Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm mrb hosgeldın ıns asılaman tutar ıl seferde rabbım hayırlısıyla verır bebısını bence dıkkat et cnm kendıne bu aralar ıcınde kalmasın sonradan yapmasaydım keske dıye sonucu ogrenene kadar yorma kendını derım

ayyy canım inş...bak sende hastalanmamışsınn inş..hamişim dersin yarın bizee..allah ım sen büyüksün dur bizi ya rabbimm...şu kullarına evlat nasip et ..:CüvCüv:

canım benım aminnn rabbım hepımıze nasıp etsın en kısa zamanda benım kasıklarda hafıf hafıf agrı var yaklasık 7 8 gundur bugun olmam gerekıyo ama sanırım stresden falan gecıkecek keske hamıleyım dıye yazabılsem cnm ama ıns o da olcak bıgunkaydirigubbakcemile5 basarcazzz

sağol canım inşallah olur demekten başka elimizden birşey gelmiyor,teşekkür ederim.allah hepimize sabretme gücü versin bebeklerimize sağlıcakla kavuştursun inşallaaaaahhh

angeeeeeeel ben şimdi geldim wc den bir hareket yok...inş. hastalanmam. herhalde kesin yarın belli olacak. bu işin eni boyu...

29/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :hooray:
aslımuratelkoca................27/nisan.....:uhm:
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
baharçelik........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
sakinlink.........(yola devam)
manolya..........(yola devam)

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben de 27 sinde aşılama yaptırdım,kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum ama inşallah olur.aklıma gelince gözlerim doluyo,allah hepimize yardım etsin liste ne alemde

hayırlısı olsun canım ekledim senide listeye.... hayırlı haberlerle gelir bebişin tez zamanda..

sağol canım inşallah olur demekten başka elimizden birşey gelmiyor,teşekkür ederim.allah hepimize sabretme gücü versin bebeklerimize sağlıcakla kavuştursun inşallaaaaahhh

rıca ederım canım amin hepımıze en kısa zamnda nasıp etsın ıns rabbım dularımızı duysun emeklerımızı bosa cıkarmasın

canım herşeyde bir hayır vardır.Bir dahaki denemede allah yüzünü güldürsün inşallah.

canım 2.yılımız bıttı martta mılletın lafından sozunden bıktım ınan dayanacak guc derman kalmadı ınadıma da herkes hamıle hbrı verıyo bugunlerdesenağlamasenağlama

canım bende 5 yıllık evliyim benden sonra evlenen herkes çocuk sahibi oldu da büyüttüler bile.Hatta istemeyipte anne olanlar bile var.Allah bizim beklememizi istiyor demekki..Herşeyde bi hayır vardır.Geç olsun güç olmasın diyip kendimi avutuyorum ne yapayım elimden başka bişi gelmiyor.Olumsuz olma lütfen kendine daha fazla zarar verirsin.hep olumlu düşün.Bi gün bizde anne olacağız.Belki hemen belki de biraz daha bekleyerek ama olacak buna inanmamız lazım...Kendini fazla üzmemeye bak.

baharcelik yaşadıklarına çok üzüldüm...Ama dirayetine hayran kaldım.Seni tebrik ederim...hiçbir zaman umudunu yitirmemen dileğiyle..

canım dun kendı kendıme soz verdım rabbıme bınlerce sukur ıstedıgım herseye sahıp oldum zamanı geldıkce.rabbım bebegımıde esırgemeyecektır benden hıc bırseyde hevesım kalmadı su da olsun bu da olsaydı dıye kocacımın esı benzerı yok allah ondan da razı olsun yanımda olamasa da hep destegını hıssettırıryo dua etmekten hayırlısını ıstemekten baska bısey yapmayacagım a.s.dedıgım gıbı bebegı olup da daha buyuk sorunları olanlar var rabbım saglıklı versın omurlu evlat versın vaktı zamanı yetınce:Saruboceq::Saruboceq:

slmlar arkadaşlar hepiniz iyisiniz inş.girmedim bayadır dualarım hep sizinle allah hepimizin yüzünü güldürür inş. yarın 2. aşılamam var dualarınızı benden esirgemeyin ne olur

angeeeeeeel ben şimdi geldim wc den bir hareket yok...inş. hastalanmam. herhalde kesin yarın belli olacak. bu işin eni boyu...

ayderya inşallah bişi olmaz canım ama kendini düşüncelere bırakma.Adet olucakmıyım diye endişelerini kenara bırak başka şeylere odaklan.Belirtilerini unut.İlaç yüzünden oluyor de.Adet olmayı bekleme sakın..Unut başka şeyler düşün...İnşallah güzel haberler verirsin bize..

slmlar arkadaşlar hepiniz iyisiniz inş.girmedim bayadır dualarım hep sizinle allah hepimizin yüzünü güldürür inş. yarın 2. aşılamam var dualarınızı benden esirgemeyin ne olur

canım allah yardımcın olsun bu sefer yuzunu guldursun rabbım dualarımsenınle cnm hayırlı haberlerını alırız ın 14 gun sonrahihoyyythihoyyythihoyyyt

kıslaaarrrr benım kırmızılar geldı sımdı cuma gunu dr a gıtcem allah hepımızın yardımcısı olsun

kıslaaarrrr benım kırmızılar geldı sımdı cuma gunu dr a gıtcem allah hepımızın yardımcısı olsun

benimde geldimi gelmedimi anlayamadım. işten geldiğimden beri ağlıyom...senağlama
işteyken bir kahverengi leke gelmişti eve geldiğimde de bir damla kan geldii gerisi yok...
yarın belli olur... yazarım yine.... hepimiz için hayırlısı olsun.....

canım benim yaaa...hayırlısı ne diyim...cuma günü umarım daha hayırlısı olur..bende bekliyom kırmızıları bakalım inş. olmazz....gelse bile ben inanıyorumm hepimiz hamişiz dicez burdan..kendine iyi bak..moralini yüksek tut..vardır bunda da bir hayır....inancımızı kırmayalım sakınnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…