Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bende de kist var ama doktor bişey demedi önce tedavi edelim sonra başlayalım diye korkuyorum kist dururken tüp bebek tutar mı bende ilaçlarımı alcam Cuma günü

Benzer şeyler benzer duygular. Zaten bu aşama insanı en çok çevre yıpratıyor. İnsanlar hep konuşuyor. O yüzden ben beni mutsuz eden bir çok arkadaşımla görüşmeyi kestim. Sürekli akıl verme ya da düşünmeden konuşma beni yıprattı. Heleki akrabalardan kaçamıyorsun. Her gördüklerinde yok mu bişey. sanki pazardan gidip alınabilcek bişey gibi. Ama ne geliyosa Allahtan geliyo sabretmek lazım. Elimden imkanımdan ne geliyosa yapmaya çalışıyorum. Herkesin sınavı farklı. Bizimde sınavımız çocuk. Rabbim vermiyosada mutlaka vardır bir sebebi. Sen içini ferah tut. Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Emin misin tüp bebek ilaçlarına başlatacağına belki doğum kontrol ve folik asit fln verir
2 haftadır rapor için koşturduk dün ilaç raporum çıktı dr yurt dışına çıkmış hemşire Cuma gel ilaçlarını yazsın dedi.şimdi bana tüp bebek ilacı yazmazsa rapor günümde düşüyor ilaçları eksik alırsın diyede bir söylenti var yani bu konular çok sıkıntılı hiçbişey anlamıyorum bir yola girdik bakalım hayırlısı

Bende 2 tedavimde de yasmin kullanmıştım ilk ay rahim temizlensin diye folikülleri baskılayıp daha senkronize yumurtalar elde etmeye çalışıyorlar
Bende 2 tedavimde de yasmin kullanmıştım ilk ay rahim temizlensin diye folikülleri baskılayıp daha senkronize yumurtalar elde etmeye çalışıyorlar
Bende tüp bebek tedavisine başlayacağım ama kistim var önce onu bitirir mi bilmiyorum kafam çok karışık allah kucağımızı boş bırakmasın

Hayırlı olsun doktoruna güven inşallah gönlünce olur

Cvp icin tesekkur ederim. Aç tok farkediyor mu birde hastanede ne kadar kalınıyor ortalama
gece 12 den sonra bişey yiyip içmiyorsun. bayıltıyorlar zaten bişey hissetmiyorsun. sonrasında bi kaç gun agrın oluyo sonra hafifliyo. bende transfer için bekliyorum gerçi daha bı işlemim daha var
Allahım isteyen bekleyen herkesin yolunu açık etsin oyalandırmasın bu yollarda bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…