Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ateş yapıyor uyku yapıyor ve iğneden 2 gün sonra 1lira büyüklüğünde şişkinlik oluyor,kaşınıyor sanırım kurdeşen bu ilacın yan etkilerindenbacaklarımda birsürü çıktı
Ne diyosun canım çok çok geçmiş olsun. Hepiniz için ne kadar zorlu bir süreç. Gerçekten yaşamayan anlayamaz. Rabbim umarım hepimizin çektiğinin mükafatını gösterir. Ben iğneden sonra kolonyalı pamukla masaj yapmaya birde buz kaseti koymaya çalışıyorum. Bi dene istersen

Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

Sağol canım iğne yerimde hiç bişey yok iğne yaptırdıktan 2 gün sonra birdenbire bacaklarımda omzumda kolumda çıkıyor bidaha ki iğnem çarşamba günü zaten öncesinde kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bakalım

Gerekli aciklama yapildiysa sorun yok o zaman ilk tedavinizmi , rahimde incelme durumunuz sürekli varmı adet gorunce adete ragmen incelme devam ederse kalinlasması icin tedavi uygularlar, bizim tedavilerimiz birden fazla olduğu icin sürekli rahimde incelmede mevcut olunca bizim embriyolarımız o yüzden genetiğe gitti yıllardır tedavi gördüğümden dolayı ,doktor çok önemli

Doktoruna bahsettin mi durumu olabiliyomuymuş böyle durumlar. Umarım çarşamba günü güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde kan verme pazar günü ama hastane kapalı o yüzden cumartesi gidicem bakalım

masallah bu arada guzel toplanmıs. inşş hepsı cok kalıtelı olur ve döllenirler.buundan sonrası neden zor ki? beklemek mi?
Kaç tanesi döllendi ilerliyor mu embriyolar ya da embriyo oluşuyor mu merkezden haber beklemek zor benim için çünkü bu 3. Deneme 2 sinde embriyo oluşmadı korkuyorum

Aslında benim iki oğlum var ilk evliliğimde ikinci evliliğimi yaptım iki yıl oldu eşimde sıkıntı var o hiç evlenmediği için çocuğuda Yok onun için istiyoruz bu ilk tedavim zaten muayeneye gittim iki yumurtam büyük çıktı hemen çatlatma iğnesi verdiler o akşam adetliydim zaten bir gün sonrada toplandı yumurtalar çok hızlı ilerledi adetliyken yumurta toplandığı için ince dediler inşallah önümüzdeki ay sorun çıkmaz transfer olur

Artik ne kadar kotuydulerse ilk gunden doktorum rengi cok koyu dedi en sonda resmleri gosterdi hepsinin icinde delik gibi bisey varmis anlamadim gitdi

Canim merak etme bende iji sefer 25,28 toplandi ohs nedir olmadi bence sende ilk seferlerde olmadiysa tekrardan olmazp

Tabii ki yasim genc ve her ay toplatsam 20den fazla yumurtam oluyo fakat yumurtalarimin hepsi genetik bozuk delik gibi birsey var,kendi cocugum olsun diye hasta cocuk dunyaya getirmektense boylesi hayirliymis diyip donor kullanmati tercih edicem , ilk kez gitdigim doktorlarda zeten sizin gibi soyluyolar fakat onlar da yumurta toplanipta kendi gozleriyle bitakim seyler gordukten sonra ya donor ya evlatlik diyer hale geliyolar. Esimde gozle gotulur hicbi sikonti yokki zaten embrio olusumundan once bile doktorlar yumurta cok kalitesiz embrio olusmaz olusursa da saglikli olmaz diyolar , sizde sorun ne iste 6 yildir ugrasiyosunuz 4 tup bebek denemessi, bizde daha iki yil doktor oncesinde cok erken davrandiniz diyor ama sonra iyikide acele etmissiniz cunki toplama islemi olmadan yumurta kalitesi bilinemezdi surekli ilaclar alp normal yolla denemekle hem zaman hemde para harciycaktiniz diyo,tabiiki bu konuda her kesin kendi fikri ama bence bir evi ev yapan aile yapan cocuktur helede cocuklara karsi asiri istekli esiniz varsa bunu daha iyi anliyorsunuz,bide kendiniz cocuklarla calisinca surekli acaba benim cocugum nasil olur diyosunuz..

Bide benim yasadigim ulkede tum mastaflari kendim karsiliyorum bi bucuk yilda bir asilama iki tup be bir yillik catlatma sisirme yumurta izlenmesiydi kan tahlilleriydi derken yaklasik 60bin lira yakin para harcadik artik banklara bocr faiz odemekden biktik tukendik ki bu yuzden doktorlar tekrar tekrar denemenin faydasiz oldugunu hem paraya hem canima yazik oldugunu ve sonucun degismeyeceyini soyluyolar ki oncesinde sizinde dediginiz gibi her ay farkli yumurta ola bilecegini soyluyolardi , i

Rabbim gönlüne göre versin inşallah çok yorucu ve yıpratıcı zamanlar geçirmişsin. Umarım bebeğini kucağına alırsın.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah çok yorucu ve yıpratıcı zamanlar geçirmişsin. Umarım bebeğini kucağına alırsın.
Amin canim insallah,hayat iste beklenmedik suprizlerle dolu evlenmeden once boyle bi sorun olucagini kesinlikle dusunmezdim hicbir saglik sorunum yokken gunu gunune adet oluyoken..

Eşinizin değerleri nasıl yazabilir misiniz?
Daha 26 yaşındasınız iki kez yumurta toplama ile değişmez demeleri çok yanlış, sizin amh değeriniz de 10 muş yani pko var sizde ve bize göre daha şanslısınız yumurtanız çok çıkar.Siz arka arka ya deneme yapmışsınız biraz dinlenin borçları azaltın atlayın gelin istanbula Memorial bahçeci size emin olun faydası çok olacak.
Siz başkasının genlerini taşıyan bir çocugu doğurmayı ileriki yıllara bırakın, bi gidin başka doktorlar ne diyecek.
Türkiyede de biz bütün masrafları kendimiz karşılıyoruz farklı değil yani
Eşiniz de siz e yaş olarak geç değilsiniz biraz zaman verin kendinize bence, biz 7 yıllık evliyiz ve çabalıyoruz hala

Yumurtanız döllenmiyor mu hiç?döllenme oluyorsa 3. Günden sonra bozuluyorsa bunda sperm etkili.
Bizde sorun sperm morfoloji 2 ileri hız düşük sayımız iyi ama son denemede benim de yumurtalarımın şekli yamuk çıktı doktorlar olabilir ay ay değişir dedi bilemiyorum.

Yok dolleniyo fakat yumurta kaynakli gelismiyo 3 gunde gelisimi kotu besinci gune ise hic kalmiyo ilk sefer yaptigimda dollenip ertesi gun gelisimi dayanmisti

Yok dolleniyo fakat yumurta kaynakli gelismiyo 3 gunde gelisimi kotu besinci gune ise hic kalmiyo ilk sefer yaptigimda dollenip ertesi gun gelisimi dayanmisti
Bizlerde sizden cok farklı değiliz elimizde 5.güne kalmıyor.
Karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun

Anladım hayirlısi olsun artık Rabbimin izniyle olur inşallah eşinizde caninı sıkmasın böyle zamanlarda eşler birbiirne sabirla ve sevgiyle yaklaşması tedaviden önce en onemli unsur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…