- 5 Kasım 2024
- 230
- 111
- 18
- 31
Evet bende de oluyor inşallah yumurtalar büyümeye başladıgındandır2.hapımı içtim kızlar ara ara sanki kasıklarımda ağrı oluyor sizinde oldu mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende de oluyor inşallah yumurtalar büyümeye başladıgındandır2.hapımı içtim kızlar ara ara sanki kasıklarımda ağrı oluyor sizinde oldu mu
Gynopol mü kullanıyorsunuz
Hayır combinol kullanıyorumGynopol mü kullanıyorsunuz
Günde bir tane mi tüketiyorsununuzHayır combinol kullanıyorum
Ay canım bende henüz bir farklılık olmadı ama ilaç öyle şeyler yapıyormuş2.hapımı içtim kızlar ara ara sanki kasıklarımda ağrı oluyor sizinde oldu mu
Büyümesine bakar iğne her durumda verilmiyorKızlar bir sorum olacaktı. Doktor bana sadece Klomen yazdı. Reglin 5.günü 5gün boyunca kullan, sonra gel görüşelim dedi. Acaba gittiğimde iğne mi yazacak yoksa yumurtalar ne durumda ona mı bakar sadece? Süreç nasıl ilerliyor bir bilgisi olan var mıydı?
Bize doz ne dediler günde iki mi bir liAslında ikisinin de amacı aynı femara biraz daha hassasmış
Bendede öyle herşey normal femara başlicaz günde iki mi kullanacaksınız bir miKızlar birsey sorucam. Benim değerlerim gayet güzel pcos ta yok bende.Sadece 2 aydır doğal gebelik olmadı bende doktora hemen kalmak istiyorum hocam demiştim sonra oda o zaman bu ay Klomen başlayalım sana dedi.Sizce normal mi ? Bende pcos yok
Ben kullandım 3. Ay femeranin muadili ise yaradı 3 ayda gelişti yumurtalarım ama gebe kalamadım 4 aydır da gonal f kullanıyorum
Evet ikimizde de ufak çaplı problemler vardı eşimin ilaç kullanımı sonrası değerleri düzeldi benim ise sağ tüpüm kapalı üç aydır asilama yapicam bir türlü şartlar el vermedi ilk ay çatlatma ignesi bulamadım ikinci ay yumurtam sağ taraftan gelişti ilaçları boşa harcamayalım dedi doktor bu ayda bayram tatiline denk geliyor asilama tarihi ve yumurtam bugün kendiliğinden catladi galiba asilma yi kacirdim yaniEşiniz test verdi mi
Sabah akşam içiyorumGünde bir tane mi tüketiyorsununuz![]()
Kendi çatlasın olsun daha iyi değerlendirin mutlaka bugünleriEvet ikimizde de ufak çaplı problemler vardı eşimin ilaç kullanımı sonrası değerleri düzeldi benim ise sağ tüpüm kapalı üç aydır asilama yapicam bir türlü şartlar el vermedi ilk ay çatlatma ignesi bulamadım ikinci ay yumurtam sağ taraftan gelişti ilaçları boşa harcamayalım dedi doktor bu ayda bayram tatiline denk geliyor asilama tarihi ve yumurtam bugün kendiliğinden catladi galiba asilma yi kacirdim yani
Evet dün yumurta Aki kivaminda akıntım oldu Ordan anladım yumurtlama sürecine girdiğimi ovulasyon testim pozitif çıktı bugün değerlendirmeye çalışıyoruz ama işte sağ taraftan mı sol taraftan mı yumurta gelişti onu bilemiyorum bayramın ikinci günü kontrolüm var bakalım nasıl ilerleyecek süreç hayırlısı diyelim artık Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bu duyguyu bizlerde dahil sizde süreç nasıl ilerliyor ilk gebeliğiniz mi olacakKendi çatlasın olsun daha iyi değerlendirin mutlaka bugünleri
Benim de baş ağrım vardı bugün full yattımKızlar bugün 2.günüm klomende ve geçmeyen baş ağrısı ve mide bulantısı var. Özellikle baş ağrım asla geçmiyor sizde öyle misiniz
İniaAllah mübarek bayram günü Rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatEvet dün yumurta Aki kivaminda akıntım oldu Ordan anladım yumurtlama sürecine girdiğimi ovulasyon testim pozitif çıktı bugün değerlendirmeye çalışıyoruz ama işte sağ taraftan mı sol taraftan mı yumurta gelişti onu bilemiyorum bayramın ikinci günü kontrolüm var bakalım nasıl ilerleyecek süreç hayırlısı diyelim artık Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bu duyguyu bizlerde dahil sizde süreç nasıl ilerliyor ilk gebeliğiniz mi olacak
İniaAllah mübarek bayram günü Rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat
Ben sadece konuyu akışta görünce yazdım. Bir oğlum var 15 aylık
Rabbim size de nasip etsin hayırlısıyla
Merhaba iyi bayramlar klomen kullandıktan ne kadar sonra idrar testinde çıkar acaba bilen varmıEvet iğne zor bulunduğu için vermiyor artık çoğu doktor.