Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Yücel beye iki embriyo konusunda ısrar etmiştim merkezimi kapatırlar öyle bir risk almam demişti sonra özel hastanede yaptılar iki embriyo
Yaa oranin gucu yok demekki sorarak konusrak bu ise kalkisin arkadaslar embriyolog iyi olmalii labaratuvar kosullari titiz calisma yapacak lab secin ve konusabilcenoz bir doktor olsun.. ben korkularimi arzularimi sikintilarimi bir bir anlattim. Olmasi gereken ne nasil yapabiliri diye konustum hersey icime sindi.. siz de aynini yapiniz

Gucu yokla bi alakasi yok. Gayet de gucu cok yuksek bir klinik. Sadece kanunsuz is yapmiyorlar. 35 yas ustundekilere ve 3. Denemesi olan herkese cift emnriyo koyuyorlar. Gucu olmasa onlara da koymazlar

Gucu yokla bi alakasi yok. Gayet de gucu cok yuksek bir klinik. Sadece kanunsuz is yapmiyorlar. 35 yas ustundekilere ve 3. Denemesi olan herkese cift emnriyo koyuyorlar. Gucu olmasa onlara da koymazlar
Bak arkadasim bu senin gorusundur Bruksel neresi hic bir bilgim yok haklisindirda bizim hastane Medikalpark hastanesi her sehir de olabilen bir hastane ve devletin hastanesi soz sahibi biraz da o yuzden cok karisilamiyordur belkide orasini bilemem ben yardimci olmak icin konustum yoksa guclu gucsuz oek umrumda degil.. ama boyle yerlerde var ki burda arkadasima devlettede yardimci oldular... olunuyor yani.. ilk basta bende devlet memuruyum ve mevzuata hassasiyetim cok yuksek bu mevzuat gelmeden once yengem tup bebek oldugu icin hic haberim yoktu sonradan ogrenince doktorumla oaylastim ve bilmiyorum yasim geciyorr ne yapabilirimki dedim ama herhalde bana ozel degildir.. isteyen durumu musaitse olabilir .. cunku iki embriyoda ikisinin tutma olasiligi cok yuksek degilken.. tek embriyo daha zor... ve devamli millet transfer olup parami odicek... yazikk yani ne kadar oaralar dokuyoruzz ilaclara islemlere ... o degil aylar hatta yillar geciyor.. neyse sozu uzattim ama oyle iste :)

Cogul gebelik istemedigi icin onlarin isine geliyor tabikide tehlikeli olabiliyor eskiden icuzler dortuzler iki tek yumurta cift yumurta ikizlari gibi segisik sinuclara mahal verio sakat bebek riskide cogaldigi icin kanun geregi cogu klinik buna yaklasmiyor.. ama teknoloji gelisti olasilik olsa bile iki embriyoyla artik 4 uz olmuyor yada ucuz... cok dusuk ihtimal farkli sistem kullanilirsa.. ben biyoe dusunuyorum.. eger iki embriyo koydirmak isteyen arkadaslar varsa tuo bebek merkeİİnde hicalaribiza hemsirelerinize danisin .. yardimci olurlar size

Ewet burda da memorial vs cift koyuyor. Koyanlar da cok var ama ben zaten cift de dusunmuyorum cunku ikiside tutarsa diye korkuyorum. Bruksel tup bebek ce yucel karaman diye arastirirsan ne kadar iyi ve guclu bir yer oldugunu anlarsin. Yoksa ben de cift koydurmak istesem ist da bir suru klinik var yapan yer ve daha da uyguna ustelik. Ben burayi tercih ettim o yuzden klinigi bilmeden arastirmadan gcu yok demek yanlis. Allah hepimize evlat nasip eder ins. Gerisi bos.

Öncelikle sağsalim kucağına alırsın inşallah darısı bizeBiliyorum benimde bir çok tanıdığıma 2 embriyo transfer edildi.Ben 85 Mayıs doğumluyum ve 2.denemede acaba 2 transfer edebilir miyiz dedim ama doktorum kabul etmedi.Yasaya aykırıymış yani bu bir yasa ve bunu tıp eğitimi gören doktorlarımız çiğniyorsa burada büyük bir çelişki olduğunu düşünüyorum.Elbette 3 5 embriyo transferi olmasın ama 2 embriyonun bu şekilde yasaklanmasına çok karşıyım ama .....

Gozdecim koyuyorlarmi koyamiyorlarmi kanunsuz is yapanlar yapmayanlar diyerekte konusmayalim bence bu konuyu kapatalim soran ilk sizmiydiniz bilemiyorum.. cift embriyo istemiyorsaniz zaten sizi baglamiyor anlattiklarimda. Allah gonlunuze gore versin.

Sana tamamen katikiyorum annemler kaci dondu deeyimce aman kizim tutsun saglam olsun hic hamilelik yasamadim olursa ilk olucak diye iki tane olmasi icin doktorunla konus tabii ben nasil bakacam diye dusunurken .. mevzuatlari okuyunca yook yapmiyorlarmis diye okudum eee sonra benimde tanidiklarim mevzuat yururluge girdikten sonra oldugu u ogrendim ve bazi klnikler yapiyorlarmis ... klnikler yapmasi aslinda gozde hanim diyor bruksel cok iyi felab dogrduru cunku kimi klnikte basari oranlari artsin azalmasin diye iki embriyo transferi fazla koyabiliyor yada 35 yas ustune iki iken uc embriyo koyabiliolar birde kisinin kendine bagli yumurtalik rezervi bitmistir.. menapoza yaklasmistir.. yasi bayag ilerlemistir.. bunlara daha farkli yaklasiyorlr .. Allah gonlune gore versin canim.. sagolasin

Allah gonlune gore versin. Uzatmaya gerek yok. Mukemmelse bu kadar ovdugun bir yer umarim sana da sans getirir.

Ya arkadasim kanunsuz is yapmaya gucu yok demekten ne anliosan onu anla.. daha pahali olmasi da mukemmel oldugu anlamina gelmiyor.. digerlerin ucuz olmasi da klnigi basitlestirmeZ.. zaten hic bir yer ucuz degil sadece daha pahali cokk daha pahali.. hormonlarim pik belkide ama sanki klnige calisiyormus gibi konusuyorsunuz.. gücü yok deyince cok iyidirler isinde cok iyiler o yuzden gerek duymazlar umarim . Ve insallah boyledir ve umarim sizinde isiniz basarili gecer..

Konuyu kApatalim dedikten sonra 3 mesaj daha yaziyosunuz. Lutfen kapatin. Ben sadece bilip bilmeden oranin gucu yok diye kucumsemeye calistiginiz icin onlari yazdim. İlip bilmeden konusmayin diye.

Konuyu kApatalim dedikten sonra 3 mesaj daha yaziyosunuz. Lutfen kapatin. Ben sadece bilip bilmeden oranin gucu yok diye kucumsemeye calistiginiz icin onlari yazdim. İlip bilmeden konusmayin diye.
Ben kucumsemiyorum. Bana ithamda bulunumazsiniz. Bilmiyorumda dedim.İyidir de dedim .. ama anlamadan konusuyosunuz. Burda neler donuyor ben bir hekimim.. ve az bucuk biliyorum neler dondugunu .. herkes herseyi mevzuata gore yapmiyor.. buna da emin olun. Yada yaoamiyor.. orasi oyledir ayri bazi gucler arkasinda olsa Belki bu sacma mevzuata ayak uydurmaz. bencede kapatin ve mumkunse bana yazmayin.

Aaaa hic oyle olmuyor caninm o kadar igne vuruluyosun deli gibi ama kontrole cagiriyor genelde dozu dusuk oluyor eger yumurtalar buyumesi normalse yada dusukse ona gore tedavisi degisiyor.. yanii yumurta iylee iki gunde buyumuyorr ilac versede onun uzerine cikamaz bu sefer ohsss riski artar buda seni her acidan zorlar... yani doktorlar o riske girmez zamaninda once olmasini doktor istemez cunku zamanlama onlar icin onemli sen bunu dusunme tamam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…