• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen kullanacaklar toplanalım

İğne zaten çok doğala yakın bir süreç oluyor doktorunuz ovulasyonu ultrasonla takip ediyorsa iğneye gerek duymayabilir artık zaten sık ilişki önerdikleri için çatlamaya denk geliyor bir şekilde. Kullandığımız ilaçlar da birkaç yumurtayı büyütmeye çalıştığından bir tanesi çatlıyor aslında illaki

Kızlar bir sorum olacaktı. Doktor bana sadece Klomen yazdı. Reglin 5.günü 5gün boyunca kullan, sonra gel görüşelim dedi. Acaba gittiğimde iğne mi yazacak yoksa yumurtalar ne durumda ona mı bakar sadece? Süreç nasıl ilerliyor bir bilgisi olan var mıydı?

Kızlar bir sorum olacaktı. Doktor bana sadece Klomen yazdı. Reglin 5.günü 5gün boyunca kullan, sonra gel görüşelim dedi. Acaba gittiğimde iğne mi yazacak yoksa yumurtalar ne durumda ona mı bakar sadece? Süreç nasıl ilerliyor bir bilgisi olan var mıydı?
Büyümesine bakar iğne her durumda verilmiyor

Kızlar birsey sorucam. Benim değerlerim gayet güzel pcos ta yok bende.Sadece 2 aydır doğal gebelik olmadı bende doktora hemen kalmak istiyorum hocam demiştim sonra oda o zaman bu ay Klomen başlayalım sana dedi.Sizce normal mi ? Bende pcos yok
Bendede öyle herşey normal femara başlicaz günde iki mi kullanacaksınız bir mi

Ben kullandım 3. Ay femeranin muadili ise yaradı 3 ayda gelişti yumurtalarım ama gebe kalamadım 4 aydır da gonal f kullanıyorum

Eşiniz test verdi mi
Evet ikimizde de ufak çaplı problemler vardı eşimin ilaç kullanımı sonrası değerleri düzeldi benim ise sağ tüpüm kapalı üç aydır asilama yapicam bir türlü şartlar el vermedi ilk ay çatlatma ignesi bulamadım ikinci ay yumurtam sağ taraftan gelişti ilaçları boşa harcamayalım dedi doktor bu ayda bayram tatiline denk geliyor asilama tarihi ve yumurtam bugün kendiliğinden catladi galiba asilma yi kacirdim yani

Evet ikimizde de ufak çaplı problemler vardı eşimin ilaç kullanımı sonrası değerleri düzeldi benim ise sağ tüpüm kapalı üç aydır asilama yapicam bir türlü şartlar el vermedi ilk ay çatlatma ignesi bulamadım ikinci ay yumurtam sağ taraftan gelişti ilaçları boşa harcamayalım dedi doktor bu ayda bayram tatiline denk geliyor asilama tarihi ve yumurtam bugün kendiliğinden catladi galiba asilma yi kacirdim yani
Kendi çatlasın olsun daha iyi değerlendirin mutlaka bugünleri

Kendi çatlasın olsun daha iyi değerlendirin mutlaka bugünleri
Evet dün yumurta Aki kivaminda akıntım oldu Ordan anladım yumurtlama sürecine girdiğimi ovulasyon testim pozitif çıktı bugün değerlendirmeye çalışıyoruz ama işte sağ taraftan mı sol taraftan mı yumurta gelişti onu bilemiyorum bayramın ikinci günü kontrolüm var bakalım nasıl ilerleyecek süreç hayırlısı diyelim artık Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bu duyguyu bizlerde dahil sizde süreç nasıl ilerliyor ilk gebeliğiniz mi olacak

Kızlar bugün 2.günüm klomende ve geçmeyen baş ağrısı ve mide bulantısı var. Özellikle baş ağrım asla geçmiyor sizde öyle misiniz

Merhaba kızlar bende femara kullandım kontrole gittigimde 3 adet yumurta çok yakın gelişmiş çoklu gebelik riskli olur dedi Haziran ayı regl olduğunda tekrar gel dedi. Ben ilacı sabah akşam kullandım ve bol bol havuç yedim eşimle benim bütün sonuçlarımız normal hsg de de sıkıntı çıkmadı 1 yıldır istiyoruz inşallah rabbim hepimize kısmet eder Haziran ayı bize uğurlu gelir 🌸

Evet dün yumurta Aki kivaminda akıntım oldu Ordan anladım yumurtlama sürecine girdiğimi ovulasyon testim pozitif çıktı bugün değerlendirmeye çalışıyoruz ama işte sağ taraftan mı sol taraftan mı yumurta gelişti onu bilemiyorum bayramın ikinci günü kontrolüm var bakalım nasıl ilerleyecek süreç hayırlısı diyelim artık Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bu duyguyu bizlerde dahil sizde süreç nasıl ilerliyor ilk gebeliğiniz mi olacak
İniaAllah mübarek bayram günü Rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat 🤲🏼

Ben sadece konuyu akışta görünce yazdım. Bir oğlum var 15 aylık
Rabbim size de nasip etsin hayırlısıyla

Back
X