- 8 Haziran 2016
- 38
- 18
- 8
- 41
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
adetimin 12.günüydü dün gece. dün gece yaptık zaten, sabah iç çamaşırımda pembemsi gördüm. Acaba zorlanmadan felan mmı oldu? yerleşme hemen olur mu böyle ?Adetinin kacinci gunu? Yerlesme kanamasida ola bilir eger yumurtlama gunlerini kacirmadiysan
adetimin 12.günüydü dün gece. dün gece yaptık zaten, sabah iç çamaşırımda pembemsi gördüm. Acaba zorlanmadan felan mmı oldu? yerleşme hemen olur mu böyle ?
Yerlesme kanamasi 6-12 gun arasi oluyor, doktoruna gorun benceadetimin 12.günüydü dün gece. dün gece yaptık zaten, sabah iç çamaşırımda pembemsi gördüm. Acaba zorlanmadan felan mmı oldu? yerleşme hemen olur mu böyle ?
Iliskiden 6-12 gun sonra yerlesme oluyor,Yerlesme kanamasi 6-12 gun arasi oluyor, doktoruna gorun bence
Yine yanlis yazdim, yerlesme kanamasi 6-12 gun arasindaki bir sureci kapsarIliskiden 6-12 gun sonra yerlesme oluyor,
Hos geldin, bendede 5 ay oldu kurtaj olali, korunmadinmi sen dusukden sonra?selam kizlar, bende katildim araniza :)
iki gün önce kahverengi lekem geldi ama simdilik hala birsey yok sadece ara ara hafiften bel agrim var. adetime daha 3 gün var, insALLAH bu sefer olur, yedi ay önce düsük yaptim ondan beri deniyoruz.
yani dün ilişkiye girdik, ilişkiye girilen günden sonraki 6-12 gün arasında mı ?Yine yanlis yazdim, yerlesme kanamasi 6-12 gun arasindaki bir sureci kapsar
Evetyani dün ilişkiye girdik, ilişkiye girilen günden sonraki 6-12 gün arasında mı ?
Bencede cikmaz gecikme olmadan yapilan testde yanilma payi yuksek, 2 gun geciksin yap varsa cikar, bende hayir olmadi lekelenme adetim bitdikden sonra iki gun oluyor lekelenme sonra bitiyohayirlisi olsun. bende anlamadim :) ama kafami cok karistiriyor test yapmak icin de daha erken cikmaz diye yapmadim.
ayni belirtisi olan var mi burda?
o zaman benimkisi yerleşme kanaması değildir sonucu çıkıyor dimiEvetanlatamasamda anlamissin
yok canim hamile degilim, korunmam yeni bitti calismalara basladik)) bebegin varmi yoksa ilk bebek icinmi ugrasiyonuz bizim gibi?o zaman benimkisi yerleşme kanaması değildir sonucu çıkıyor dimi
sen hamiş misin canım ?
yok canım ilk bebiş için, biz de korunmayı bıraktık. biz 4.5 yıllık evliyiz. bebek düşünmemiştik, şimdi istiyoruz. Bakalım inşallah Allah nerede isteyen varsa hepimize nasip etsin. siz ne zamandır deniyorsunuz ?Kizlar folik asit adeti duzensiz yaparmi?
yok canim hamile degilim, korunmam yeni bitti calismalara basladik)) bebegin varmi yoksa ilk bebek icinmi ugrasiyonuz bizim gibi?
Yeni daha bizdede, 5 ay korunma suresi vermisti doktorum 5 ay bitti, biter bitmez basladikyok canım ilk bebiş için, biz de korunmayı bıraktık. biz 4.5 yıllık evliyiz. bebek düşünmemiştik, şimdi istiyoruz. Bakalım inşallah Allah nerede isteyen varsa hepimize nasip etsin. siz ne zamandır deniyorsunuz ?
Amin kardesim INSALLAHyok canım ilk bebiş için, biz de korunmayı bıraktık. biz 4.5 yıllık evliyiz. bebek düşünmemiştik, şimdi istiyoruz. Bakalım inşallah Allah nerede isteyen varsa hepimize nasip etsin. siz ne zamandır deniyorsunuz ?
ne için korunma vermişti doktor ?Yeni daha bizdede, 5 ay korunma suresi vermisti doktorum 5 ay bitti, biter bitmez basladik
Ilk bebegim gelisimden kaldigi icin kurtaj oldu, rahim kendine gelsin diye korunma verdine için korunma vermişti doktor ?
hımm anladım canım, inşallah hemencecik hamiş kalırız. neden gelişmemiş peki bebek ?Ilk bebegim gelisimden kaldigi icin kurtaj oldu, rahim kendine gelsin diye korunma verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?