- 21 Haziran 2019
- 99
- 63
- 3
- 36
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.281
İns canim benimde boyle seyler okudukca duydukca kafam karisiyor. Hepimiz icin hayirlisi olsun amin.Bende böyle birşey okumuştum canım doktoruma da çok güveniyorum.ama herşeyin hayırlısı olur inşallah
Hersey nasip biliyorum cok zor ve uzuluyorsun.. neden boyle diyemiyorsun cunku biz inancli bir toplumuz.. niye neden bize yanlis.. Sukredicez dua edicez.. Allahin bir bildigi vardir .. saglikli olduktan sonra tek yumurtaya ve sperme bakar bu is canim.. biraz zaman ver kendine.. canini sikma.. Doktorun sana en guzel yolu gosterecektir. İnan guven, doktorunu begenmediysen alternatifin varsa degistirirsin.. Ama sabirli olmaya calisSlm kızlar bende ümitsiz bir vakka oldum resmen sadece bi yumurtam büyümüş oda döllenirmi kısmet artık pek ümidim de yok açıkçası
Beni hala aramadılar. Sabırsızlıkla bekliyorumKizlar beni de bu sabah aradılar. 6yumurtadan 4 dollenebilecek kalitedeymiş. 2 si döllenmiş.belki diğer 2si de yarına kadar dollenirmis. Salı günü belki transferi yapariz dediler
Sizin demi dün toplandı.Beni hala aramadılar. Sabırsızlıkla bekliyorum
Normal canım bana da topladıkları zaman kanaman olabilir endişe etme demişlerdiMerhaba tekrar
Bugün opu vardır. Eve geldim ve kanamam olmus hafiften . Normal mi bu? Yaşayan var mı böyle bişey?
Evet dün toplandı benden deSizin demi dün toplandı.
Bari siz arasaydınız hala aramadilarsa. Inşallah güzel haberler alırız.yarin yine arayacaklarmış bakalim.yas kaçtı canim..Bir de kaç yumurta toplandı?Evet dün toplandı benden de
Aradım ama embriyoloğa ulaşamadım. Doktora da sormak istemedim. Yarın ararlar illaki. Pazar olmasının dez avantajını yaşıyorum şuan sanırım.Allahım her yerden sabrımı sınıyorBari siz arasaydınız hala aramadilarsa. Inşallah güzel haberler alırız.yarin yine arayacaklarmış bakalim.yas kaçtı canim..Bir de kaç yumurta toplandı?
Bu dönemde stresli olmamak mümkün mü. Değilim diyen yalan söyler... Doğana kadar bu stres devam edecek gibi. Zor ulaştığımız için ziyadesiyle kıymet verip endişeleniyoruz.Bizim derdimiz hiç bitmiyor..
Yumurta toplanır acaba dollenecekmi stresi..
Transfer yapılır tutacak mı stresi..
10 gün bekle bekle yok tutacak mı tutmayacakmi..
Tutunur bebiş acaba kalbi atacak mı..
Kalbi atar şu riskli dönem geçse stresi...
2 li tarama vs vs ...
Bide diyorki doktor stresden uzak dur..
Başlı başına stresli dönem zaten stresden uzak durabilen var mıdır acaba..?
Rabbim yardımcımız olsun zor çok zor bir sınav...
Kendiliğinden hamile kalan insanlar bu dünyadaki en şanslı insanlar bence keşke değerini bilseler keşke görebilseler...
Valla haklısın ama ben kendiliğimden hamile kalabilmeme rağmen 5 dusuk yapınca her birinde ayrı stres oldum. Sürekli acaba ikiye katladı mi diye 2 günde bir kan vermek kollarının delik deşik olmasını kendiliğimden hamile kalarak çok fazla yaşadım.Bizim derdimiz hiç bitmiyor..
Yumurta toplanır acaba dollenecekmi stresi..
Transfer yapılır tutacak mı stresi..
10 gün bekle bekle yok tutacak mı tutmayacakmi..
Tutunur bebiş acaba kalbi atacak mı..
Kalbi atar şu riskli dönem geçse stresi...
2 li tarama vs vs ...
Bide diyorki doktor stresden uzak dur..
Başlı başına stresli dönem zaten stresden uzak durabilen var mıdır acaba..?
Rabbim yardımcımız olsun zor çok zor bir sınav...
Kendiliğinden hamile kalan insanlar bu dünyadaki en şanslı insanlar bence keşke değerini bilseler keşke görebilseler...
Pazar da olsa çalışması lazım merkezin hangi merkezdesinizAradım ama embriyoloğa ulaşamadım. Doktora da sormak istemedim. Yarın ararlar illaki. Pazar olmasının dez avantajını yaşıyorum şuan sanırım.Allahım her yerden sabrımı sınıyor28 yaşındayım. 10 tane toplamışlardı.
Canim ne yapiyorsun senjb test gunun ne zaman?Aklıma geldin bugün canım karar verdiniz mi hadi bakalım inşallah güzel olur her şey :) ben çok umut bağlamıyorum canım sonrası çöküş olacak bana ama içim rahat etsin diye de elimden geleni yapıyorum dinlen yürü modundayım :) ne zaman başlıyorsun bakalım
Ay canım napayım koca nöbetçi ben de evde içim şişti takılıyorum öyle sen napıyon :) valla test günüm ne zaman bakmadım bile biliyor musun nasılsa olmayacak diye Perşembe günü transfer oldum 12 gün sonra ama ayın kaçı bilmiyorum zaten evde idrar yaparım yoksa da test yaptırmam :)Canim ne yapiyorsun senjb test gunun ne zaman?
Bende kafam karisik geziyorum baska bi tanidik doktor var baba gel ben muayene edeyim seni tekrardan diyo ailemizden sakladigimiz icin durumun tam anlatamadim hayirda diyemiyosun oylece mal mal bajiyorum yuzlerineAy canım napayım koca nöbetçi ben de evde içim şişti takılıyorum öyle sen napıyon :) valla test günüm ne zaman bakmadım bile biliyor musun nasılsa olmayacak diye Perşembe günü transfer oldum 12 gün sonra ama ayın kaçı bilmiyorum zaten evde idrar yaparım yoksa da test yaptırmam :)
Doktor sonuçta hasta ilişkisini gizli tutmalı sen de söyle açık açık canım gizli tuttuğunu.kaybedeceğin bir şey yok bir muayene ol derim ben bakarsın çare bu doktordadır :)Bende kafam karisik geziyorum baska bi tanidik doktor var baba gel ben muayene edeyim seni tekrardan diyo ailemizden sakladigimiz icin durumun tam anlatamadim hayirda diyemiyosun oylece mal mal bajiyorum yuzlerinebelki yarn tekrardan ona gorunurum ama sonucta bunu bilmek icin tekrar toplama yapmasi kendi gozuyle gormesi gerek
Florance nightingale şişli. Evet katılıyorum ama canımı sıkmak istemedim. Yarın onlar aramadan ben arıcam muhtemel kendimi tutamayıp tartışma çıkarıcam ama bugün için kendimi tutuyorumPazar da olsa çalışması lazım merkezin hangi merkezdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?