Haziran ayında Aşılama Olacaklar Hadii beraber bekleyelimmm

Akıntının cogu zaman en iyi hamilelik belirtisi oldugu söylenir ama bizim durumlarımız o kadar farklı ki bu süreçte çokca ilac kullanıyoruz neyi neye yoracagımızı bilemiyoruz bende ara ara akıntı oldu ama dediğin gibi kurudu bazılarıysa hic belirti yaşamıyor

Aşılamanın yan etkisi olduğunu düşünmüyorum. Bende de ara ara akıntı oluyordu.
İnşallah sende pozitifi görürsün. Allah yardımcın olsun.

cevabın için teşekkür ederim canım dediğin gibi kafam karışık
Aşılamanın yan etkisi olduğunu düşünmüyorum. Bende de ara ara akıntı oluyordu.
İnşallah sende pozitifi görürsün. Allah yardımcın olsun.
canım hayırlısı ben de merak ediyorum, genelde ne yaşandı merak ettim hem de, cevabın için teşekkür ederim

Benim de iki gündür sağ diz kapagim ve asagisi matkapla oyuluyor gibi oluyor ama ben acaba havalardan dolayi eklemlerim mi agriyor diyordum sizin yorumlari okuyunca yalniz olmadgmi anladim. Dize neden vurur ki acaba.
Benim de geçti diz kapağım da ki ağrı bilmiyorum belkide iğnenin etkilerindendir

Benmde suan yok bazen kasiklarimda ağrıyo bakalım ne olacak ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun ben 23.de igne oldum 24 de aşılama

Bende 22sinde igne oldum 23ünde asilama oldum kan testini de 7 temmuzda yaotirmayi düsünüyorum sen peki canim

Bende 5 yada 6 si gibi dusunuyorum ilk aşılamam da ogrenmistim aşılama günümü saymadan 11 gün sonra gece kan vermiştim negatifte olsa sonucu ogrenmistim 1.85 çıkmıştı oyüzden beklemeyim diyorum düşük bile olsa çıkar ona göre 14.günu bidaha veririm

Yarın adetin 2 günü aşılama için tedaviye basliyacagim. Herkesin hakkında hayırlısı inşallah. Aşılama işlemi zor mu acaba ben çok gerildigim için biraz korkuyorum da

Yarın adetin 2 günü aşılama için tedaviye basliyacagim. Herkesin hakkında hayırlısı inşallah. Aşılama işlemi zor mu acaba ben çok gerildigim için biraz korkuyorum da
Benim 10.günüm bugün canim aşilamada zerre bir aci duymuyorsun numune enjekte edilirken bile cok farkina varmiyorsun sakin germe kendini strese sokma bende ilk oldugu icin bilmedigim icin endiseliydim ama gercekten korkulacak birsey degilmis

Normal muayene gibi diyorlar ama yinede ister istemez ☺☺ gerginlik oluyor

Merhaba hanımlar benim de bugün aşılamam yapıldı Rabbim hakkımızda hayırlısını versün inşallah. Çok şükür süreci sıkıntısız atlattım bundan sonrası Allahın takdiri

Bugün akşam idrar testi yaptm bi kac saat sonra baktm silik cizgi var daha iğnenin etkisi geçmemiş heralde

Merhaba minikkkk hastanede tanışmıştık hatirlarsan. Geçen hafta cuma gunu tup bebek transferi oldum.1 hafta sonra test yaptiracam bakalım tutunmusmu diye.yazarım sana burdan. Ben tup bebek konusu haziranda baslayanlarda aktifim. Inşallah senin için hayırlısı olur canım.iyi geceler

Aa hatırladım canm hayırlı olsun tedavin saglikla tutunsun inşallah mutlaka haberini bekliyorum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…