Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bugün doktora gittim transfer günü almak için ama doktor tekrar yumurta toplama yı tavsiye etti çok arada kaldım ama doktorun dediğini yapmaya karar verdik bugün başlıcam iğnelere

İnşallah hayırlısıyla büyüyodur yumoşlarım çok sağol bana çok moral oluyorsun
Hepimiz aynı yoldayız elimizden geldiğince birbirimize destek oluyoruz,etrafımızdakiler bizi sevsede yaşamayan anlamıyor aklına bşy takılırsa ben hep burdayım.Bu arada bende kan tahlili yaptırdım sbh 563 olmuş darısı sana ve isteyen herkese inşallah

Bugün doktora gittim transfer günü almak için ama doktor tekrar yumurta toplama yı tavsiye etti çok arada kaldım ama doktorun dediğini yapmaya karar verdik bugün başlıcam iğnelere
İyi yapmışsınız doktorunuza güvenmelisiniz çok zor ama inşallah sonu çok güzel olacak

Ayy harika artmış değerin çok şükür allahım çok sevindim çok teşekkür ederim gerçekten yaşamamış insanlardan fikir dahi almıyorum ben çok demorilize eden oluyor

İnşallah güzel haberler alırsın cnm moralini yüksek tutmaya çalış

Kızlar merhaba,

Bugün adetimin 2. Günü OKS uzun protokol ile başlanacaktı. Ancak önümüzdeki ay bayram tatili ve benim zaman kişiyim nedeniyle direk tedaviye alındım. Raporlu ilaçlarım şu an icin 2390 tl tuttu. Bana çok geldi siz ne diyorsunuz?
Bu atada iğnelere yarin başlayacağım

Bende bugün gittim ilaçların Cuma’ya kadar kullanacağım kısmı 2 bin dediler Cuma gerek görürseler biraz daha alıcakmışız onlar 1900 ayriyetten tutuyormuş bu akşam iğnelere başlıcam inşallah raporlu fiyatı bu arada

Hayırlı olsun ameliyattan kurtulmuşsun. Benimde kistim var. Engel olmayacak boyutta seninki de. İlk denemen mi olacak?
Aslında engel oluyo yumurtalarım çok zor gelişti ve çok yüksek dozda kullandım iğneleri . Yumurta sayısı az oldu vs vs... evet ilk denemem. Yarın opu var, tedirgnim korkuyorum

Aslında engel oluyo yumurtalarım çok zor gelişti ve çok yüksek dozda kullandım iğneleri . Yumurta sayısı az oldu vs vs... evet ilk denemem. Yarın opu var, tedirgnim korkuyorum
Ama gelişti sonuca bakalım herşey güzel olacak pozitif düşün canım. Benim de zor büyüdü yüksek dozlar kullandım ve benim de ilkti. Seni çok iyi anlıyorum. Opudan hiç korkma hemen uyutuyolar zaten 5 dk sonra uyanıyorsun ve hiç ağrın sızın yok. Hadi hakkında hayırlısı inşallah..

Kuzlar kan verdim sonuç 8,16 sizce umut varmı
Umudunu hiç kaybetme lütfen. Önemli olan 2 güne değerinin artması.benim de 7.gün 11 di, 9. Gün 15 çıktı. Yarın 11. Gün oluyor kan vericem. Benim de çok düşük ama umudumu kaybetmicem. Sen de güçlü ol bak bebişin tutunmuş ki değerin 8 çıkmış. Biz vazgeçersek onlar da vazgeçer..

Operasyonlardan hiç korkmuyorum acıya çok dayanıklıyım aslında canım da hiç tatlı değildir sadece sonuctan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…