Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Aminnn canim benim birbirimizi hic birakmayalim.. bi yararim olcak her an yaninda olmak isterim

Olurr insallah kacinci gun embriyosu?? Kalitesini biliyormusun? Olucak insallah! İlk hamileliginiz mi?
henuz opu olmadi, ama digerleri 5. gun embriyosuydu cok yuksek sansin disti doktor ama olmadi, 1 oglum var aslinda 9 yasinda sezaryenle dogum yaptim ve ondan kaynakli bi sorun vardi rahimde tup benek denemelerinden sonra farketti doktor ve acik ameliyat oldum bu ameliyat sonrasi ilk denememiz olucak , insallah dedigin gibi guzel olur sonuc. sen de hayirlisiyla alirsin insallah bebeklerini kucagina,takip ediyorum 2 haftadir :)

Olucakkkk kizz bu seferr seninde olacakkk insallahh!!! Bu olmasa da umudini yitirme bakk ne kadar iyimis doktorunki anlamis durumunu.. onemli olan sebebinin bilinmesi.. bana sebebi olmayan infertilite diyorlardi.. yani o zaman cok karamsar oluyorsun.. ama rahmin toparlansin suanda transferin oldumu senin?? Yoksa olacak mi adetini mi doktorlar bekliolar?? İlac varsa yazsana ne kullaniosun.. sonra okuyan baska arkadaslarib derdine anlamadan da derman olur bu yazdijlarimiz insallah.. ama senden de umitliyim benn

bir taze,bir dondurulmuş denemem var yani bu 3 oluyo , umarim bu sefer pozitif olur hepimizin
Hakkında hayırlısı canım. Hatta hepimizin :) saatler ilerledikçe endişem artıyor acaba tek yumurta ile mi kaldım diye. Bu arada bel agrisi var bende 2 gündür. İğnelerin yan etkisi mi dedim öyle bir şey bulamadım. Acaba yumurtaların büyümesi nedeniyle mi oluyor bu agri

2 yil boyunca bizde hic sebep bulamadik o zaman dedigin gibi daha umutsuz oluyor insan gercekten . ben de digerlerine gore daha umutluyum bu sefer .
su an ignelerin 4. gunundeyim yarin kontrolum var bakalim ne durumda yumurtalar, oncekinde 15 toplandi 4ü dollenmisti,insallah bu sefer daha fazla olur. onceki tedavimde gonalf kullanistim ama bu sefer fostimon kullaniyorum belki yarin baska ekleme de yapar bakalim.

zannetmiyorum tek degildir , benim hic agri falan da yok , bazen kasıkta bi sızı oluyo sanki ama o bile benim uydurmam olabilir

Benimde bugün iğnelerin 5. Günü Gonal f kullanıyorum 300 lük sürekli başım ağrıyor yan etkilerinde yazıyor Cuma kontrole gideceğim inş devam etmez iğnelere

Maşallah cnm,rabbim kucağına da almayı nasip etsin,transfer hazırlığındayim bende,dualarinda beni de unutma,adim aynur

Yarın sabah opu olacağım çok heyecanlıyım. Kasıklarım felaket davul gibi oldular baskı yapıyorlar. Suratımda da bir sürü sivilce çıktı. Böyle şeyler olabiliyor mu acaba
Ben 3 günde tartıda 3 kilo arttım resmen. Sadece göbek taşıyor gibi hissediyodum kendimi opudan önce. Opudan sonra geçti. Normal yani

Ben 3 günde tartıda 3 kilo arttım resmen. Sadece göbek taşıyor gibi hissediyodum kendimi opudan önce. Opudan sonra geçti. Normal yani
Valla patlayacak gibiyim şu an inşallah geçer Hamile olunca nasıl olunuyor acaba daha yumurtalar bu kadar baskı yapıyorsa. Şimdi de sancı başladı. İnşallah erken çatlama falan olmuyordur

çok sevindim canım hepimize nasip etsin benım de 2 tane bebem dondurulmuş benı beklıyorr inşallah cumartesi gunu histereskopi ile rahime çizik atılacak ve ondan sonrakı aşamada bebelerime kavusacagım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…