Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

İnşallah canım inşallah tutunur da sana ve diğer arkadaşlara umut olur size neler yaptığımı anlatırım bugün embriyolog başka bir yöntemden bahsetti donörden önce yumurtaları dışarda mı ne büyütüyorlarmış olmadı sana onu yapacağız dediler bir araştır istersen

canım çok sevindim. Rabbim inşallah güzel haberlerini de almayı nasip eder. artık güzel düşün bol bol konuş onla ve bol dua et.
Ayy canım Allah razı olsun inşallah bu kaliteyle bile hamile kalambildim yazarım da umut olurum herkese bol bol dua Edip duruyorum :)

Ayy canım Allah razı olsun inşallah bu kaliteyle bile hamile kalambildim yazarım da umut olurum herkese bol bol dua Edip duruyorum :)
Hayırlısı olsun inşallah tuttunuz bebeğin.Kabak çekirdeği içi ananas bol protein, et suyu çorbalar falan öneriyorlar transfer sonrası birde omega 3 bilginiz olsun.

Bu saatten sonra güzel şeyler düşün.hatta buraya girme seni strese sokacak herşeyden uzak dur.bol bol hava al gez.beslenmene dikkat et.rabbime bırak sonucu.umarım güzel şeyler olacak

Hayırlı olsun canım rabbim tamamınada erdirsin inşallah... her gün elinize karnınıza koyup 7 tane ayetel kürsi okuyun...tüp bebekleri tutmayan birisi böyle yapmış en sonuncusu tutmuş

bende 1 yumurta kaldı sadece ve oda iki genetik hastalıgı gecer mi. sanmam . ağustosta tekrar deneyeceğizde
kızlar temmuzda bant kullanacagım yumurta gelişimi eşit olsun diye
nedir ne değildir yapan var mı

Bu saatten sonra güzel şeyler düşün.hatta buraya girme seni strese sokacak herşeyden uzak dur.bol bol hava al gez.beslenmene dikkat et.rabbime bırak sonucu.umarım güzel şeyler olacak
Ben de düşünüyorum girmemeyi buraya ama engel olamıyorum kendime :) :) tevekkül etmeliyim artık biliyorum hayırlısıyla nasip eder inşallah rabbim hepimize

Embriyologlar aradığında söylemiyor aslında transfer sonrası embriyo bilgisini içeren bir kağıt verdiler orada yazıyordu 4AA .kaliteyle alakalı bir durum
Canım naptın nasıl gidiyor. Ben dayanamadım idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı biraz moralim bozuldu. Cumartesi kan vericem. İnşallah kanda çıkar

Merhaba canım benim de 25 haziran da transferim yapıldı.. 5. Gün embriyosu 4aa
Bunlara kafa yormayalım yeterince dolu kafamız zaten kaliteli embriyo diye biliyorum ben daha fazlasını araştırmadım..
Test günümüz aynı galiba..

Canım naptın nasıl gidiyor. Ben dayanamadım idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı biraz moralim bozuldu. Cumartesi kan vericem. İnşallah kanda çıkar
Hiç moralini bozma daha çok erken herkesin bünyesi aynı değil,inşallah kan tahlilinde pozitifi görürsün.Yarın sabah beta hcg yaptıracağım inşallah artmıştır bende çok korkuyorum aslında.Her aşaması sıkıntı bu işin

Merhaba bende nette bulmuştum.Sayı blastosit gelişim seviyesini,bir harf dış hücre kalitesini diğer harfse iç hücre kalitesini ifade ediyor ama hiç yorma kendini bunlarla inşallah bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…