Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Gözünaydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canim sagolasin.. bir korku sardi icimi ikisine birden yetebilcek miyim diye.. yaa bu dogana kadar boyle arkadas devamli bi konu kafana takiliyor ve endislenmenin onune hicbise gecemior..
İnan doğduktan sonra bile hep bi endişe oluyor aman hasta olmadın gazı çıksın sütüm yetimi hangi mama ek besin derken derken böyle devam ediyor ama sevgiside herşeye değer Bende uzun bi aradan sonra inşallah yeniden anne olup bu duyguları tadarım Çok amin

Umudunu kaybetme canim insallah iyi olur ya negativ olursa diye dusunuyosan ne yapicaksin bi sonraki adim doktorun ne tavsiye ediyor
Hayırlısı canım elimden geleni yaptım gerisi Allaha kaldı.valla ne yapacağım bilmiyorum doktorumla uzun uzadıya oturup karar vereceğiz zaten bir süre tedavi olmayı düşünmüyorum sen kararını verdin mi

Adeti bekliyorum bi kac gune adet olmam gerek gidip donor yaptircam artik, ailevi konularda da sorunlar var hicbirimizin ailesi bilmiyor kibris dusunuyoruz

Adeti bekliyorum bi kac gune adet olmam gerek gidip donor yaptircam artik, ailevi konularda da sorunlar var hicbirimizin ailesi bilmiyor kibris dusunuyoruz
En iyisi bilmesinler boşver bilseler de ne yapacaklar konuşmaktan başka daha da stres yapacaksın karşı çıkarlar.Kıbrısa tatile gidiyoruz dersiniz siz de

Elmas2326 insallah kardesimm senindee gayretlerin sonucu Allahim mukafatlandircak bebislerle

Tebrik ederim canım.allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsindarısı başımıza olsun...bize de dua et olur mu

Elmas2326 insallah kardesimm senindee gayretlerin sonucu Allahim mukafatlandircak bebislerle☺
Ayy canım hayırlı olsun ikiz öyle çok istiyordum ki ben ikizi bırak bir embriyom bile olmuyor öyle sevindim ki okurken sanki benim olmuş gibi gözlerim doldu sevincini anladım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrularını inşallah bizlere de nasip olur

@Lices_s sen bilmiyosun ama senin yerin bende cok farkli her sikintinda hem kendime hem sana her uzuntunde dualar ettim yardim et Allahim bize dedim. Cok duygulandim ama bunlar bir sureç doktoruna guvenmekten baska caremiz yok.. Senin hamisligini dort gozle beklicemm.. hamis ayrilcaz hepimiz ve 2020 de doguranlar diye bir sayfa acip ordan sikintilarimizi paylascaz insallah Rabbim o gunleri gostercek bu platformdaki herkese.. o kadar umitsiz baslamistimki her baskasinin sevincinde mutlu oluyor uzuntusunu icimde yasiyordum.. Sira sende ben sana inaniyorum.. ilaclarini her ne olursa olaun duzenli saatlerde al beslenmeni duzenle..

Ayy bu nasıl bir mesaj yemin ederim oturdum ağlıyorum Allah razı olsun senden ne diyebilirim daha bilmiyorum inşallah duaların kabul olur da senin peşini bırakmam hiç hep aynı yerden yazarım seninle canım keşke benim de biraz ümidim olsa rabbim günah yazmasın ama ne bileyim zor vakayım ben inşallah inşallah ben de burda olan herkes de seninle aynı topikte hamile grubunda yazabiliriz. Bilmediğim halde duamdaymışım ya bu ne güzel bir şey Açrabbşm kalbinin güzelliğini evlatlarına da versin inşallah canım :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Uzun ve bol ömürler versin. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun zq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…