8-11 gün arası iğne etkisi geçiyor diye biliyorum . Bence yarın sabah da yapın koyulaşma görürseniz vardırKızlar merhaba çatlatma iğnesinin 11. Günü bugün kaset test yaptım silik çıktı. İğne etkisi olabilir mi bilgisi olan varmı. İğne etkisi olsada HCG çok düşük olmalı kaset testte çıkmaz diye düşünmüştüm. Kaset testler daha yüksek HCG algıladığı için. Sizce gebelikten olabilir mi yoksa iğne mıdır.
Bugün sabah yaptım iğne etkisiyse negatif olduğunu göreyim diye. Bugün ki daha belirgin gibi ama erken gebelik testi negatif çıktı. Çok kafam karıştı. Fotosunu atıyorum üstteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım.8-11 gün arası iğne etkisi geçiyor diye biliyorum . Bence yarın sabah da yapın koyulaşma görürseniz vardır
Aynen ben koyulaşma görüyorum ama bence gün gün takip edin. Tam pembeyi görmeden kan vermeyin. Kan da negatif görmek insanı dah çok yıpratıyorBugün sabah yaptım iğne etkisiyse negatif olduğunu göreyim diye. Bugün ki daha belirgin gibi ama erken gebelik testi negatif çıktı. Çok kafam karıştı. Fotosunu atıyorum üstteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım.
Gebe olabilirsin bende de aynı hala adet olacakmış gibi hissediyorumCanım benim şuan karın agrim ve kahverengi lekelenmem olmuş aynı regl beklersniz ya o şekilde hissettiriyor tam olarak ne olmuş olabilir
Test yaptınız mı ya da kaç gün varCanım benim şuan karın agrim ve kahverengi lekelenmem olmuş aynı regl beklersniz ya o şekilde hissettiriyor tam olarak ne olmuş olabilir
Bugün o ağrılar biraz daha hafifledi kendini daha az hissettiriyor bugün itibari ile reglime 10 gün var pazartesi kan versem çıkar mı acaba yumurtlamanin 18 inde olduğunu düşünüyorum ama uygulamaya göre de 23 u gösteriyor uygulama 31 güne göre hesaplama yaptı ama ben geçen ay 27 günde adet oldum bu ayda belirtlerden kaynaklı döngünün erken olduğunu düşünüyorum sizce ne zaman kan vermeliyimGebe olabilirsin bende de aynı hala adet olacakmış gibi hissediyorum
Hayır canım yapmadım direk kan vermeyi düşünüyorum ben testlerle uğraşmak istemiyorum 10 gün var bugün itibari ileTest yaptınız mı ya da kaç gün var
Regliniz ne zamanGebe olabilirsin bende de aynı hala adet olacakmış gibi hissediyorum
Bide kabız olurda ikinirsiniz ya ıkınınca kasıklarıma sancı giriyor tahminimce yumurtlamadandan sonraki 6.gunum 18 inde o şeffaf yumurta akı gibi akıntı oldu sonra beyaz bir akıntı geldi ve leklenmem oldu şuan herhangi bir akıntım yok kuru göğüs hassasiyetim çok var damarlar belirgin hep bide kasık ağrıları işte ama döllenmeden dolayı mı oluyorBugün o ağrılar biraz daha hafifledi kendini daha az hissettiriyor bugün itibari ile reglime 10 gün var pazartesi kan versem çıkar mı acaba yumurtlamanin 18 inde olduğunu düşünüyorum ama uygulamaya göre de 23 u gösteriyor uygulama 31 güne göre hesaplama yaptı ama ben geçen ay 27 günde adet oldum bu ayda belirtlerden kaynaklı döngünün erken olduğunu düşünüyorum sizce ne zaman kan vermeliyim
Ben hamileyim 3 gündür geçiyor adetimRegliniz ne zaman
Evet dediğiniz belirtiler hamilelikte oluyor ben net yumurtlama tarihimi biliyorum üzerinden 9 gün geçtikten sonra kanda küçük bir değerle öğrendimBide kabız olurda ikinirsiniz ya ıkınınca kasıklarıma sancı giriyor tahminimce yumurtlamadandan sonraki 6.gunum 18 inde o şeffaf yumurta akı gibi akıntı oldu sonra beyaz bir akıntı geldi ve leklenmem oldu şuan herhangi bir akıntım yok kuru göğüs hassasiyetim çok var damarlar belirgin hep bide kasık ağrıları işte ama döllenmeden dolayı mı oluyor
Bencede en mantıklısı kanHayır canım yapmadım direk kan vermeyi düşünüyorum ben testlerle uğraşmak istemiyorum 10 gün var bugün itibari ile
Kanda ne zaman pozitifi gördünüz ben dayanamadım pazartesiye randevu aldım reglimden 4 5 gün öncesinde kan vermis olucam artık çıkar yada çıkmaz böyle sürekli dusunecegime en azından kafam daha netleşir olması tekrar gidip kan veririm boşu boşuna evde stres olmanın anlamı yokBen hamileyim 3 gündür geçiyor adetim
Kanda değeriniz kaç çıktı da ogrendinizKanda ne zaman pozitifi gördünüz ben dayanamadım pazartesiye randevu aldım reglimden 4 5 gün öncesinde kan vermis olucam artık çıkar yada çıkmaz böyle sürekli dusunecegime en azından kafam daha netleşir olması tekrar gidip kan veririm boşu boşuna evde stres olmanın anlamı yok
Kanda ne zaman pozitifi gördünüz ben dayanamadım pazartesiye randevu aldım reglimden 4 5 gün öncesinde kan vermis olucam artık çıkar yada çıkmaz böyle sürekli dusunecegime en azından kafam daha netleşir olması tekrar gidip kan veririm boşu boşuna evde stres olmanın anlamı yok
Belirtiniz nelerdi nasıl anladınızBencede en mantıklısı kan
Evet kesinlikle ayrıca geçen ay kimyasal yaşadım ve sürekli kan vermem gerekti o yüzden de beklemek istiyorum.Aynen ben koyulaşma görüyorum ama bence gün gün takip edin. Tam pembeyi görmeden kan vermeyin. Kan da negatif görmek insanı dah çok yıpratıyor
Cnm merhaba yumurtan catlayinca çok agri oldumu benim yumurta letudan sonra 19 ml dedi dün ertesi gün yumurta da feci ağrı yurunmeyecek kadar ne yapacağımı sasirdmMerhaba kızlar bende letunun 2.ayındayım. Geçen hafta perşembe hsg çektirdim. Bugün döngünün 13.günü bir sağda bir solda Folikül büyümüş 18 ve 17 mm. Yarın akşam yani 14. Gün çatlatma iğnesi yapacağım. 15-17-19. Günler ilişki önerdi doktor. 26 Haziran bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?