- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.141
İnşallah canım inşallah tutunur da sana ve diğer arkadaşlara umut olur size neler yaptığımı anlatırım bugün embriyolog başka bir yöntemden bahsetti donörden önce yumurtaları dışarda mı ne büyütüyorlarmış olmadı sana onu yapacağız dediler bir araştır istersenTebrikler canim o kucucuk embrioya umut baglayan yalniz sen degilsin senin sonucuna gore bizde bakicaz savasalimmi yoksa pes edip donor yaptiralimmi umarim rahmine sikica tutunur allah seninde kucucuk yavrununda yardimcisi olsun, 3 gun embriosuydu dimi? Bide beklenmeden yani 20 yumurta olsada dondurulmadan transfer oldu belke gelen ay bende oyle denerim bakicaz artk
Ayy canım Allah razı olsun inşallah bu kaliteyle bile hamile kalambildim yazarım da umut olurum herkese bol bol dua Edip duruyorum :)canım çok sevindim. Rabbim inşallah güzel haberlerini de almayı nasip eder. artık güzel düşün bol bol konuş onla ve bol dua et.
Hayırlısı olsun inşallah tuttunuz bebeğin.Kabak çekirdeği içi ananas bol protein, et suyu çorbalar falan öneriyorlar transfer sonrası birde omega 3 bilginiz olsun.Ayy canım Allah razı olsun inşallah bu kaliteyle bile hamile kalambildim yazarım da umut olurum herkese bol bol dua Edip duruyorum :)
Bu saatten sonra güzel şeyler düşün.hatta buraya girme seni strese sokacak herşeyden uzak dur.bol bol hava al gez.beslenmene dikkat et.rabbime bırak sonucu.umarım güzel şeyler olacakAyy canım Allah razı olsun inşallah bu kaliteyle bile hamile kalambildim yazarım da umut olurum herkese bol bol dua Edip duruyorum :)
Hayırlı olsun canım rabbim tamamınada erdirsin inşallah... her gün elinize karnınıza koyup 7 tane ayetel kürsi okuyun...tüp bebekleri tutmayan birisi böyle yapmış en sonuncusu tutmuş@shemsimAlyaliya T Tsfm01 kızlar hepinizden Allah razı olsun transfer oldum tek embriyom vardı ama olması gerektiği gibi değil geriden geliyor aktif bir embriyo olduğundan şans verelim dediler gerisi takdiri ilahi tabiki umut bağlamıyorum ama bir yandan da Allah'tan ümit kesilmez diyorum 12 gün sonra test günü
Çok teşekkür ederim evet araştırdım biraz dikkat edeceğim yemeye bunlardanHayırlısı olsun inşallah tuttunuz bebeğin.Kabak çekirdeği içi ananas bol protein, et suyu çorbalar falan öneriyorlar transfer sonrası birde omega 3 bilginiz olsun.
Ben de düşünüyorum girmemeyi buraya ama engel olamıyorum kendime :) :) tevekkül etmeliyim artık biliyorum hayırlısıyla nasip eder inşallah rabbim hepimizeBu saatten sonra güzel şeyler düşün.hatta buraya girme seni strese sokacak herşeyden uzak dur.bol bol hava al gez.beslenmene dikkat et.rabbime bırak sonucu.umarım güzel şeyler olacak
Amin canım Allah razı olsun not edeyim bunu da her gün okuyayım çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım rabbim tamamınada erdirsin inşallah... her gün elinize karnınıza koyup 7 tane ayetel kürsi okuyun...tüp bebekleri tutmayan birisi böyle yapmış en sonuncusu tutmuş
Canım naptın nasıl gidiyor. Ben dayanamadım idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadıEmbriyologlar aradığında söylemiyor aslında transfer sonrası embriyo bilgisini içeren bir kağıt verdiler orada yazıyordu 4AA .kaliteyle alakalı bir durum
Merhaba,Benim de 2. Denemem,yaşım 33.İlk transferim 3. Gün taze embriyo idi ama tutmadı,24 Haziran’da 6. Gün dondurulmuş 4CC blast transferi yapıldı.Doktorum kaliteli dedi ama nedir bu a,b,c hiç bilmiyorum.Bu konuda bilgin var mı canım?2. Denemem bu dondurulmuş 5.gün embriyosu 4aa
Merhaba,Benim de 2. Denemem,yaşım 33.İlk transferim 3. Gün taze embriyo idi ama tutmadı,24 Haziran’da 6. Gün dondurulmuş 4CC blast transferi yapıldı.Doktorum kaliteli dedi ama nedir bu a,b,c hiç bilmiyorum.Bu konuda bilgin var mı canım?
Merhaba,Benim 4 Temmuz test günüm,sizin?Merhaba canım benim de 25 haziran da transferim yapıldı.. 5. Gün embriyosu 4aa
Bunlara kafa yormayalım yeterince dolu kafamız zaten kaliteli embriyo diye biliyorum ben daha fazlasını araştırmadım..
Test günümüz aynı galiba..
Benim test günüm 8 temmuz canım...Merhaba,Benim 4 Temmuz test günüm,sizin?
Kotu iste.kotu diye aradiBugün iyi ya da kötü aramaları gerekiyordu canım ama
Hiç moralini bozma daha çok erken herkesin bünyesi aynı değil,inşallah kan tahlilinde pozitifi görürsün.Yarın sabah beta hcg yaptıracağım inşallah artmıştır bende çok korkuyorum aslında.Her aşaması sıkıntı bu işinCanım naptın nasıl gidiyor. Ben dayanamadım idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadıbiraz moralim bozuldu. Cumartesi kan vericem. İnşallah kanda çıkar
Merhaba bende nette bulmuştum.Sayı blastosit gelişim seviyesini,bir harf dış hücre kalitesini diğer harfse iç hücre kalitesini ifade ediyor ama hiç yorma kendini bunlarla inşallah bebeğin seninledirMerhaba,Benim de 2. Denemem,yaşım 33.İlk transferim 3. Gün taze embriyo idi ama tutmadı,24 Haziran’da 6. Gün dondurulmuş 4CC blast transferi yapıldı.Doktorum kaliteli dedi ama nedir bu a,b,c hiç bilmiyorum.Bu konuda bilgin var mı canım?
Çok teşekkür ederim.Merhaba bende nette bulmuştum.Sayı blastosit gelişim seviyesini,bir harf dış hücre kalitesini diğer harfse iç hücre kalitesini ifade ediyor ama hiç yorma kendini bunlarla inşallah bebeğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?