Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Anladım hayirlısi olsun artık Rabbimin izniyle olur inşallah eşinizde caninı sıkmasın böyle zamanlarda eşler birbiirne sabirla ve sevgiyle yaklaşması tedaviden önce en onemli unsur
ALLAHa şükür eşim çok sabırlıdır...15 gün erken adet oldum bugün... doktoru aradım Cuma günü gelecekmiş adet bitiminden kaç gün sonra transfer oluyor? Sizinde rabbim tamamına erdirsin inşallah

Doktoruna bahsettin mi durumu olabiliyomuymuş böyle durumlar. Umarım çarşamba günü güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde kan verme pazar günü ama hastane kapalı o yüzden cumartesi gidicem bakalım
Evet bahsettim sanırım olası bir durum o yüzden kaşıntı için bir jel kullanıyorum.Bu iğne çok etkili olduğu için bıraktırmadı sanırım,bugün 7.günüm idrar testi yaptın mı hiç

Kızlar AMH 2,7 çıktı değer kötü mü? Doktora soramadım başka klinikte kan tahlili yaptırdığım için.
İğnelere başladım bende önümüzdeki ay başı yumurta toplama olacak ve 1 ay rahim dinlendirme yapılıp ağustos da transfer dedi doktor.

Sanırım benimde o değerlerdeydi yaşın kaç bilmiyorum ama güzel bir değer.

Yaaa offf çok kararsız kaldım iğneden mi diye forumda okuyorum bazılarında 11.gün devam etmiş bünyeden bünyeye değişiyor sanırım
Daha önce hiç kullanmamış mıydın çatlama iğnesi bende 8. Gün gidiyordu. Yaşım 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…