- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
süpermiş canım, biz dün çalışma yapacaktık ben uyuyakaldım inşallah çok geç olmamıştır, yanlış duymadıysam 9 mm lik bi yumurta daha vardı ama onun akıbeti ne oldu bilmembenımde aynı sekıldeydı. asılama esnasında 1 tanesı catlamıstı. dıgerı ıcın dr ılıskı planı verdı. asılamadan sonra . demekkı catlamıyor =)
3. benımde vardı ama cok kucuk dedı. dıgerlerı en son ıgneden bır gun once 15-19 du.süpermiş canım, biz dün çalışma yapacaktık ben uyuyakaldım inşallah çok geç olmamıştır, yanlış duymadıysam 9 mm lik bi yumurta daha vardı ama onun akıbeti ne oldu bilmem
inşallah olmuştur canım, aşılama sürecinde ilaçtı iğneydi çabalayınca insan daha çok umutlanıyor. bat ne zaman canım, benim 6 temmuz3. benımde vardı ama cok kucuk dedı. dıgerlerı en son ıgneden bır gun once 15-19 du.
19 olan catlamıstı asılama gunu. 15 kac olmustu bılmıyorum.
aşılama günü ertesı gun ve sonra 2 kez daha calıstık . bıttı =)
benımde 30hazıran test gunum . ama umudum yok maalesef. Allahtan umıt kesılmez tabiki de. hem morfolojimiz 1 cıktı hem belirtim yok o yuzdeninşallah olmuştur canım, aşılama sürecinde ilaçtı iğneydi çabalayınca insan daha çok umutlanıyor. bat ne zaman canım, benim 6 temmuz
canım inşallah tutar, burda değerleri çok düşük olup hamile kalan arkadaşlar gördüm, Allahtan ümit kesilmezbenımde 30hazıran test gunum . ama umudum yok maalesef. Allahtan umıt kesılmez tabiki de. hem morfolojimiz 1 cıktı hem belirtim yok o yuzden
Ben de aşırı derece göğüs ağrısı var ya 4. Gün olduBende asilamami oldum bugün ilişki takvimi verdi bakalım hayırlısı inşallah 17mm ve 14mm Yumoş vardı
Normal değerlerdeydi bizim canımSperm degerleriniz ve hareketi nasildi arkadaslar sizde
Göğüs Ağrı'n var mıbenımde 30hazıran test gunum . ama umudum yok maalesef. Allahtan umıt kesılmez tabiki de. hem morfolojimiz 1 cıktı hem belirtim yok o yuzden
Canm ben şubatta aşılama oldum tutmadı malesef ama aşılama olduğum günü saymadan 11.günü kan verdim akşam 1.85 çıkmıştı yani negatif.bu ayda böyle yapayim diyorum varsa çıkar içim rahat etsin en azindan
Canm ben şubatta aşılama oldum tutmadı malesef ama aşılama olduğum günü saymadan 11.günü kan verdim akşam 1.85 çıkmıştı yani negatif.bu ayda böyle yapayim diyorum varsa çıkar içim rahat etsin en azindan
yok canım hıcbır agrım yok. adet oncesı olmaz zatenGöğüs Ağrı'n var mı
Evet canm kendimi hamile sandım resmen ilaçlar bize oyun oynuyor ara ara batma larim oluyordu kesin tuttu dedim ama tutmamisti gogslerm resmen bi beden buyumustu şişti yani hassasiyetle vardı sonuç kocaman negatif. Şimdi ise ovitrelle vurmuştum bazen kasiklarimda ağrı oluyo ama diğer aşılamam kadar degil o yüzden kendimi kaptirnamaya çalışıyorum günlük hayatıma döndüm ama yinede dikkat ediyorum hayırlısı olsun hepimiz icinCanim peki tutmadiginda da belirtiler yasamis miydin hic. Karin agrin kasiklarda batma vs varmiydi
Canm sende kan verebilirsin en azından dayanamiyorsan bence verArkadaşlar merhaba inşallah hepinizin duaları bekleyişleri yanıtsız kalmaz ben 2 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum. Doktorum 2 ay normal yolla cocuk yapmayı deneyin dedi. Her iki ayda da cok umutluydum ama nasip olmadı. Haziran 17 de ilk aşılamamı oldum bugün 11. Gün belirti kovalıyorum. Ama burada dikkatimi çekti test günü gelen arkadaşlar olumlu olumsuz hic bi dönüş yapmamışlar. Hepimiz burada umut hikayeleriyle kendimizi motive etmeye çalışıyoruz. Lütfen yardımcı olsun sizde hepimiz kadınız ve en zayıf noktamız anne olma duygusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?