- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.061
Amin canım İnşallah hepimiz kavuşalımharikaaa çok sevindim Allah kucagına almayı nasip etsin isteyen herkese hepimize nasip etsin
Amin canim insallahgece 12 den sonra bişey yiyip içmiyorsun. bayıltıyorlar zaten bişey hissetmiyorsun. sonrasında bi kaç gun agrın oluyo sonra hafifliyo. bende transfer için bekliyorum gerçi daha bı işlemim daha var
Allahım isteyen bekleyen herkesin yolunu açık etsin oyalandırmasın bu yollarda bizleri
Sizde pko var sanırım amh değeriniz yüksek. Onun için inositol kullanırsanız faydasını gören çok fazla. Pkodan dolayı tedavide ilaç dozunu az kullanmak kaliteyi arttırıyor.Görünürde bir problem yok yumurta çok ama kalitesi yok sebebi de belli değil bir sürü takviye kullandım spor sağlıklı beslenme vs ama fayda etmedi malesef
Hayırlı olsun çok güzel bir değerHayır canım 2. Denemem sonucum 190 inanamıyorummm
Yaa oleyyyHayır canım 2. Denemem sonucum 190 inanamıyorummm
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bizede dua et.. Bugün bekleyisimin birinci günü dün transfer oldum..Hayır canım 2. Denemem sonucum 190 inanamıyorummm
Sağol canım inanamıyorum şuan gece uyuyamadım sabah erken kalktım rüyada gibiyimYaa oleyyyçok sevindim sen bu başarıyı hak etmiştin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin artık ❤
Sağol canım hep dualarımdasınız inşallah pozitif olur sen moralini yüksek tutHayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bizede dua et.. Bugün bekleyisimin birinci günü dün transfer oldum..
Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..
Canim bide ilac dozu nasil oldu? Bende ikisi de 225 oldu, ucuncu doktorum 150 ile yapalim diyo ama bilemedim heralde yaptrmycamMalesef bu 3. O kadar takviye çaba fayda etmedi malesef tr de donör yok olsa da eşim asla kabul etmez çok karşı bu akşam evlatlık alalım dedim ilerde neden olmasın dedi şaşırdım ilk defa böyle dedi artık onun da umudu yok çünkü
Pko sadece görüntüde var o da hafif hormonlar adet düzeni normal ilaç dozu da düşük tutuldu ve inofolik şase kullandım ama faydasızSizde pko var sanırım amh değeriniz yüksek. Onun için inositol kullanırsanız faydasını gören çok fazla. Pkodan dolayı tedavide ilaç dozunu az kullanmak kaliteyi arttırıyor.
Problem olarak yanlız değilsiniz bizde de görünürde problem yok ama u umutsuz olmayın yalnız değilsiniz.
Canım 200 ile başladık hiç değişmedi son zamanlarda menopur oldum sadece 75 lik öncekinde 150 ile yapmıştık 10 yumurta olmuştuCanim bide ilac dozu nasil oldu? Bende ikisi de 225 oldu, ucuncu doktorum 150 ile yapalim diyo ama bilemedim heralde yaptrmycam
Ayy hayırlı olsun ne güzel :)Çok teşekkür ederim
2ci gun transfermi olucaksin? Oldunmu daha once? Bende doktorlara israrla 3gun taze transfer olsaydim yasarlardo diyorum fakat doktorlar bende o kadar kalitesizki ne dondura biliriz nede transfer yapariz dediler bide yumurta cok toplandigi icin ohss nedir ondan korkuyolarKızlar merkezden aradılar bugün 2. Gün yarın transfer olacakmış gibi gelin dediler şimdilik sorun yokmuş ama yarın belli olacakmış daha önce de bu durumu yaşadım sevinemiyorum
Yaa çok ama çok sevindim canım yaa Allahım sağlıklı hamilelik versin hayırlı olsun ay ne kadar mutlu oldum anlatamamHayır canım 2. Denemem sonucum 190 inanamıyorummm
Allah razı olsun canım benim sağolYaa çok ama çok sevindim canım yaa Allahım sağlıklı hamilelik versin hayırlı olsun ay ne kadar mutlu oldum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?