- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Ne diyosunAteş yapıyor uyku yapıyor ve iğneden 2 gün sonra 1lira büyüklüğünde şişkinlik oluyor,kaşınıyor sanırım kurdeşen bu ilacın yan etkilerindenbacaklarımda birsürü çıktı
Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsunAmin sagolasın ilki 23+4 günlüktü erken dogum oldu canlı dogdu yavrum cigerleri gelismedigi icin vefat etti ikicinsi evde su kesesi tamamen patladı 16 haftalıkti düsükle sonuclandı ölüyordum. Fazla kan kaybından. Kan filan aranmış eşime söylemisler 0+ kan bulun anneyu kaybediyoruz diye verdilermi kanı vermedilermi hatirlamiyorum zaten bu olaydan sonra 2-3 yıl hastaneye gitmedim korkumdan...
Allah hayırlisini versin kendi katından ne denilebilirki alanda o verende o bu sınav her sekilde hakkıyla çıkmayı nasip etsin yeterki gözümüzden acı yaş akıtmasın Rabbim
Sağol canım iğne yerimde hiç bişey yok iğne yaptırdıktan 2 gün sonra birdenbire bacaklarımda omzumda kolumda çıkıyor bidaha ki iğnem çarşamba günü zaten öncesinde kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bakalımNe diyosuncanım çok çok geçmiş olsun. Hepiniz için ne kadar zorlu bir süreç. Gerçekten yaşamayan anlayamaz. Rabbim umarım hepimizin çektiğinin mükafatını gösterir. Ben iğneden sonra kolonyalı pamukla masaj yapmaya birde buz kaseti koymaya çalışıyorum. Bi dene istersen
Gerekli aciklama yapildiysa sorun yok o zaman ilk tedavinizmi , rahimde incelme durumunuz sürekli varmı adet gorunce adete ragmen incelme devam ederse kalinlasması icin tedavi uygularlar, bizim tedavilerimiz birden fazla olduğu icin sürekli rahimde incelmede mevcut olunca bizim embriyolarımız o yüzden genetiğe gitti yıllardır tedavi gördüğümden dolayı ,doktor çok önemliBenim yumurta toplandı ertesi gün döllenme oldu dediler bi sonraki gün tekrar aradılar embriyolar oluştu dediler bi sonraki gün aradılar bölünme gerçekleşti doktorunuzla konuştu adetli olduğunuz için rahim duvarı ince olduğu için onayınızla dondurucaz dediler kaliteleriyle ilgili biley söylediyselerde heycandan unutmuş olabilirim iyi durumdalar dediklerini hatırlıyorum
Maliyeti 7500 -8000 buldu, bu tedavide ciddi anlamda maddi yönden paradan ciktik ancak sonu Rabbimin izniyle iyi biter insallahgenetik dediğiniz pgt mi? maliyeti ne oldu acaba?
Doktoruna bahsettin mi durumu olabiliyomuymuş böyle durumlar. Umarım çarşamba günü güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde kan verme pazar günü ama hastane kapalı o yüzden cumartesi gidicem bakalımSağol canım iğne yerimde hiç bişey yok iğne yaptırdıktan 2 gün sonra birdenbire bacaklarımda omzumda kolumda çıkıyor bidaha ki iğnem çarşamba günü zaten öncesinde kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bakalım
Kaç tanesi döllendi ilerliyor mu embriyolar ya da embriyo oluşuyor mu merkezden haber beklemek zor benim için çünkü bu 3. Deneme 2 sinde embriyo oluşmadı korkuyorummasallah bu arada guzel toplanmıs. inşş hepsı cok kalıtelı olur ve döllenirler.buundan sonrası neden zor ki? beklemek mi?
Aslında benim iki oğlum var ilk evliliğimde ikinci evliliğimi yaptım iki yıl oldu eşimde sıkıntı var o hiç evlenmediği için çocuğuda Yok onun için istiyoruz bu ilk tedavim zaten muayeneye gittim iki yumurtam büyük çıktı hemen çatlatma iğnesi verdiler o akşam adetliydim zaten bir gün sonrada toplandı yumurtalar çok hızlı ilerledi adetliyken yumurta toplandığı için ince dediler inşallah önümüzdeki ay sorun çıkmaz transfer olurGerekli aciklama yapildiysa sorun yok o zaman ilk tedavinizmi , rahimde incelme durumunuz sürekli varmı adet gorunce adete ragmen incelme devam ederse kalinlasması icin tedavi uygularlar, bizim tedavilerimiz birden fazla olduğu icin sürekli rahimde incelmede mevcut olunca bizim embriyolarımız o yüzden genetiğe gitti yıllardır tedavi gördüğümden dolayı ,doktor çok önemli
Artik ne kadar kotuydulerse ilk gunden doktorum rengi cok koyu dedi en sonda resmleri gosterdi hepsinin icinde delik gibi bisey varmis anlamadim gitdi24 tane toplandı canım. Yok hiçbir tedavimde ilk günden kaliteye ilgili bir şey denmedi bana yarın arayıp söyleyecekler çünkü bugün işleme alındı yarına az çok belli olur. Senin nasıl ilk günden hemen söylediler ki benim hiç söylenmedi
Canim merak etme bende iji sefer 25,28 toplandi ohs nedir olmadi bence sende ilk seferlerde olmadiysa tekrardan olmazpHadi ya ayy çok geçmiş olsun ben tırstım şuanda çünkü kaç gündür aferdrsin wcye gidince bile karnımda sancı oldu hareket ederken de sıkıntı yaşadım bugün geçmiş ama bol su içeyim o zaman çok teşekkür ederim cevap için
Tabii ki yasim genc ve her ay toplatsam 20den fazla yumurtam oluyo fakat yumurtalarimin hepsi genetik bozuk delik gibi birsey var,kendi cocugum olsun diye hasta cocuk dunyaya getirmektense boylesi hayirliymis diyip donor kullanmati tercih edicem , ilk kez gitdigim doktorlarda zeten sizin gibi soyluyolar fakat onlar da yumurta toplanipta kendi gozleriyle bitakim seyler gordukten sonra ya donor ya evlatlik diyer hale geliyolar. Esimde gozle gotulur hicbi sikonti yokki zaten embrio olusumundan once bile doktorlar yumurta cok kalitesiz embrio olusmaz olusursa da saglikli olmaz diyolar , sizde sorun ne iste 6 yildir ugrasiyosunuz 4 tup bebek denemessi, bizde daha iki yil doktor oncesinde cok erken davrandiniz diyor ama sonra iyikide acele etmissiniz cunki toplama islemi olmadan yumurta kalitesi bilinemezdi surekli ilaclar alp normal yolla denemekle hem zaman hemde para harciycaktiniz diyo,tabiiki bu konuda her kesin kendi fikri ama bence bir evi ev yapan aile yapan cocuktur helede cocuklara karsi asiri istekli esiniz varsa bunu daha iyi anliyorsunuz,bide kendiniz cocuklarla calisinca surekli acaba benim cocugum nasil olur diyosunuz..Yaşınız çok genç donor için neden bukadar acele ediyorsunuz? Ayrıca yumurtanın çıkıyor heray aynı kalite de çıkmaz, havuz yöntemi yapabilirsiniz, eşinizin spermi kalitesizdir belki embriyo kalitesini düşünüyordur onun için tedavi olabilirsiniz yani hiç yumurtanız olmasa tamam daya da yaşınız 40 olur anlarım ama acele ettiğinizi düşünüyorum.
Ben 32 yaşımdayım 6 yıldır uğraşıyorum hç gebe kalamadım 1 aşılama 4 negatif tüp bebek denemem var ama donor yumurtası demek başkasının çocuğunu doğurmak demek allah göstermesin 40 yaşına gelmeden böyle birşey düşünemem.
Yaşınız çok genç donor için neden bukadar acele ediyorsunuz? Ayrıca yumurtanın çıkıyor heray aynı kalite de çıkmaz, havuz yöntemi yapabilirsiniz, eşinizin spermi kalitesizdir belki embriyo kalitesini düşünüyordur onun için tedavi olabilirsiniz yani hiç yumurtanız olmasa tamam daya da yaşınız 40 olur anlarım ama acele ettiğinizi düşünüyorum.
Ben 32 yaşımdayım 6 yıldır uğraşıyorum hç gebe kalamadım 1 aşılama 4 negatif tüp bebek denemem var ama donor yumurtası demek başkasının çocuğunu doğurmak demek allah göstermesin 40 yaşına gelmeden böyle birşey düşünemem.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah çok yorucu ve yıpratıcı zamanlar geçirmişsin. Umarım bebeğini kucağına alırsın.Bide benim yasadigim ulkede tum mastaflari kendim karsiliyorum bi bucuk yilda bir asilama iki tup be bir yillik catlatma sisirme yumurta izlenmesiydi kan tahlilleriydi derken yaklasik 60bin lira yakin para harcadik artik banklara bocr faiz odemekden biktik tukendik ki bu yuzden doktorlar tekrar tekrar denemenin faydasiz oldugunu hem paraya hem canima yazik oldugunu ve sonucun degismeyeceyini soyluyolar ki oncesinde sizinde dediginiz gibi her ay farkli yumurta ola bilecegini soyluyolardi , i
Amin canim insallah,hayat iste beklenmedik suprizlerle dolu evlenmeden once boyle bi sorun olucagini kesinlikle dusunmezdim hicbir saglik sorunum yokken gunu gunune adet oluyoken..Rabbim gönlüne göre versin inşallah çok yorucu ve yıpratıcı zamanlar geçirmişsin. Umarım bebeğini kucağına alırsın.
Eşinizin değerleri nasıl yazabilir misiniz?Bide benim yasadigim ulkede tum mastaflari kendim karsiliyorum bi bucuk yilda bir asilama iki tup be bir yillik catlatma sisirme yumurta izlenmesiydi kan tahlilleriydi derken yaklasik 60bin lira yakin para harcadik artik banklara bocr faiz odemekden biktik tukendik ki bu yuzden doktorlar tekrar tekrar denemenin faydasiz oldugunu hem paraya hem canima yazik oldugunu ve sonucun degismeyeceyini soyluyolar ki oncesinde sizinde dediginiz gibi her ay farkli yumurta ola bilecegini soyluyolardi , i
Herkesin bir sınavı var bu dünyada. Bizim payımıza düşenler bunlar demekki..Amin canim insallah,hayat iste beklenmedik suprizlerle dolu evlenmeden once boyle bi sorun olucagini kesinlikle dusunmezdim hicbir saglik sorunum yokken gunu gunune adet oluyoken..
Yumurtanız döllenmiyor mu hiç?döllenme oluyorsa 3. Günden sonra bozuluyorsa bunda sperm etkili.Tabii ki yasim genc ve her ay toplatsam 20den fazla yumurtam oluyo fakat yumurtalarimin hepsi genetik bozuk delik gibi birsey var,kendi cocugum olsun diye hasta cocuk dunyaya getirmektense boylesi hayirliymis diyip donor kullanmati tercih edicem , ilk kez gitdigim doktorlarda zeten sizin gibi soyluyolar fakat onlar da yumurta toplanipta kendi gozleriyle bitakim seyler gordukten sonra ya donor ya evlatlik diyer hale geliyolar. Esimde gozle gotulur hicbi sikonti yokki zaten embrio olusumundan once bile doktorlar yumurta cok kalitesiz embrio olusmaz olusursa da saglikli olmaz diyolar , sizde sorun ne iste 6 yildir ugrasiyosunuz 4 tup bebek denemessi, bizde daha iki yil doktor oncesinde cok erken davrandiniz diyor ama sonra iyikide acele etmissiniz cunki toplama islemi olmadan yumurta kalitesi bilinemezdi surekli ilaclar alp normal yolla denemekle hem zaman hemde para harciycaktiniz diyo,tabiiki bu konuda her kesin kendi fikri ama bence bir evi ev yapan aile yapan cocuktur helede cocuklara karsi asiri istekli esiniz varsa bunu daha iyi anliyorsunuz,bide kendiniz cocuklarla calisinca surekli acaba benim cocugum nasil olur diyosunuz..
Yok dolleniyo fakat yumurta kaynakli gelismiyo 3 gunde gelisimi kotu besinci gune ise hic kalmiyo ilk sefer yaptigimda dollenip ertesi gun gelisimi dayanmistiYumurtanız döllenmiyor mu hiç?döllenme oluyorsa 3. Günden sonra bozuluyorsa bunda sperm etkili.
Bizde sorun sperm morfoloji 2 ileri hız düşük sayımız iyi ama son denemede benim de yumurtalarımın şekli yamuk çıktı doktorlar olabilir ay ay değişir dedi bilemiyorum.
Bizlerde sizden cok farklı değiliz elimizde 5.güne kalmıyor.Yok dolleniyo fakat yumurta kaynakli gelismiyo 3 gunde gelisimi kotu besinci gune ise hic kalmiyo ilk sefer yaptigimda dollenip ertesi gun gelisimi dayanmisti
Anladım hayirlısi olsun artık Rabbimin izniyle olur inşallah eşinizde caninı sıkmasın böyle zamanlarda eşler birbiirne sabirla ve sevgiyle yaklaşması tedaviden önce en onemli unsurAslında benim iki oğlum var ilk evliliğimde ikinci evliliğimi yaptım iki yıl oldu eşimde sıkıntı var o hiç evlenmediği için çocuğuda Yok onun için istiyoruz bu ilk tedavim zaten muayeneye gittim iki yumurtam büyük çıktı hemen çatlatma iğnesi verdiler o akşam adetliydim zaten bir gün sonrada toplandı yumurtalar çok hızlı ilerledi adetliyken yumurta toplandığı için ince dediler inşallah önümüzdeki ay sorun çıkmaz transfer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?