Bence reglinize daha varsa bekleyin terleme sırasında ara ara lekelenme olabiliyorYa ben daha önce de soru sormuştum konuya hakimsiniz fakat bugün karin ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum ve kahverengi lekelenme olmuş aynı regl beklersniz de sökülmüş diye bakma ihtiyacı hissedersiniz ya öyle hissediyorum ne olmuş olabilir
Evet çatlamış olabilirDaha dün kontrole gitmiştim hemen çatlamış mıdır yaabiraz gerildim ondan önceki günlerde de arada test yapıyordum silik çıkıyordu sonra strese sokuyor beni diye bırakmıştım
Pcos um var zatenPolikistik overde öyle oluyormuş
12 gün var reglimeBence reglinize daha varsa bekleyin terleme sırasında ara ara lekelenme olabiliyor
O zaman bence bu yumurtlama lekelenmesi. Bazen yumurta çatlarken kesecikten dolayı hafif kanama lekelenme yapabiliyor.12 gün var reglime
Bakalım hayırlısı artıkEvet çatlamış olabilirçünkü ne zaman çatlayacağı tam kesin değil o yüzden doktorlar daha çatlamadan ilişki öneriyorlar ki yumurta çatladığında önceden içeride sperm olsun ki döllensin. Çatlamış yumurta kısa süreli hayatta kaldığı için zaten gün aşırı öneriyorlar
Bi basınç varmı sanki karın kası çalışmışsın gibii bi huzursuzlukBende inanılmaz bi kaşık ağrısı var ve geçmiyor anlamdım. Hafif kremsi akıntım var iki gündür . Acaba ilaç kist mi yaptı da kaşık sızlamalarım geçmiyor
Tam kasık bölgemde hafif bele vuruyor ama direkt sağ sol orta her tarafı ağrıyor ve geçmediBi basınç varmı sanki karın kası çalışmışsın gibii bi huzursuzluk
Bata ne kadar var yerleşme zamanıyla uyuyorsa yerleşme lekelermesidir inşallahYa ben daha önce de soru sormuştum konuya hakimsiniz fakat bugün karin ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum ve kahverengi lekelenme olmuş aynı regl beklersniz de sökülmüş diye bakma ihtiyacı hissedersiniz ya öyle hissediyorum ne olmuş olabilir
Test ne zaman şapıcamsın günümüz aynıydı seninle ben çarşamba yapmayı düşünüyorumTam kasık bölgemde hafif bele vuruyor ama direkt sağ sol orta her tarafı ağrıyor ve geçmedi
28 den önce yapmayı düşünmüyorum. Elimde sekiz tane awox olması lazım 28-29-30-1-2 diye günlük gideceğimTest ne zaman şapıcamsın günümüz aynıydı seninle ben çarşamba yapmayı düşünüyorum
Benimde bugün 19 mm çıktı size dedi mi nasıl ilişki olacağını veya ne zamn catlayacginiYa da çatladı o yüzden böyle silik gösteriyor. Benim ultrason görüntümde 19 mm olan çatlıyordu
Bata ne kadar var yerleşme zamanıyla uyuyorsa yerleşme lekelermesidir inşallah
Canım daha 11 12 gün var yumurtlamadan oldu sanırımBata ne kadar var yerleşme zamanıyla uyuyorsa yerleşme lekelermesidir inşallah
19 mm olduğu günden itibaren gün aşırı. Diyelim 21 haziranda 19 mm ise 21-23-25 daha sonrasının bir önemi olmadığını söylediBenimde bugün 19 mm çıktı size dedi mi nasıl ilişki olacağını veya ne zamn catlayacgini
Bence çıkabilir 12 gün geçmişKızlara muhtemelen bata 3 gün var benim kanda çıkar mı sizce 11inde iğne vuruldum
Dün ilişki olmuştu bugün 19 mm ..gün aşırı yapmamızı önerdi bugün ilişki olmalimi bilemedim19 mm olduğu günden itibaren gün aşırı. Diyelim 21 haziranda 19 mm ise 21-23-25 daha sonrasının bir önemi olmadığını söyledi
Şimdi kuyruk sokumu ağrısını araştırırken burda yazına denk geldim benimde 2 gündür kuruk sokumjm böyle otururken düz yatarken cok ağrıyor sen hamilemisin ?Merhaba kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Kafama çok mu takıyorum bilmiyorum ondan mı belim çok ağrıyor kasıklarımada arada vuruyor. Özellikle kuyruk sokumum. Siz de böyle şeyler var mı. Kesin psikolojik ya of sinirim bozuldu iyice artık. Bu süreçler bitsin istiyorum
Çıktı çıktı dün veya 318 di pazartesi birdaha baktıracağım artışı gözlemleyecepiz kese için çok erken dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?