Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Çok teşekkür ederim . inşallah hepimizin bebişleri tutunur yoo hiç bişey anlamadım 5 dk da bitti herşey . Bu mudur dedim 10 gün nasıl yatacağımı düşünüyorum şuan
İgne vermedimi doktor.. kuzum ilaclar biraz sikintiya sikmustu beni sana masallah ama buyuk konusma o progestani hala kullaniyorum kalcalarimda urlar resmen curudum morardim

Kizlar gersey 7-8 gun sonra betlesir zaten ben korkuma heyecanima merakima yenik dusup kan verdirmis hatta idrar testi yaptirmistim sizgununuzden erken yaptirin diye demiyorum tabikide... bazen gec sonuclaniyor.. ama sayili gun cabuk geciyor.. bisey kaldirmayin indirmeyin kocanizdan yaninizdaki kisiden isteyin.. birde ananas, avakoda, incir kurusu yiyin!!!! Benden demesi

İgne vermedimi doktor.. kuzum ilaclar biraz sikintiya sikmustu beni sana masallah ama buyuk konusma o progestani hala kullaniyorum kalcalarimda urlar resmen curudum morardim
Canım iğne verdi ama progestanı fitil olarak kullanıyorum ben. O da bende astım tarzı nefes darlığı yapıyo. Katlanıcaz artık yapacak bişiy yok. zaten 1 saat oldu transfer olalı henüz hiçbişiy içmedim.

Hayırlı olsun canım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah

Canım hayırlı olsun çok sevindim bulantılardan buraya bakamıyorum gormedigim yeni bebisler varsa onlarında gözü aydın stres olmadan bekleyin iyi düşünün iyi olsun

Bugün opu işlemi gerçekleşti. 65 yumurtam toplanmış şok oldum Biraz uzun kalmışım o yüzden anestezi de ağır geldi herhalde anca anca kendime geliyorum tam manası ile
65 miie maşallah canım o zaman pko var sende inşallah içleri doludur ama biz pkolulardan çok yumurta çıkıp kalitesi düşük oluyor inşallah seninkiler dolu doludur haberdar et bizi :)

Bugün opu işlemi gerçekleşti. 65 yumurtam toplanmış şok oldum Biraz uzun kalmışım o yüzden anestezi de ağır geldi herhalde anca anca kendime geliyorum tam manası ile
65 mi maşallah inşallah sağlıklı bol yumurtaların olur benim 3 5 olunca 65 bende şok etkisi yaptı

65 miie maşallah canım o zaman pko var sende inşallah içleri doludur ama biz pkolulardan çok yumurta çıkıp kalitesi düşük oluyor inşallah seninkiler dolu doludur haberdar et bizi :)
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım Malesef lanet pko var ondan çok yumurta çıktı galiba. Benim de şimdi tek korkum yumurtaların kalitesiz olması. Arayıp bilgi vereceklerini söylediler gün gün. Bekleyiş başladı bakalım. Benimde dualarım sizlerle

Ben de pkoyum canım anlıyorum seni hadi hakkında hayırlısı olsun güzel olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…