Haziran ayı

hayirlisi olsun. bende anlamadim :) ama kafami cok karistiriyor test yapmak icin de daha erken cikmaz diye yapmadim.

ayni belirtisi olan var mi burda?

yapma boşver umutlanma hiç öyle bekleyince daha çok üzülüo insan.. bende denedim kaç kere sonu hüsran birde kimyasal gebelik geçirdim

evet aynen o yüzden bende yapamiyorum, kimyasal gebelik derken? kusura bakmayin ben gurbetciyim :) bazi kelimeleri bilmiyorum

estağfurullah..düşük yapmışım haberim yok ben bide motorla gidip geliorum işe zıplaya zıplaya ben onada bağlıorum biraz ama mecbur onunla gidicem eşim bırakıyo saatlermizde aynı tasarruf amaçlı giidp gelioruz öyle inş onun bir etkisi yoktur

Adetinin kacinci gunu? Yerlesme kanamasida ola bilir eger yumurtlama gunlerini kacirmadiysan
adetimin 12.günüydü dün gece. dün gece yaptık zaten, sabah iç çamaşırımda pembemsi gördüm. Acaba zorlanmadan felan mmı oldu? yerleşme hemen olur mu böyle ?

adetimin 12.günüydü dün gece. dün gece yaptık zaten, sabah iç çamaşırımda pembemsi gördüm. Acaba zorlanmadan felan mmı oldu? yerleşme hemen olur mu böyle ?
Yerlesme kanamasi 6-12 gun arasi oluyor, doktoruna gorun bence

Hos geldin, bendede 5 ay oldu kurtaj olali, korunmadinmi sen dusukden sonra?

hayirlisi olsun. bende anlamadim :) ama kafami cok karistiriyor test yapmak icin de daha erken cikmaz diye yapmadim.

ayni belirtisi olan var mi burda?
Bencede cikmaz gecikme olmadan yapilan testde yanilma payi yuksek, 2 gun geciksin yap varsa cikar, bende hayir olmadi lekelenme adetim bitdikden sonra iki gun oluyor lekelenme sonra bitiyo

Kizlar folik asit adeti duzensiz yaparmi?
o zaman benimkisi yerleşme kanaması değildir sonucu çıkıyor dimi

sen hamiş misin canım ?
yok canim hamile degilim, korunmam yeni bitti calismalara basladik)) bebegin varmi yoksa ilk bebek icinmi ugrasiyonuz bizim gibi?

Kizlar folik asit adeti duzensiz yaparmi?

yok canim hamile degilim, korunmam yeni bitti calismalara basladik)) bebegin varmi yoksa ilk bebek icinmi ugrasiyonuz bizim gibi?
yok canım ilk bebiş için, biz de korunmayı bıraktık. biz 4.5 yıllık evliyiz. bebek düşünmemiştik, şimdi istiyoruz. Bakalım inşallah Allah nerede isteyen varsa hepimize nasip etsin. siz ne zamandır deniyorsunuz ?

Yeni daha bizdede, 5 ay korunma suresi vermisti doktorum 5 ay bitti, biter bitmez basladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…