• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen kullanacaklar toplanalım

barbie62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2025
63
26
3
27
Kızlar merhaba ben 4 Haziran itibaren 5 gün Klomen kullanmaya başlicam benim gibi olan var mı ? Haberleşelim

Kızlar merhaba ben 4 Haziran itibaren 5 gün Klomen kullanmaya başlicam benim gibi olan var mı ? Haberleşelim
Merhaba hayatimmmmmm O süreçte bol bol havuç yiyip çörek otu yağını günde 5-10 damla içip karnına masaj yapabilirsin çok işe yarıyor yumurtalarda ben o ay hamile kaldım 🥹🩷

Merhaba hayatimmmmmm O süreçte bol bol havuç yiyip çörek otu yağını günde 5-10 damla içip karnına masaj yapabilirsin çok işe yarıyor yumurtalarda ben o ay hamile kaldım 🥹🩷
Ayyy gerçekten mi sağlıkla kucağına al canım benim çok mutlu oldum ♥️karnıma nasıl masaj yapıcam

Ayyy gerçekten mi sağlıkla kucağına al canım benim çok mutlu oldum ♥️karnıma nasıl masaj yapıcam
Teşekkürler canm sanada nasıp olsun inşallah dur yaptığım her şeyi açıkça anlatayım öncelikle klomene başlarken ovulasyon testinede başladım ve pik gördüğüm ve çatlama olan günleri mutlaka değerlendirdim sonrasında çörek otu yağıni göbek deligin ve kasiklar arasındaki bölgeye damlat yeteri kdr sonra 3-5 dk ovalayarak masaj yapsan yeterlidir ben üstüne havlu sarıp sıcak tuttum öyle yapabilirsin umarım sende de işe yarar🩷

Teşekkürler canm sanada nasıp olsun inşallah dur yaptığım her şeyi açıkça anlatayım öncelikle klomene başlarken ovulasyon testinede başladım ve pik gördüğüm ve çatlama olan günleri mutlaka değerlendirdim sonrasında çörek otu yağıni göbek deligin ve kasiklar arasındaki bölgeye damlat yeteri kdr sonra 3-5 dk ovalayarak masaj yapsan yeterlidir ben üstüne havlu sarıp sıcak tuttum öyle yapabilirsin umarım sende de işe yarar🩷
Çok teşekkür ederim balım ♥️🫶🏻

Eklentiler

• IMG_6091.webp
    IMG_6091.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_6092.webp
    IMG_6092.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 36
Ayyy Ben de ilk defa kullanacağım moralini yüksek tutmalısınnn 🥹💕güzel sonuç alanlar var Pcos var bir de bende

Okudum şimdi 🤩 ovü testinde önerdiğin bir marka var mıydı canım
Bunu kullandım canım ben gayette memnunum regle 2-3 gün kalasiya da içinde kaset gebelik testide gelmişti onunla öğrendim gönül rahatlığıyla alabilirsin🩷

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-02-21-45-05-593_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-06-02-21-45-05-593_trendyol.com.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 32
Back
X