- 27 Haziran 2016
- 8
- 2
- 86
- 34
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Akıntının cogu zaman en iyi hamilelik belirtisi oldugu söylenir ama bizim durumlarımız o kadar farklı ki bu süreçte çokca ilac kullanıyoruz neyi neye yoracagımızı bilemiyoruz bende ara ara akıntı oldu ama dediğin gibi kurudu bazılarıysa hic belirti yaşamıyorkızlar merhaba ben geçen hafta çarşamba günü aşılama yaptırdım, 3 gündür de akıntım var, söylemesi ayıp ilk anında yumurta akı gibi ama kuruduğunda kireç gibi görünüyor. sizce bu durum aşılamanın bir yan etkisi midir yoksa hamilelikle alakalı mı?
kızlar merhaba ben geçen hafta çarşamba günü aşılama yaptırdım, 3 gündür de akıntım var, söylemesi ayıp ilk anında yumurta akı gibi ama kuruduğunda kireç gibi görünüyor. sizce bu durum aşılamanın bir yan etkisi midir yoksa hamilelikle alakalı mı?
Akıntının cogu zaman en iyi hamilelik belirtisi oldugu söylenir ama bizim durumlarımız o kadar farklı ki bu süreçte çokca ilac kullanıyoruz neyi neye yoracagımızı bilemiyoruz bende ara ara akıntı oldu ama dediğin gibi kurudu bazılarıysa hic belirti yaşamıyor
canım hayırlısı ben de merak ediyorum, genelde ne yaşandı merak ettim hem de, cevabın için teşekkür ederimAşılamanın yan etkisi olduğunu düşünmüyorum. Bende de ara ara akıntı oluyordu.
İnşallah sende pozitifi görürsün. Allah yardımcın olsun.
Benim de geçti diz kapağım da ki ağrı bilmiyorum belkide iğnenin etkilerindendirBenim de iki gündür sağ diz kapagim ve asagisi matkapla oyuluyor gibi oluyor ama ben acaba havalardan dolayi eklemlerim mi agriyor diyordum sizin yorumlari okuyunca yalniz olmadgmi anladim. Dize neden vurur ki acaba.
Benim 10.günüm bugün canim aşilamada zerre bir aci duymuyorsun numune enjekte edilirken bile cok farkina varmiyorsun sakin germe kendini strese sokma bende ilk oldugu icin bilmedigim icin endiseliydim ama gercekten korkulacak birsey degilmisYarın adetin 2 günü aşılama için tedaviye basliyacagim. Herkesin hakkında hayırlısı inşallah. Aşılama işlemi zor mu acaba ben çok gerildigim için biraz korkuyorum da
Normal muayene gibi diyorlar ama yinede ister istemez ☺☺ gerginlik oluyorBenim 10.günüm bugün canim aşilamada zerre bir aci duymuyorsun numune enjekte edilirken bile cok farkina varmiyorsun sakin germe kendini strese sokma bende ilk oldugu icin bilmedigim icin endiseliydim ama gercekten korkulacak birsey degilmis
Hayirlisi olsun inşallah canimMerhaba hanımlar benim de bugün aşılamam yapıldı Rabbim hakkımızda hayırlısını versün inşallah. Çok şükür süreci sıkıntısız atlattım bundan sonrası Allahın takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?