Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Yaşınız çok genç donor için neden bukadar acele ediyorsunuz? Ayrıca yumurtanın çıkıyor heray aynı kalite de çıkmaz, havuz yöntemi yapabilirsiniz, eşinizin spermi kalitesizdir belki embriyo kalitesini düşünüyordur onun için tedavi olabilirsiniz yani hiç yumurtanız olmasa tamam daya da yaşınız 40 olur anlarım ama acele ettiğinizi düşünüyorum.
Ben 32 yaşımdayım 6 yıldır uğraşıyorum hç gebe kalamadım 1 aşılama 4 negatif tüp bebek denemem var ama donor yumurtası demek başkasının çocuğunu doğurmak demek allah göstermesin 40 yaşına gelmeden böyle birşey düşünemem.

Mrb . Peki daha onceden esinizle sizin genetigine bakildiginda bi sorun cikmis miydi ?
Kromozom tahlillerimize bakildi canım onun icin kan san sulandirici kullanacaksin demislerdi ki benim daha once ilki asilama erken dogum ikincisi ise tup bebek olmak uzere düsuk ile sonuclanan gebelik kayiplarim var ve ben bunlarda hem coraspirin ve kan sulandirici igne kullandim.

Gebelik kayiplarimiz vardi canım benim gecmis yillarda 12 yildir evliyiz.

En sonki gebeligimin sonlanmasi 2012de olmustu yine tedaviler olumsuz sonuclanan asilamalar ve tup bebekler derken Rabbime şukur simdiki doktorumla tanistik gorüstuk 8 ay suren tedavi surecim oldu

sadece embriyonun dondurulmasi ile iş bitmiyor demisti bana doktorum 44 yumurta toplandı elenerek 5 adet dollenme oldu 5.gün embriyosu olarak ancak 2si ne kadar sağlikli gibi görunsede down sendromlu cıkti.

Bize onerdiler daha saglikli embriyo elde ederseniz dedi doktorum bizde kabul ettik, elbette en hayırlisini Rabbim bilir ama tedbir almakta bizim icin bir yonlendirmedir.

Benim sorunum sadece bu degildi 3-4 yıldir rahimde incelmem vardı kullandığım sökturucu ilaclar fayda etmiyordu adet gorememeye başlamıstım. Gitmedigim doktor gezmedigim hastane kalmadı yaşadığım sehirde ve istanbulda,ne hikmettir ki derdime devayı yine acıbadem maslak hastanesinde buldum

3.histerekopide rahim ici temizlendi ve spiral takıldı 2 ay bekledim. Tekrar ilaç ile adet görünce transferim oldu. Herkes yaptırmali yada yaptırmamalı diyemem canım size ve doktorunuz ile aranızdaki bağa kalmış birşey,

biz bu sürecte hicbirseyi riske atmamak icin tedavi,operasyon ve tahliller olsun herseye tamam dedik sonuca ulaşmak icin , Rabbimin izniylede inşallah ulaştık sonunu getirmeyi nasip etsin çok zor yillardan geçtim. Ben elimden geleni yaptım takdir Rabbimin herseyin.hayırlisi

Gecmis olsun bende bu durum yuzunden 1 hafta hastanede yatmıştim. Benden sanki 2 tane var gibiydi. Vücudumun heryerine yayilmisti enfeksiyon ve ödem cok zor Allah bir daha gostermesin kimseye

Merhaba arkadaşım dondurulmuş embriyo hakkında sizi bilgilendirmeleri gerek, benimde 5 adet vardı biz geneteğe yolladık hepsini 3 sağlam 2si down sendromlu çıktı. Dondurulmuş olsa bile genetiği önemli

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Inşallah kucağınıza almayı nasip etsin allah. Sizde problem neydi ve kaçıncı denemenizdi

Hayırlı olsun çok güzel bir haber. Değer sağlıklar artar inşallah. Hiç belirtiniz olmuşmuydu acaba akıntı batma filan?
Yok canim ilk gunlerde gogsum sisti adetten daha az kasiklarimda agri vardi zaman sonra belirtilerim bile azaldi.. sivilcem cikti hatta.. ama arada bir cok hafif kasigima agri ama cok az .. adet sancim benim cok olurdu.. simdi oyle bisey yok.. yani belirim niye yok deme bu is belirtiye gore anlasilmadi bende..

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Inşallah kucağınıza almayı nasip etsin allah. Sizde problem neydi ve kaçıncı denemenizdi
Allah razı olsun tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim ileri derece pco hastasıyım. 5.tüp bebek deneyimim belli bir sayidan sonra bıraktım saymayı artık sayısız aşılamada yanında bonusu

Allah razı olsun tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim ileri derece pco hastasıyım. 5.tüp bebek deneyimim belli bir sayidan sonra bıraktım saymayı artık sayısız aşılamada yanında bonusu

Çok şükür mutlu sona kavuştunuz. Darisi başımıza inşallah

Merhaba arkadaşım dondurulmuş embriyo hakkında sizi bilgilendirmeleri gerek, benimde 5 adet vardı biz geneteğe yolladık hepsini 3 sağlam 2si down sendromlu çıktı. Dondurulmuş olsa bile genetiği önemli
Şimdi arayıp öğrenememiş gerekirmi yoksa regli dönemimde muayeneye gidinceye sormalıyım kafam hep karışık sürekli yeni sorular türetiyorum kendi kendime

B
Evet biz de başladık 5.günüm bugün iğnede. Ama bakalm nolcak bizimki de %29 du en son dna hasarı canım. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah hrpimize canım
Bende bu gün 6. İğnemi oldum Perşembe günü kotrolüm var
Aynı başlamışız tedaviye rabbim Emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah hayırlı haberler alırız

Ateş yapıyor uyku yapıyor ve iğneden 2 gün sonra 1lira büyüklüğünde şişkinlik oluyor,kaşınıyor sanırım kurdeşen bu ilacın yan etkilerindenbacaklarımda birsürü çıktı

Canim ya Allahım isteyenlere nasip etsin sağlıkla evlat.cok surecler.sizinki biraz daha uzunmus.insallah allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.tekrarlayan gebelik kayıpları bikac aylıkken mi olmuştu

Canim ya Allahım isteyenlere nasip etsin sağlıkla evlat.cok surecler.sizinki biraz daha uzunmus.insallah allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.tekrarlayan gebelik kayıpları bikac aylıkken mi olmuştu
Amin sagolasın ilki 23+4 günlüktü erken dogum oldu canlı dogdu yavrum cigerleri gelismedigi icin vefat etti ikicinsi evde su kesesi tamamen patladı 16 haftalıkti düsükle sonuclandı ölüyordum. Fazla kan kaybından. Kan filan aranmış eşime söylemisler 0+ kan bulun anneyu kaybediyoruz diye verdilermi kanı vermedilermi hatirlamiyorum zaten bu olaydan sonra 2-3 yıl hastaneye gitmedim korkumdan...
Allah hayırlisini versin kendi katından ne denilebilirki alanda o verende o bu sınav her sekilde hakkıyla çıkmayı nasip etsin yeterki gözümüzden acı yaş akıtmasın Rabbim

Şimdi arayıp öğrenememiş gerekirmi yoksa regli dönemimde muayeneye gidinceye sormalıyım kafam hep karışık sürekli yeni sorular türetiyorum kendi kendime
Yumurta toplama isleminden sonra hastanedeyken mesela şu kadar yumurta toplandı diye söylerler sonra ertesi gün toplanan yumurtalardan mesela 3 embriyo olusumu oldu derler 3. Güne kadar takip edecegiz ve size haber verecegiz diye belirtiler benim tedavilerimde böyle oldu çünkü

Benim yumurta toplandı ertesi gün döllenme oldu dediler bi sonraki gün tekrar aradılar embriyolar oluştu dediler bi sonraki gün aradılar bölünme gerçekleşti doktorunuzla konuştu adetli olduğunuz için rahim duvarı ince olduğu için onayınızla dondurucaz dediler kaliteleriyle ilgili biley söylediyselerde heycandan unutmuş olabilirim iyi durumdalar dediklerini hatırlıyorum

genetik dediğiniz pgt mi? maliyeti ne oldu acaba?

gecmiş olsun agrın sızn var mı. zor kısmı atlattın hadi bakalım. darısı bana ve diğer topşlama yaptıracaklara.. bnım pers toplanacakmıs
Sen de atlatacaksın canım ağrım biraz oldu ama suan iyiyim benim için en kolay kısmıydı aslında uyu uyan her şey bitmiş asıl bundan sonrası zor bana

Sen de atlatacaksın canım ağrım biraz oldu ama suan iyiyim benim için en kolay kısmıydı aslında uyu uyan her şey bitmiş asıl bundan sonrası zor bana
masallah bu arada guzel toplanmıs. inşş hepsı cok kalıtelı olur ve döllenirler.buundan sonrası neden zor ki? beklemek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…