Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Amin canim insallah

Slm kızlar 13 haziranda tek yumurta transferim oldu bugün kan verdim sonuçlar akşama doğru çıkacak iki gündür ozurdileyerek söylüyorum koyu renkte silindikce gelen kan var umudum tükenmiş durumda bu şekilde olupta pozitif gören oldumu jel kullanıyorum bu arada

Görünürde bir problem yok yumurta çok ama kalitesi yok sebebi de belli değil bir sürü takviye kullandım spor sağlıklı beslenme vs ama fayda etmedi malesef
Sizde pko var sanırım amh değeriniz yüksek. Onun için inositol kullanırsanız faydasını gören çok fazla. Pkodan dolayı tedavide ilaç dozunu az kullanmak kaliteyi arttırıyor.
Problem olarak yanlız değilsiniz bizde de görünürde problem yok ama u umutsuz olmayın yalnız değilsiniz.

Bugün birinci günüm..
Önceki transferde hissettiklerimin hiç biri yok..
Dolgunluk hamilelik hissi sanırım iğnelerdenmiş.. şimdi hiç bir şey hissetmiyorum.. sizde de öyle oldu mu arkadaşlar...?

Sağol canım hep dualarımdasınız inşallah pozitif olur sen moralini yüksek tut güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar suan adetin 7 gunundeyim ve bu ay donor yaptirmaya karar verdik sizce gecmi? Yoksa bisonraki adeti beklemeliyimmi sonucta rahim sadece transfere hazirlanacak, bide donor yapildiginda hazir donmus yumurtalarmi kullaniliyo

Canim bide ilac dozu nasil oldu? Bende ikisi de 225 oldu, ucuncu doktorum 150 ile yapalim diyo ama bilemedim heralde yaptrmycam

Pko sadece görüntüde var o da hafif hormonlar adet düzeni normal ilaç dozu da düşük tutuldu ve inofolik şase kullandım ama faydasız

Kızlar merkezden aradılar bugün 2. Gün yarın transfer olacakmış gibi gelin dediler şimdilik sorun yokmuş ama yarın belli olacakmış daha önce de bu durumu yaşadım sevinemiyorum
2ci gun transfermi olucaksin? Oldunmu daha once? Bende doktorlara israrla 3gun taze transfer olsaydim yasarlardo diyorum fakat doktorlar bende o kadar kalitesizki ne dondura biliriz nede transfer yapariz dediler bide yumurta cok toplandigi icin ohss nedir ondan korkuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…