- 21 Ağustos 2008
- 636
- 330
- 628
- 33
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Ins rabbim duysun sesimizi bizleri de sevindirsin saglikli evlatlarla ibsKizlarr sizden de coook guzel hamis haberleri alicazz insallah .. hazirab ayini bos gecirmicez☺ İnsallah
İnşallah benimde Salı günü yumurta toplamam var Allah bize de nasip etsin2020 de hepimiz boyle olmamiz dilegiyle..
Oyyy insallah saglikli ve hayirli evlat nasipp etsinn tezdennİnşallah benimde Salı günü yumurta toplamam var Allah bize de nasip etsin
Aminnn rabbim nu grupta olan olmayan herkese nasip etsinyasadigin sureci anlatman lazim yasinin durumu yumurta kalitesi herseyine bakiyorlar kimse basarisiz olmak istemez.. ozellikle ozel klinikler bu sekilde calisiyor.. hayirlhaberler bekliyorum canim
Oyyy insallah saglikli ve hayirli evlat nasipp etsinn tezdenn
Kalp atışını duyana kadar dedi dr bana estroferm ı yavaş yavaş azaltcamProgestan ignesini ne zamana kadar vurulcaz bilgisi olan var mi?? Zannedersen ya kese gorunene kadar bana soylediler ya da kalp atimina kadar?? Ve estroferm ilaci, oksapar( gobek ignesi) birazdan igne vurulcam artik vucudum da yer kalmadi gibi gelior.. bugun 13. Gunum igneyi vurdurcaklar yavas yapsinlar sislik kaliyor ama en azindan agri yapmiyor.. hizli yaparlarsa agrisindan durulmuyor.. bilginize
Bende tekrar agistosta baslycamCanım tskler yazdığın için benimde agustos ayında olur heralde umarım ikimizinde olumlu olur sonucu birbirimizi haberdar edelim
süperBende tekrar agistosta baslycam
Canim toplama ne zaman sende kacinciydi? Qaliba ikimizdede kalite sorunu vardi malesf bende ikincide de kalite sorunu nedeniyle transfer olmadiSenin Çarşamba mı canım ben de çatlatmaları vurdum bakalım hayırlısı
Toplama yarım canım evet sorunumuz aynı benim 3. Olacak bakalım neler yaşayacağımCanim toplama ne zaman sende kacinciydi? Qaliba ikimizdede kalite sorunu vardi malesf bende ikincide de kalite sorunu nedeniyle transfer olmadi
Tamam tesekkur ederim canim seninki ne kadarlik oldu?Kalp atışını duyana kadar dedi dr bana estroferm ı yavaş yavaş azaltcam
Umarim iyi gider kalbini ferah tut, ayni dozmu kullandilar yoksa dozu azaltdilarmi? Bende iki farkli doktor ayni doz ayni ilaclar kullanmisti 25,28 yumurta toplandi ilkinde 9 ikincide 6 embrio olustu fakat gelisimleri cok kotuydu hic biri transfere uygun diyilsi bu sirada polen propolis omega3 q10 demir d vitamini gibi takviyelerde kullandim simdi ucuncu doktorla ilerliycem hem donor hem kendi yumurtalarmi hazrlycajlar tekrar oyle cikarsa donor kullanicam. Bu arada amh 11,16 gibi cikmisti prolaktinimde yuksekti ilkinde dostinex kullaniyorum haftada iki kez bunlarin bi etkisimi var bilemedim baskada bi sorun bulunamiyoduToplama yarım canım evet sorunumuz aynı benim 3. Olacak bakalım neler yaşayacağım
Toplama yarım canım evet sorunumuz aynı benim 3. Olacak bakalım neler yaşayacağım
bana butun ilaclara 10.haftaya kadar devam edicez dediler.ama bu progestan beni mahvetti artik kalcamda yer kalmadiProgestan ignesini ne zamana kadar vurulcaz bilgisi olan var mi?? Zannedersen ya kese gorunene kadar bana soylediler ya da kalp atimina kadar?? Ve estroferm ilaci, oksapar( gobek ignesi) birazdan igne vurulcam artik vucudum da yer kalmadi gibi gelior.. bugun 13. Gunum igneyi vurdurcaklar yavas yapsinlar sislik kaliyor ama en azindan agri yapmiyor.. hizli yaparlarsa agrisindan durulmuyor.. bilginize
Donör kullanacağına göre Türkiye'de değilsin canım :) aynı doz değil farklı doz kullandık amh 9 çıkıyor benim de benim doktor çok yumurta değil kaliteli amaçlıyorum dedi normalde 20 yumurta oluşur sende diyor ama işte kalite sıkıntımız var Allah büyük korkuyorum yine aynı şey olacak diye ama Eldem başka şey de gelmiyorBu arada bu seferki doktor minimal dozda ilac kullanicaz zaten donordo hazirlandigi icin hepsi bos cikarsa da hic bisey kaybetmeyiz dedioncekiler aksone senden ne kadar fazla toplarsak sansda artar demisti bakalim artik donor ya benim farketmiyo sonucta kendi kanimla canimla sutumle beslenicek diye dusunuyorm
Son regl göre 5+3 olduk 5 temmuzda kalp atışını dinlicez inşallah ozaman net söylerim dedi dr ama transfer olalı 21 gün oldu daha artık neye göre hesaplanıyor tam anlamadım sağlıklı olsunda :)Tamam tesekkur ederim canim seninki ne kadarlik oldu?
birşey sorabilirmiyim benim iki yumurtam donduruldu ama kalitesiyle ilgili birşey söylenmedi bi sıkıntı sonradan çıkabiliyormu yoksa kalite düşük olsa dondurmuyorlarmı bi bilginiz varmıDonör kullanacağına göre Türkiye'de değilsin canım :) aynı doz değil farklı doz kullandık amh 9 çıkıyor benim de benim doktor çok yumurta değil kaliteli amaçlıyorum dedi normalde 20 yumurta oluşur sende diyor ama işte kalite sıkıntımız var Allah büyük korkuyorum yine aynı şey olacak diye ama Eldem başka şey de gelmiyor
Pgt mi yaptiriyorsun canim.nerden bildin genetigi.benim homozigot mutasyon çıktı genetik test yaptırmıştım eskidenAminnn rabbim nu grupta olan olmayan herkese nasip etsinBuarada benim genetik sorunum var tüp bebek yapılmasından ziyade embriyolarımın sağlıklı gelmesi de çok önemli her bi aşaması zorlu süreç herkesin yardımcısı olsun
Benimde yarın sabah 9bucukta canimToplama yarım canım evet sorunumuz aynı benim 3. Olacak bakalım neler yaşayacağım
Donor ne canimUmarim iyi gider kalbini ferah tut, ayni dozmu kullandilar yoksa dozu azaltdilarmi? Bende iki farkli doktor ayni doz ayni ilaclar kullanmisti 25,28 yumurta toplandi ilkinde 9 ikincide 6 embrio olustu fakat gelisimleri cok kotuydu hic biri transfere uygun diyilsi bu sirada polen propolis omega3 q10 demir d vitamini gibi takviyelerde kullandim simdi ucuncu doktorla ilerliycem hem donor hem kendi yumurtalarmi hazrlycajlar tekrar oyle cikarsa donor kullanicam. Bu arada amh 11,16 gibi cikmisti prolaktinimde yuksekti ilkinde dostinex kullaniyorum haftada iki kez bunlarin bi etkisimi var bilemedim baskada bi sorun bulunamiyodu
Evet pgt li tüp bebek yapıyorum canım Salı günü toplamam var inşallah.. genetik testi mi neden yaptırdım? Kan pıhıtılaşması var sanırım siz de dePgt mi yaptiriyorsun canim.nerden bildin genetigi.benim homozigot mutasyon çıktı genetik test yaptırmıştım eskiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?