Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım bana da opudan sonraki ilk adetin 2. Gun gel. Değerlendirme yapalim dedi. Bende meraklardayım acaba 1 adet gecikmesi mi yoksa 2 adet gecikmesi mi yapacak
Pkoysan yada cok yumurta toplandiysa surec daha agrili oldugundan 2. Adetinin 2. Gunu basliolar canim.. rahim toplanmasini bekliyolar..

Merhaba tekrar

Bugün opu vardır. Eve geldim ve kanamam olmus hafiften . Normal mi bu? Yaşayan var mı böyle bişey?
Evet doktorum bana bilgisini vermisti olabiliyor adetin erkenden baslayabiliyor.. 2-3 gun yada bi hafta sinra erken adette gecirebilirsin merak etme cnm.. ama kanaman olursa doktoruna tabikide danis.. sadece panik olma

Geçmiş olsun hayırlı olsun evet normal endişelenme sonuçta işlem yapıyorlar ama çok fazla kanama değil zaten söylemiş olmaları lazım bilgi vermediler mi
Evet doktorum bana bilgisini vermisti olabiliyor adetin erkenden baslayabiliyor.. 2-3 gun yada bi hafta sinra erken adette gecirebilirsin merak etme cnm.. ama kanaman olursa doktoruna tabikide danis.. sadece panik olma

Teşekkür ederim kızlar . Bahsetmemişlerdi hiç. Biraz endişelenip doktora da yazdım. İçim rahatladı sağolun

Teşekkür ederim kızlar . Bahsetmemişlerdi hiç. Biraz endişelenip doktora da yazdım. İçim rahatladı sağolun
Aferinlm sana anne adayi panik yok bundan sonraki sureclerde her ne olursa olsun sogukkanlilikla cozucez Ama kanama yapar yani normal.. transfer sonrasi boyle sanki rahmime kesik atmislar gibi bir agrisi vardi.. diklenemiyordum.. merak etme yani

Daha bi ay var

Slm kizlar.benim de bugün yumurta toplama işlemi yapildi. Şimdi süreç nasıl işleyecek. Hergun arayacaklar mi bizi? Sizlerin transferi kaçıncı gün yapıldı?

Slm kizlar.benim de bugün yumurta toplama işlemi yapildi. Şimdi süreç nasıl işleyecek. Hergun arayacaklar mi bizi? Sizlerin transferi kaçıncı gün yapıldı?
Bugün kaç yumurta toplandıgı söylenmiştir zaten yarın kaçtanesinin döllendiği söylenir sonra 3 ve 5.gün ararlar.ondan sonraki süreçte dondurulmuş ya da taze transfer olmasına göre değişir canım.şimdiden hayırlı olsun

Saolun inşallah güzel haberler alırız. Kaç yumurtanız vardı sizin? Benden 6 toplanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…