Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canim hayirki olsin gozun aydin detayli bilgi verirmisin nasil gelisti neden tup yaptirdin kac yildir evlisin kacinci gun transfer oldu kac tanesi falan
Sebepsiz infertilite teşhisi kondu ama biraz erkek sorunumz vardı ama IMSI yöntemi uygulandığı için doktorum önemsemedi.IMSI yöntemi lab ortamında spermler 8000kat büyütülüp sağlıklı olanlar seçiliyor.Sorun derken şöyle ki eşimin morfoloji 2 ileri hız sıfırdı,sayıda sıkıntı yoktu.İlk denemem taze transfer 3.gün embriyosu ve kaliteliydi tutmadı ve dondurulmul embriyom yoktu.Hemen 2.tedaviye başladık eşime proxeed plus,devit ampul,b12 içirdim6tane dondurulmuş embriyom oldu.Şuanda 4 tane kaldı 1 tanesi transfer edildi diğeri pek iyi görünmüyordu imha ettiler.Bu arada 7 senelik evliyim tüp bebek tedavisine Şubat 13 başladık.İnşallah dileyen isteyen herkes tez zamanda bebeğine kavuşurSon bişey daha ilk tedavimde doktorumun her yaptığını sorguluyordum araştırıyordum,sürekli kaç yumurta var soruyordum,acaba serum mu kullansak şunu da mı yapsak vs 2.tedavide tamamen doktoruma güvendim hatta kaç yumurta gözüküyor vs diye bile sormadım biraz daha rahat geçirdim

Benim 2 tedavim de böyle sonuçlandı hatta yarın 3. Tedavinin de böyle olacağını düşünüyorum çünkü 2 embriyo kalmıştı biri de gerideydi bakalım yarın göreceğim ne olacak

Yok canım bugün ikinci gün her gün bakıldı embriyolara yarın 3. Gün duruma göre bakacağız transfer olacak mı olmayacak mı

Benim 2 tedavim de böyle sonuçlandı hatta yarın 3. Tedavinin de böyle olacağını düşünüyorum çünkü 2 embriyo kalmıştı biri de gerideydi bakalım yarın göreceğim ne olacak
Bende de aynı durum vardı 3.gün yavaşladı 5.güne çıkmadı ama bu bile benim için umuttu.Lütfen sen de umudunu kaybetme.yarın git embriyonu al gel.Çok dua ediyorum hepimize.

Bende de aynı durum vardı 3.gün yavaşladı 5.güne çıkmadı ama bu bile benim için umuttu.Lütfen sen de umudunu kaybetme.yarın git embriyonu al gel.Çok dua ediyorum hepimize.
Allah razı olsun canım ben de hep dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin Allah .Ama bu 3. Hüsran olduğu için umutlanmıyorum embriyolog 5. Günü beklemeyeceğim zaten dedi 3. Günde olması gerektiği gibi olsa o da yeter bana bir umut beklerim sonucumu. Herkes sonuç bekler tutunacak mı diye biz embriyo bekliyoruz oluşacak mı diye

Herkesin derdi kendine zor ama bizim durumumuz onlardan da zor.yumurta var kalite yok.insanın zoruna gidiyor.Daha az önce oturdum ağladım allah bize bol bol sabır versin.

Yıllarca o kadar okudum araştırdım ki benim pko olduğumu sadece amh gösteriyor hafif de görüntüde varmış adet düzenim hormonlarım normal en son yine fsh 8 lh 6 çıktı ben de anlamıyorum nasıl oluyor pkodan ziyade kalite sorunu var işte aktivasyon yokmuş yumurtalarda

Herkesin derdi kendine zor ama bizim durumumuz onlardan da zor.yumurta var kalite yok.insanın zoruna gidiyor.Daha az önce oturdum ağladım allah bize bol bol sabır versin.
Ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki ben de ağlıyorum iki gündür her iğnede dua ettim ama sonucu aynı olunca diğer tedaviye başlamaya cesaretim yok embriyo oluşmuyor opudan sonra stres basıyor beni bilmiyorum bundan sonraki süreç ne olur nasıl ilerler o kadar sağlıklı beslendim kilom olmadığı halde kilo verdim spor yaptım takviyeler kullandım ama boş

Pko demek kötü değil, yumurta çok geç menopoza gireceksiniz ne güzel adet düzensizliği yoksa şanslısınız.eşinizin değerleri nasıl.Aktivasyon olmadığı nasıl anlaşıldı peki

Pko demek kötü değil, yumurta çok geç menopoza gireceksiniz ne güzel adet düzensizliği yoksa şanslısınız.eşinizin değerleri nasıl.Aktivasyon olmadığı nasıl anlaşıldı peki
Keşke normal pko olsam canım biliyorum folikül çok menopoz yaşı geç oluyor ama bu pko denen şey yumurtaları kalitesiz hale getiriyor pkolulardan çok yumurta toplanır ama yarıdan fazlası neredeyse hücresiz çıkar. Aktivasyon meselesini de embriyologla uzun uzun konuştuk bana kısacası anlaşılacağı üzere aktivasyon enerji eksik yumurtalarında dedi hücre bölünmeleri de enerjiyle olduğundan embriyo ilerleyemiyormuş

Ben de aynı nedenden yasmin kullandım ve ardından tedaviye başladım. Bugün ilaç ve iğnelerle 13. günüm. Cumartesi opu var.

Kalsiyum iyonofor diye bir yöntem varmış döllenmesi yavaş olan embriyolara uygulanıyormuş eğer tedavi olursam bunu soracağım doktora

Ozmn ubikinol kullanın 300 mg falan enerji için, en az 3 ay imkan varsa 6 ay falan kullanın.birde bizde de embriyo az oluşuyor ikinci tedavimde kalsiyum iyonofor uygulandı yumurtalara döllenen sayısı arttı sonuc yine negatif ama ilk defa 6 embriyom dondurulmuştu.agustosta yeni tedavim başlayacak yine uygulanacak, erkek problemi de varsa imsi uygulanması lazım sperm seçiminde

Canım sen nerde tedavi görüyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…