- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Arkadasım anlatmak istediklerini çok iyi anladım. Aslında kötü bir şey söylemediğinin farkındayım. Yeterli gücü yok diyerek; arkası güçlü olmadıgı için iki embriyo koymaktan çekindiklerini söylemek istediğini düşündüm. Doktoru veya laboratuvarın kötü olduğunu söylemedin. Aynen cepten yazdığımız için yanlış anlaşılmalar oluyor. Bu arada gebeliğin hayırlı olsun. Sağlıkla kucagına al inşallahYa boyle bisi oldu .. amacim belli basli markalasmis klnikleri yermek yada ovmek degil yapilan isleri soylemek arkadaslara isteyen iki embriyo koymak isteyipte bu konu hakkinda cekincelerin olan insanlara yapildigini gostermekti.. NİCE gebe kalamayip yillardir deneyen gebe kalamayan hastaligi olan ve bir taraftan bunlarla mucadele edip bir taraftan da yaşlari geçip kaygilanan insanlara nefes olmakti.. telefonla yazmak ayrica sikinti.. bu sekilde yazip sizleri rahatsiz etmek istememistim .. Rahatsiz olan herkesten ozur dilerim.
Allah razi olsun aynenn oyle yazan oluyo merak eden oluyo iki embriyo olabiliyormu diye sorab oluyor.. cunku bunlari 1 ay once bende cok sordum.. olsun da bir tane koysunlar dedim ama az paralar dokmiyoruz bu kuruluslara ... olan neyse onu soyledim.. uzuldum sonra dedigime kalp kirmak amacinda degilim.. keske bu sekilde bir yasa yolu olmasa .. cunku tek embriyonun daha az sansi oldugu barizken boyle birsey yapilip hem psikolojimizle oynuyorlar hem zamanimizla hem verimli zamanimizdan calinmasi oldugu icin herkes sorarak secerek gitsin.. ve Rabbim gonlumuze gore versin.. Cok hassasim istiyorum herkesin derdine derman olabiliyeim herkes bildiklerini oaylassin guzel bir konusma platformu olsunArkadasım anlatmak istediklerini çok iyi anladım. Aslında kötü bir şey söylemediğinin farkındayım. Yeterli gücü yok diyerek; arkası güçlü olmadıgı için iki embriyo koymaktan çekindiklerini söylemek istediğini düşündüm. Doktoru veya laboratuvarın kötü olduğunu söylemedin. Aynen cepten yazdığımız için yanlış anlaşılmalar oluyor. Bu arada gebeliğin hayırlı olsun. Sağlıkla kucagına al inşallah
Aynen oyle bende hala bir belirti yok sakınn negatif dusunme son gunune kadar umut dolu olacagin en guzel gunlerin .. pozitif haber almaya en yakin gunlerin... asiri yorma hafif yuruyus yap keyfini cikar.. ve ben sivilcelerim ciktiginda en umitsizlige dustugum andi.. ama oldu5.gün sıfır belirti hatta 1 tane de sivilcem çıktı beklemek çok sıkıcı.Belirti aramamak gerekiyor biliyorum ama olmuyoooooor
Allah yardımcın olsun zor beklemek ama az kalmış sabır5.gün sıfır belirti hatta 1 tane de sivilcem çıktı beklemek çok sıkıcı.Belirti aramamak gerekiyor biliyorum ama olmuyoooooor
Kaçıncı gün embriyosu canım taze mi donmuş mu5.gün sıfır belirti hatta 1 tane de sivilcem çıktı beklemek çok sıkıcı.Belirti aramamak gerekiyor biliyorum ama olmuyoooooor
Olumlu düşün çok kasma dikkat et sadece herkeste belirti olmuyor ayrıca5.gün sıfır belirti hatta 1 tane de sivilcem çıktı beklemek çok sıkıcı.Belirti aramamak gerekiyor biliyorum ama olmuyoooooor
Cnm hangi gun oldun transferi benimde 5. Gun ve senin gibi ne agri ne sizi hic bir belirti yok5.gün sıfır belirti hatta 1 tane de sivilcem çıktı beklemek çok sıkıcı.Belirti aramamak gerekiyor biliyorum ama olmuyoooooor
Benimde 4. Günüm sabah bir sivilce bendede çıkmış5.gün sıfır belirti hatta 1 tane de sivilcem çıktı beklemek çok sıkıcı.Belirti aramamak gerekiyor biliyorum ama olmuyoooooor
Hayır canım orada hiç denemedimBrukselde denediniz tutmadi mi?
Sağol canım bilemiyorum inşallah pozitif olurAynen oyle bende hala bir belirti yok sakınn negatif dusunme son gunune kadar umut dolu olacagin en guzel gunlerin .. pozitif haber almaya en yakin gunlerin... asiri yorma hafif yuruyus yap keyfini cikar.. ve ben sivilcelerim ciktiginda en umitsizlige dustugum andi.. ama oldu ☺ Guzel haberi aldim .. hersey yolunda gidecek.. HİC MERAK ETME TATLİM
Her gün mü yaptırıyorsun iğneyi bnm 4 günde 1 dün yaptırdım şuan çok iyiyim.sadece bnm vücudumda 6 7 tane kızarıklık var 1 lira büyüklüğünde sinek sanmıştım en başta ama iğnenin etkisi sanırım çok kaşınıyorBenimde 4. Günüm sabah bir sivilce bendede çıkmış ☺ Zaman sanki geçmek bilmiyor. Umarım sonu güzel olur hepimiz için. Bu progeatan iğneler beni mahvetti. Oturup kalkamıyorum yürüyemiyorum
Hayırlısı olsun inşallah emeklerin ve emeklerimiz olumlu sonuçlanırMerhaba. 3. denememe bugün iğneler ile başlamış bulunmaktayım. Umarım herşey güzel olur.
Hadi ins guzel haberler aliriz cnm ben sadece transfer gunu 2 ampul progestan igne oldum suan sabah aksam sadece jel kullaniyorim 5 gun oldu o igbenin acisi hala gecmedi cnm cok agir bi igne o gercekten ins mukafatimizi rabbim nasip etsin ne zor yollardan geciyoruz 3. Tup bebek bnm senin ilkmiBenimde 4. Günüm sabah bir sivilce bendede çıkmış ☺ Zaman sanki geçmek bilmiyor. Umarım sonu güzel olur hepimiz için. Bu progeatan iğneler beni mahvetti. Oturup kalkamıyorum yürüyemiyorum
Benimki tipki hocanin dedigi gibi bir ay sonra transfer oldum yani bir ay dondu sadece. Labaratuvar ve ozel klinikte olabiliyor iki embriyo.. bazisi mevzuati uygulyor.. yasa gore 35 yas alti tek embriyo usttu iki embriyo.. bana koydukar ve teyzosu 4 haftalik bizimkisi ☺
yaa maşallah size sağlıcakla kucağına alırsın inşallah tek mi seninkiüniversite hastanesinde yaptırcam ankara hacettepe universite hastanesi ora uygulamıyor ozamab iki embriyo neyse sağlıcakla olsun da bir olsun
Kizlarr sizden de coook guzel hamis haberleri alicazz insallah .. hazirab ayini bos gecirmicezHadi ins guzel haberler aliriz cnm ben sadece transfer gunu 2 ampul progestan igne oldum suan sabah aksam sadece jel kullaniyorim 5 gun oldu o igbenin acisi hala gecmedi cnm cok agir bi igne o gercekten ins mukafatimizi rabbim nasip etsin ne zor yollardan geciyoruz 3. Tup bebek bnm senin ilkmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?