Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Slm kızlar bende ümitsiz bir vakka oldum resmen sadece bi yumurtam büyümüş oda döllenirmi kısmet artık pek ümidim de yok açıkçası
Hersey nasip biliyorum cok zor ve uzuluyorsun.. neden boyle diyemiyorsun cunku biz inancli bir toplumuz.. niye neden bize yanlis.. Sukredicez dua edicez.. Allahin bir bildigi vardir .. saglikli olduktan sonra tek yumurtaya ve sperme bakar bu is canim.. biraz zaman ver kendine.. canini sikma.. Doktorun sana en guzel yolu gosterecektir. İnan guven, doktorunu begenmediysen alternatifin varsa degistirirsin.. Ama sabirli olmaya calis

Bizim derdimiz hiç bitmiyor..
Yumurta toplanır acaba dollenecekmi stresi..
Transfer yapılır tutacak mı stresi..
10 gün bekle bekle yok tutacak mı tutmayacakmi..
Tutunur bebiş acaba kalbi atacak mı..
Kalbi atar şu riskli dönem geçse stresi...
2 li tarama vs vs ...
Bide diyorki doktor stresden uzak dur..
Başlı başına stresli dönem zaten stresden uzak durabilen var mıdır acaba..?
Rabbim yardımcımız olsun zor çok zor bir sınav...
Kendiliğinden hamile kalan insanlar bu dünyadaki en şanslı insanlar bence keşke değerini bilseler keşke görebilseler...

Bari siz arasaydınız hala aramadilarsa. Inşallah güzel haberler alırız.yarin yine arayacaklarmış bakalim.yas kaçtı canim..Bir de kaç yumurta toplandı?
Aradım ama embriyoloğa ulaşamadım. Doktora da sormak istemedim. Yarın ararlar illaki. Pazar olmasının dez avantajını yaşıyorum şuan sanırım.Allahım her yerden sabrımı sınıyor 28 yaşındayım. 10 tane toplamışlardı.

Bu dönemde stresli olmamak mümkün mü. Değilim diyen yalan söyler... Doğana kadar bu stres devam edecek gibi. Zor ulaştığımız için ziyadesiyle kıymet verip endişeleniyoruz.
Son söylediğinize de fazlasıyla katılıyorum

Valla haklısın ama ben kendiliğimden hamile kalabilmeme rağmen 5 dusuk yapınca her birinde ayrı stres oldum. Sürekli acaba ikiye katladı mi diye 2 günde bir kan vermek kollarının delik deşik olmasını kendiliğimden hamile kalarak çok fazla yaşadım.

Şimdi en büyük korkum yine dusuk yapmak. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Öğlenlerimin ikinci günü bu arada.

Bana cemaat diye bir hap verdiler sizden bu ilacı kullanan var mi? Sanırım östrojen hormonu baskılanmak icin kullanılıyor.

Pazar da olsa çalışması lazım merkezin hangi merkezdesiniz

Canim ne yapiyorsun senjb test gunun ne zaman?

Canim ne yapiyorsun senjb test gunun ne zaman?
Ay canım napayım koca nöbetçi ben de evde içim şişti takılıyorum öyle sen napıyon :) valla test günüm ne zaman bakmadım bile biliyor musun nasılsa olmayacak diye Perşembe günü transfer oldum 12 gün sonra ama ayın kaçı bilmiyorum zaten evde idrar yaparım yoksa da test yaptırmam :)

Bende kafam karisik geziyorum baska bi tanidik doktor var baba gel ben muayene edeyim seni tekrardan diyo ailemizden sakladigimiz icin durumun tam anlatamadim hayirda diyemiyosun oylece mal mal bajiyorum yuzlerine belki yarn tekrardan ona gorunurum ama sonucta bunu bilmek icin tekrar toplama yapmasi kendi gozuyle gormesi gerek

Doktor sonuçta hasta ilişkisini gizli tutmalı sen de söyle açık açık canım gizli tuttuğunu.kaybedeceğin bir şey yok bir muayene ol derim ben bakarsın çare bu doktordadır :)

suanda hamis olanlara ya da bu konuda bilgisi olanlara sorum şu : tup bebek transferi ve 5. Haftam bitti 6 ya gircem .. dun bugun sanki rahmimde agri var adet olacak gibi.. boyle bisey olmasi normal midir?.. hic agri sancim en ufak belirtim yoktuda. bebegimimi dusurcem diye aklima sorular geliyo defediyorum sonra....yardimci olurmusunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…