Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Umudunuzu kaybettirmeyin gerçekten hiç ummadığınız anda oluyor umarim hiç gerek kalmaz benim aşılamaya gerek kalmadı sizin de tüpe gerek kalmaz İnsallh

Kızlar çatlatma iğnesi 7. Gün bugün kasık ağrılarıma ek olarak bugün göğüs sızlaması, yanması eklendi. Sizlerde durum ne?

Kızlar çatlatma iğnesi 7. Gün bugün kasık ağrılarıma ek olarak bugün göğüs sızlaması, yanması eklendi. Sizlerde durum ne?
Bende inanılmaz bi kaşık ağrısı var ve geçmiyor anlamdım. Hafif kremsi akıntım var iki gündür . Acaba ilaç kist mi yaptı da kaşık sızlamalarım geçmiyor

Bende inanılmaz bi kaşık ağrısı var ve geçmiyor anlamdım. Hafif kremsi akıntım var iki gündür . Acaba ilaç kist mi yaptı da kaşık sızlamalarım geçmiyor
Sen çatlatma iğnesi olmuş muydun? Benim de kasık ağrım adet olacakmışım gibi. Bugün yürüyüş yaptım batmalar çok fazla.

kızlar dün kontrolde yumurtam 20 mm idi ve doktora ovülasyon testiyle takip edebilirsin evde, yarın veya ertesi gün çatlar demişti. Laboquick ovülasyon testinde dün de bugün de aşırı silik çizgi çıkıyor. Normalde pike yakın görünmesi gerekmez miydi? Ayrıca bugün aşırı şiddetli migrenim tuttu bi sürü ağrı kesici içtim kesin yumurtlamayla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Ya da çatladı o yüzden böyle silik gösteriyor. Benim ultrason görüntümde 19 mm olan çatlıyordu

Yumurtlama tarihini takiben 10 veya 12. Gün erken gebelik testi yap sabah saatlerinde ilk idrarala gece çok su içmemeye çalış çıkacağını düşünüyorum gebelik varsa
Canım benim şuan karın agrim ve kahverengi lekelenmem olmuş aynı regl beklersniz ya o şekilde hissettiriyor tam olarak ne olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…