Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ark lar merhaba size birsey sormak istiyorum. Transfer gunu hormon degerlerinize bakildi mi? Yoksa kan alinmadan direk transfer mi yaptilar. ?

Ark lar merhaba size birsey sormak istiyorum. Transfer gunu hormon degerlerinize bakildi mi? Yoksa kan alinmadan direk transfer mi yaptilar. ?
Benim transferden 1 hafta öncesinde progesteron ve e2 değerlerime bakıldı.E2 238,progesteron 0.56 çıktı.Ama bu değerler neyi ifade ediyor hiç bir bilgim yok.Doktorum herşey yolunda demişti.

Benim transferden 1 hafta öncesinde progesteron ve e2 değerlerime bakıldı.E2 238,progesteron 0.56 çıktı.Ama bu değerler neyi ifade ediyor hiç bir bilgim yok.Doktorum herşey yolunda demişti.
Daha doğrusu e2 ve progesteron hormonunun ne olduğunu biliyorum ama referans değerler nedir onu bilmiyorum

Benim de carsamba gunu yumurta toplanirken kan alindi. Degerlerim kac bilmiyorum ama doktora sordum normal dedi. Pzt gunu de transferim var telefonda sordum kan alincak mi diye. Hayir almiycaz dediler. Ama ben son kez de olsa bakilsin istiyorum. Hakli miyim sizce? Siz istediniz mi bakilsin diye

Benim transferden 4gün önce kan tahlili yapıldı ne olduğunu sormadım bile rahat olmaya çalış

Ben talep etmedim , kan alacağız dediklerinde tsh’ıma da bakılsın dedim.Belki değerleriniz normal olduğu için gerek görmedi bence de endişe etmeyin

Amiiin canım. İnşallah değerin artar kat kat sen de kurtulursun bu süreçten ben de kalitesiz embriyonun tutunmasını bekliyorum caresizce daha 2. Günüm süreç zor ve çoook yıpratıcı
Canim napiyosun nasilsin bebisine iyi bak insallah tutunucak,bizde bugun doktorla konustuk donor yaotircaz insallah hayirlisi olur allahim :)

Canim napiyosun nasilsin bebisine iyi bak insallah tutunucak,bizde bugun doktorla konustuk donor yaotircaz insallah hayirlisi olur allahim :)
Aklıma geldin bugün canım karar verdiniz mi hadi bakalım inşallah güzel olur her şey :) ben çok umut bağlamıyorum canım sonrası çöküş olacak bana ama içim rahat etsin diye de elimden geleni yapıyorum dinlen yürü modundayım :) ne zaman başlıyorsun bakalım

Valla bende hep yatmıyorum hatta bugün çorba bile yaptım ama kendimi zorlamamaya çalışıyorum kabak çekirdeği yiyorum ceviz badem falan.ama bunlarla alakası yok rabbim nasip ettikten sonra ne yaparsan boş.inşallah güzel haberi alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…