- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.101
Sebepsiz infertilite teşhisi kondu ama biraz erkek sorunumz vardı ama IMSI yöntemi uygulandığı için doktorum önemsemedi.IMSI yöntemi lab ortamında spermler 8000kat büyütülüp sağlıklı olanlar seçiliyor.Sorun derken şöyle ki eşimin morfoloji 2 ileri hız sıfırdı,sayıda sıkıntı yoktu.İlk denemem taze transfer 3.gün embriyosu ve kaliteliydi tutmadı ve dondurulmul embriyom yoktu.Hemen 2.tedaviye başladık eşime proxeed plus,devit ampul,b12 içirdimCanim hayirki olsin gozun aydin detayli bilgi verirmisin nasil gelisti neden tup yaptirdin kac yildir evlisin kacinci gun transfer oldu kac tanesi falan
Evet bende öyleydim kimseyle konuşmuyodum eşimle bile iğnelerin etkisi sanırımKızlar bugün iğnelerimin 7.günü. Halsiz yorgun mutsuz hissediyorum. Hormon iğnelerinden dolayı mı böyleyim acaba sizde de böyle oldu mu.eşim içine kapandın deyip duruyor.
Benim 2 tedavim de böyle sonuçlandı hatta yarın 3. Tedavinin de böyle olacağını düşünüyorum çünkü 2 embriyo kalmıştı biri de gerideydi bakalım yarın göreceğim ne olacakBeni de aradılar. Umutsuz gibi dediler. Yarın gelmeyin dediler. Bekleyin. ben şok oldum ya. Hiç böyle birşey beklemiyordun. Geçen tedavi 1 yumurta 3.güne kaliteli ilerledi demişlerdi. hoş oda tutmadı ama. Bu sefer 2 yumurta kaldı3 e bile ilerlemiyor. Milet ne şanslı korunurken bile hamile kalıyor ya da yumurtlama günü olmadan hamile. Allahım isyan değil bu. yaşım 33.kilom 72 . Hiç sebepleri tutmayanlara evlat bahsediyorsun. zorlayan çalışan didinen şu kullarını da sevindiriver nolur hayırlicasagliklica
9 amhAmh değeriniz kaç
Amiiiin canım inşallahcanım inşallah güzel haberlerini alırızz
Yok canım bugün ikinci gün her gün bakıldı embriyolara yarın 3. Gün duruma göre bakacağız transfer olacak mı olmayacak mı2ci gun transfermi olucaksin? Oldunmu daha once? Bende doktorlara israrla 3gun taze transfer olsaydim yasarlardo diyorum fakat doktorlar bende o kadar kalitesizki ne dondura biliriz nede transfer yapariz dediler bide yumurta cok toplandigi icin ohss nedir ondan korkuyolar
Bende de aynı durum vardı 3.gün yavaşladı 5.güne çıkmadı ama bu bile benim için umuttu.Lütfen sen de umudunu kaybetme.yarın git embriyonu al gel.Çok dua ediyorum hepimize.Benim 2 tedavim de böyle sonuçlandı hatta yarın 3. Tedavinin de böyle olacağını düşünüyorum çünkü 2 embriyo kalmıştı biri de gerideydi bakalım yarın göreceğim ne olacak
Allah razı olsun canım ben de hep dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin Allah .Ama bu 3. Hüsran olduğu için umutlanmıyorum embriyolog 5. Günü beklemeyeceğim zaten dedi 3. Günde olması gerektiği gibi olsa o da yeter bana bir umut beklerim sonucumu. Herkes sonuç bekler tutunacak mı diye biz embriyo bekliyoruz oluşacak mı diyeBende de aynı durum vardı 3.gün yavaşladı 5.güne çıkmadı ama bu bile benim için umuttu.Lütfen sen de umudunu kaybetme.yarın git embriyonu al gel.Çok dua ediyorum hepimize.
Herkesin derdi kendine zor ama bizim durumumuz onlardan da zor.yumurta var kalite yok.insanın zoruna gidiyor.Daha az önce oturdum ağladım allah bize bol bol sabır versin.Allah razı olsun canım ben de hep dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin Allah .Ama bu 3. Hüsran olduğu için umutlanmıyorum embriyolog 5. Günü beklemeyeceğim zaten dedi 3. Günde olması gerektiği gibi olsa o da yeter bana bir umut beklerim sonucumu. Herkes sonuç bekler tutunacak mı diye biz embriyo bekliyoruz oluşacak mı diye
Bu değerler pko olduğunuzu gösteriyor. Düzenli adet görseniz de yumurtanız çok olur. Benim yaşım 31 amh 2.17 normal değerlerde. 4 üstü pko oluyor. Hormon değerleriniz nasıl bilmiyorum ama lh fsh tan yüksek olur birde pko da
Yıllarca o kadar okudum araştırdım ki benim pko olduğumu sadece amh gösteriyor hafif de görüntüde varmış adet düzenim hormonlarım normal en son yine fsh 8 lh 6 çıktı ben de anlamıyorum nasıl oluyor pkodan ziyade kalite sorunu var işte aktivasyon yokmuş yumurtalardaBu değerler pko olduğunuzu gösteriyor. Düzenli adet görseniz de yumurtanız çok olur. Benim yaşım 31 amh 2.17 normal değerlerde. 4 üstü pko oluyor. Hormon değerleriniz nasıl bilmiyorum ama lh fsh tan yüksek olur birde pko da
Ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki ben de ağlıyorum iki gündür her iğnede dua ettim ama sonucu aynı olunca diğer tedaviye başlamaya cesaretim yok embriyo oluşmuyor opudan sonra stres basıyor beni bilmiyorum bundan sonraki süreç ne olur nasıl ilerler o kadar sağlıklı beslendim kilom olmadığı halde kilo verdim spor yaptım takviyeler kullandım ama boşHerkesin derdi kendine zor ama bizim durumumuz onlardan da zor.yumurta var kalite yok.insanın zoruna gidiyor.Daha az önce oturdum ağladım allah bize bol bol sabır versin.
Pko demek kötü değil, yumurta çok geç menopoza gireceksiniz ne güzelYıllarca o kadar okudum araştırdım ki benim pko olduğumu sadece amh gösteriyor hafif de görüntüde varmış adet düzenim hormonlarım normal en son yine fsh 8 lh 6 çıktı ben de anlamıyorum nasıl oluyor pkodan ziyade kalite sorunu var işte aktivasyon yokmuş yumurtalarda
Keşke normal pko olsam canım biliyorum folikül çok menopoz yaşı geç oluyor ama bu pko denen şey yumurtaları kalitesiz hale getiriyor pkolulardan çok yumurta toplanır ama yarıdan fazlası neredeyse hücresiz çıkar. Aktivasyon meselesini de embriyologla uzun uzun konuştuk bana kısacası anlaşılacağı üzere aktivasyon enerji eksik yumurtalarında dedi hücre bölünmeleri de enerjiyle olduğundan embriyo ilerleyemiyormuşPko demek kötü değil, yumurta çok geç menopoza gireceksiniz ne güzeladet düzensizliği yoksa şanslısınız.eşinizin değerleri nasıl.Aktivasyon olmadığı nasıl anlaşıldı peki
Ben de aynı nedenden yasmin kullandım ve ardından tedaviye başladım. Bugün ilaç ve iğnelerle 13. günüm. Cumartesi opu var.Kıstım vs yok ancak yumurtaları baskılayıcı daha fazla yumurta elde etmek için böyle bir tedavi uyguluyorlar sanırım. Adetim bayrama denk gelince başlayamadim. Nasipse Cuma hastalanacağım o zaman belli olacak ne yapacaklari
Kalsiyum iyonofor diye bir yöntem varmış döllenmesi yavaş olan embriyolara uygulanıyormuş eğer tedavi olursam bunu soracağım doktoraKeşke normal pko olsam canım biliyorum folikül çok menopoz yaşı geç oluyor ama bu pko denen şey yumurtaları kalitesiz hale getiriyor pkolulardan çok yumurta toplanır ama yarıdan fazlası neredeyse hücresiz çıkar. Aktivasyon meselesini de embriyologla uzun uzun konuştuk bana kısacası anlaşılacağı üzere aktivasyon enerji eksik yumurtalarında dedi hücre bölünmeleri de enerjiyle olduğundan embriyo ilerleyemiyormuş
Ozmn ubikinol kullanın 300 mg falan enerji için, en az 3 ay imkan varsa 6 ay falan kullanın.birde bizde de embriyo az oluşuyor ikinci tedavimde kalsiyum iyonofor uygulandı yumurtalara döllenen sayısı arttı sonuc yine negatif ama ilk defa 6 embriyom dondurulmuştu.agustosta yeni tedavim başlayacak yine uygulanacak, erkek problemi de varsa imsi uygulanması lazım sperm seçimindeKeşke normal pko olsam canım biliyorum folikül çok menopoz yaşı geç oluyor ama bu pko denen şey yumurtaları kalitesiz hale getiriyor pkolulardan çok yumurta toplanır ama yarıdan fazlası neredeyse hücresiz çıkar. Aktivasyon meselesini de embriyologla uzun uzun konuştuk bana kısacası anlaşılacağı üzere aktivasyon enerji eksik yumurtalarında dedi hücre bölünmeleri de enerjiyle olduğundan embriyo ilerleyemiyormuş
Anladım canım Allah yardımcımız olsunEvet bende öyleydim kimseyle konuşmuyodum eşimle bile iğnelerin etkisi sanırım
Canım sen nerde tedavi görüyordunOzmn ubikinol kullanın 300 mg falan enerji için, en az 3 ay imkan varsa 6 ay falan kullanın.birde bizde de embriyo az oluşuyor ikinci tedavimde kalsiyum iyonofor uygulandı yumurtalara döllenen sayısı arttı sonuc yine negatif ama ilk defa 6 embriyom dondurulmuştu.agustosta yeni tedavim başlayacak yine uygulanacak, erkek problemi de varsa imsi uygulanması lazım sperm seçiminde
İzmirde Ankara da tedavi gördüm.şimdi izmirde başlayacağım.Canım sen nerde tedavi görüyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?