- 21 Haziran 2019
- 79
- 96
- 8
- 33
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.261
Geçmiş olsun hayırlı olsun evet normal endişelenme sonuçta işlem yapıyorlar ama çok fazla kanama değil zaten söylemiş olmaları lazım bilgi vermediler miMerhaba tekrar
Bugün opu vardır. Eve geldim ve kanamam olmus hafiften . Normal mi bu? Yaşayan var mı böyle bişey?
Pkoysan yada cok yumurta toplandiysa surec daha agrili oldugundan 2. Adetinin 2. Gunu basliolar canim.. rahim toplanmasini bekliyolar..Canım bana da opudan sonraki ilk adetin 2. Gun gel. Değerlendirme yapalim dedi. Bende meraklardayım acaba 1 adet gecikmesi mi yoksa 2 adet gecikmesi mi yapacak
Evet doktorum bana bilgisini vermisti olabiliyor adetin erkenden baslayabiliyor.. 2-3 gun yada bi hafta sinra erken adette gecirebilirsin merak etme cnm.. ama kanaman olursa doktoruna tabikide danis.. sadece panik olmaMerhaba tekrar
Bugün opu vardır. Eve geldim ve kanamam olmus hafiften . Normal mi bu? Yaşayan var mı böyle bişey?
Geçmiş olsun hayırlı olsun evet normal endişelenme sonuçta işlem yapıyorlar ama çok fazla kanama değil zaten söylemiş olmaları lazım bilgi vermediler mi
Evet doktorum bana bilgisini vermisti olabiliyor adetin erkenden baslayabiliyor.. 2-3 gun yada bi hafta sinra erken adette gecirebilirsin merak etme cnm.. ama kanaman olursa doktoruna tabikide danis.. sadece panik olma
Aferinlm sana anne adayi panik yok bundan sonraki sureclerde her ne olursa olsun sogukkanlilikla cozucezTeşekkür ederim kızlar . Bahsetmemişlerdi hiç. Biraz endişelenip doktora da yazdım. İçim rahatladı sağolun
Daha bi ay varAklıma geldin bugün canım karar verdiniz mi hadi bakalım inşallah güzel olur her şey :) ben çok umut bağlamıyorum canım sonrası çöküş olacak bana ama içim rahat etsin diye de elimden geleni yapıyorum dinlen yürü modundayım :) ne zaman başlıyorsun bakalım
Bugün kaç yumurta toplandıgı söylenmiştir zaten yarın kaçtanesinin döllendiği söylenir sonra 3 ve 5.gün ararlar.ondan sonraki süreçte dondurulmuş ya da taze transfer olmasına göre değişir canım.şimdiden hayırlı olsunSlm kizlar.benim de bugün yumurta toplama işlemi yapildi. Şimdi süreç nasıl işleyecek. Hergun arayacaklar mi bizi? Sizlerin transferi kaçıncı gün yapıldı?
Bu arada benm dondurulmuş transfer yapıldı ilk adetin 21. GünündeSlm kizlar.benim de bugün yumurta toplama işlemi yapildi. Şimdi süreç nasıl işleyecek. Hergun arayacaklar mi bizi? Sizlerin transferi kaçıncı gün yapıldı?
Slm kizlar.benim de bugün yumurta toplama işlemi yapildi. Şimdi süreç nasıl işleyecek. Hergun arayacaklar mi bizi? Sizlerin transferi kaçıncı gün yapıldı?
[/QUOT
Transfer oldu mu sonra ? 30 yuksek degil mi ? Transfer oncesi icinEvet ve 30 küsür çıkmıştı
Saolun inşallah güzel haberler alırız. Kaç yumurtanız vardı sizin? Benden 6 toplanmisBugün kaç yumurta toplandıgı söylenmiştir zaten yarın kaçtanesinin döllendiği söylenir sonra 3 ve 5.gün ararlar.ondan sonraki süreçte dondurulmuş ya da taze transfer olmasına göre değişir canım.şimdiden hayırlı olsun
Evet transfer oldu ama bnm dondurulmuş oldu değerim içinde çok iyi çıkmış dediler referans aralıgı ne bilmiyorum amaTransfer oldu mu sonra ? 30 yuksek degil mi ? Transfer oncesi icin
Benden 15 toplanmıştı ama 9 u olgundu 7 si döllendiSaolun inşallah güzel haberler alırız. Kaç yumurtanız vardı sizin? Benden 6 toplanmis
Sayı önemli değil önemli olan kalitesi inşallah içleri dolu ve kalitelidr hepsi döllenirSaolun inşallah güzel haberler alırız. Kaç yumurtanız vardı sizin? Benden 6 toplanmis
Saolun inşallah güzel haberler alırız. Kaç yumurtanız vardı sizin? Benden 6 toplanmis
Evet transfer oldu ama bnm dondurulmuş oldu değerim içinde çok iyi çıkmış dediler referans aralıgı ne bilmiyorum ama
Boyle yaziyor
Birde bu konuya tikla bak canim farkli seyler yaziyor.
Bende böyle birşey okumuştum canım doktoruma da çok güveniyorum.ama herşeyin hayırlısı olur inşallahBirde bu konuya tikla bak canim farkli seyler yaziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?