- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 966
- 53
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
ALLAHa şükür eşim çok sabırlıdır...15 gün erken adet oldum bugün... doktoru aradım Cuma günü gelecekmiş adet bitiminden kaç gün sonra transfer oluyor? Sizinde rabbim tamamına erdirsin inşallahAnladım hayirlısi olsun artık Rabbimin izniyle olur inşallah eşinizde caninı sıkmasın böyle zamanlarda eşler birbiirne sabirla ve sevgiyle yaklaşması tedaviden önce en onemli unsur
Bu kez olacakKaç tanesi döllendi ilerliyor mu embriyolar ya da embriyo oluşuyor mu merkezden haber beklemek zor benim için çünkü bu 3. Deneme 2 sinde embriyo oluşmadı korkuyorum
Evet bahsettim sanırım olası bir durum o yüzden kaşıntı için bir jel kullanıyorum.Bu iğne çok etkili olduğu için bıraktırmadı sanırım,bugün 7.günüm idrar testi yaptın mı hiçDoktoruna bahsettin mi durumu olabiliyomuymuş böyle durumlar. Umarım çarşamba günü güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde kan verme pazar günü ama hastane kapalı o yüzden cumartesi gidicem bakalım
10'uncu gün iğne etkisi gidiyor inşallah hamilesinBen idrar testi yaptım ama çatlatma iğnemin 11.günü silik çıktı mecbur yarını bekleyeceğim
Sanırım benimde o değerlerdeydi yaşın kaç bilmiyorum ama güzel bir değer.Kızlar AMH 2,7 çıktı değer kötü mü? Doktora soramadım başka klinikte kan tahlili yaptırdığım için.
İğnelere başladım bende önümüzdeki ay başı yumurta toplama olacak ve 1 ay rahim dinlendirme yapılıp ağustos da transfer dedi doktor.
Yaaa offf çok kararsız kaldım iğneden mi diye forumda okuyorum bazılarında 11.gün devam etmiş bünyeden bünyeye değişiyor sanırım10'uncu gün iğne etkisi gidiyor inşallah hamilesin
Daha önce hiç kullanmamış mıydın çatlama iğnesi bende 8. Gün gidiyordu. Yaşım 30Yaaa offf çok kararsız kaldım iğneden mi diye forumda okuyorum bazılarında 11.gün devam etmiş bünyeden bünyeye değişiyor sanırım
İnşallah canım inşallahBu kez olacak
Amin canım inşallah güzel sonuçlarımızı da yazalım buraya yakın zamandaB
Bende bu gün 6. İğnemi oldum Perşembe günü kotrolüm var
Aynı başlamışız tedaviye rabbim Emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah hayırlı haberler alırız
Canım ne yaptın inşallah olumlu bir haber almışsındır.İnşallah canım inşallah
Belirgin siliklikse yani gözle görünüyorsa vardır. Fotoğrafını yükleseniz daha iyi yorumlarız.Ben idrar testi yaptım ama çatlatma iğnemin 11.günü silik çıktı mecbur yarını bekleyeceğim
Daha önce hiç çift çizgi görmediğim için karşılaştırma yapamıyorumBelirgin siliklikse yani gözle görünüyorsa vardır. Fotoğrafını yükleseniz daha iyi yorumlarız.
Hayırlısı olsun bence var, pembe.çizgi bariz belli
Ya hiç bilemiyorum çok arada kaldım yarın kan tahlili yaptıracağım iğne etkisi olmasından korkuyorumHayırlısı olsun bence var, pembe.çizgi bariz belli
Canım gayet belirgin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?