Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hayatimmmmmm O süreçte bol bol havuç yiyip çörek otu yağını günde 5-10 damla içip karnına masaj yapabilirsin çok işe yarıyor yumurtalarda ben o ay hamile kaldımKızlar merhaba ben 4 Haziran itibaren 5 gün Klomen kullanmaya başlicam benim gibi olan var mı ? Haberleşelim
Ayyy gerçekten mi sağlıkla kucağına al canım benim çok mutlu oldumMerhaba hayatimmmmmm O süreçte bol bol havuç yiyip çörek otu yağını günde 5-10 damla içip karnına masaj yapabilirsin çok işe yarıyor yumurtalarda ben o ay hamile kaldım![]()
Teşekkürler canm sanada nasıp olsun inşallah dur yaptığım her şeyi açıkça anlatayım öncelikle klomene başlarken ovulasyon testinede başladım ve pik gördüğüm ve çatlama olan günleri mutlaka değerlendirdim sonrasında çörek otu yağıni göbek deligin ve kasiklar arasındaki bölgeye damlat yeteri kdr sonra 3-5 dk ovalayarak masaj yapsan yeterlidir ben üstüne havlu sarıp sıcak tuttum öyle yapabilirsin umarım sende de işe yararAyyy gerçekten mi sağlıkla kucağına al canım benim çok mutlu oldumkarnıma nasıl masaj yapıcam
Çok teşekkür ederim balımTeşekkürler canm sanada nasıp olsun inşallah dur yaptığım her şeyi açıkça anlatayım öncelikle klomene başlarken ovulasyon testinede başladım ve pik gördüğüm ve çatlama olan günleri mutlaka değerlendirdim sonrasında çörek otu yağıni göbek deligin ve kasiklar arasındaki bölgeye damlat yeteri kdr sonra 3-5 dk ovalayarak masaj yapsan yeterlidir ben üstüne havlu sarıp sıcak tuttum öyle yapabilirsin umarım sende de işe yarar![]()
Klomenle farkı neBen de femara kullanıcam heyecanlıyım
Aslında ikisinin de amacı aynı femara biraz daha hassasmışKlomenle farkı ne
Ben ben bu benim işte aynı gün başlayacak olmamız şaka mıııı hihihiKızlar merhaba ben 4 Haziran itibaren 5 gün Klomen kullanmaya başlicam benim gibi olan var mı ? Haberleşelim
Yaaa sürekli konuşalım moral verelim birbirimizeBen ben bu benim işte aynı gün başlayacak olmamız şaka mıııı hihihi
Bende de vardı pcos klomen kullanarak hamile kaldım 2 aylık oldu bileAyyy Ben de ilk defa kullanacağım moralini yüksek tutmalısınnngüzel sonuç alanlar var Pcos var bir de bende
Yaaa maşallah benim de içimde güzel bir ümit var inşallah gerçekleşirrrBende de vardı pcos klomen kullanarak hamile kaldım 2 aylık oldu bile![]()
İnşallah canimm ben o süreçte yaptığım şeyleri anlattım üstteki mesajlarda istersen bakabilirsin hayatım bende çok işe yaradı umarım sizde de yararYaşaa maşallah benim de içimde güzel bir ümit var inşallah gerçekleşirrr
Bende 4 şada 5 haziranda femara kullanmaya başlicam. Takipte olalımKızlar merhaba ben 4 Haziran itibaren 5 gün Klomen kullanmaya başlicam benim gibi olan var mı ? Haberleşelim
Okudum şimdiİnşallah canimm ben o süreçte yaptığım şeyleri anlattım üstteki mesajlarda istersen bakabilirsin hayatım bende çok işe yaradı umarım sizde de yarar
Güzel sonuçlar alalım inşallahhhhBende 4 şada 5 haziranda femara kullanmaya başlicam. Takipte olalımek olarak d vitaminine başlicam
Amin canım inşallahGüzel sonuçlar alalım inşallahhhh![]()
Bunu kullandım canım ben gayette memnunum regle 2-3 gün kalasiya da içinde kaset gebelik testide gelmişti onunla öğrendim gönül rahatlığıyla alabilirsinOkudum şimdiovü testinde önerdiğin bir marka var mıydı canım