- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.981
ya kızlar bi de bu ara kilo vermeye çalışıyorum eşimle yürüyüş yapıyoduk artık yürümesem mi,aşılamam 27 sinde olmuştu o günden beri yürüyüşe çıkmadım. aklımı buna takmak istemiyorum bişeylerle oyanmam lazım çooookkk bunaldım artık
ayyy canım inş...bak sende hastalanmamışsınn inş..hamişim dersin yarın bizee..allah ım sen büyüksün dur bizi ya rabbimm...şu kullarına evlat nasip et ..:CüvCüv:
cnm mrb hosgeldın ıns asılaman tutar ıl seferde rabbım hayırlısıyla verır bebısını bence dıkkat et cnm kendıne bu aralar ıcınde kalmasın sonradan yapmasaydım keske dıye sonucu ogrenene kadar yorma kendını derım
kızlar merhaba ben de 27 sinde aşılama yaptırdım,kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum ama inşallah olur.aklıma gelince gözlerim doluyo,allah hepimize yardım etsin liste ne alemde
angeeeeeeel ben şimdi geldim wc den bir hareket yok...inş. hastalanmam. herhalde kesin yarın belli olacak. bu işin eni boyu...
sağol canım inşallah olur demekten başka elimizden birşey gelmiyor,teşekkür ederim.allah hepimize sabretme gücü versin bebeklerimize sağlıcakla kavuştursun inşallaaaaahhh
kıslaaaar benide silin listeden olmadıııı dün test yaptırdık negatif çıktı. artık hastalanmayı bekliorumki 2.ye başlıyalım herşeyde bi hayır var her haline şükürler olsun rabbbbbiiiimmmmmm
canım 2.yılımız bıttı martta mılletın lafından sozunden bıktım ınan dayanacak guc derman kalmadı ınadıma da herkes hamıle hbrı verıyo bugunlerdesenağlamasenağlama
kızlar bakıyorum herkesde bi hüzün bi umutsuzluk lütfen toparlanalım kaybetmeyelim umudumuzu umutsuz hayat olmaz insan istemesede hep birşeylerin umuduyla yaşar bu tedavi sürecini ödülü çok değerli bir maraton gibi düşünün ve dünyanın en büyük yarışıymışta siz de bu yarışta olduğunuz için çok şanlısınız farzedin olabildiğince gücünüzle bitişe doğru koşun bu çoookk uzun bir maraton olsada ve hatta sonunda o ödülü kazanamasanızda geriye dönüp baktığınızda: '' ben bu yolu koştum tüm gücümle varlığımla bitişe ulaştım ama olmadı ben elimden geleni yaptım'' demek çektiğiniz bütün acıları unutmanıza yardımcı olacaktır. lütfen geriye baktığımızda keşke bunuda deneseydim demeyelim biz önlemini alalım takdir elbetteki yüce yaradanın.
ilk tedaviye başladığımda çok tedirgindim ilk ay hamiş kaldım sonra erken düşük felan dediler pek aldırmadım daha yolun başındayım dedim. sonra 2 3 4 ilaç tedavisi sonuç negatif sonra ara verdim dinlenmem gerek dedim 6 ay aradan sonra bir ilaç tedavisi ve hamiş kaldım :CüvCüv: 7 haftalıktı kalp atışlarını duyduk herşey iyi gidiyodu bir dahaki kontrol için 15 gün sonraya gün aldım fakat 15 günün sonundaki kontrolde bebeğimin beni çoktan bırakmış olduğunu öğrendim yıkıldım neydi bu şimdi niye neden öyle çok soru işareti vardıki kafamda onlarla boğuşmaktan ailemi unuttum baktım ki acının en büyüğünü yine ben yaşatıyorum kendime toparlanmam gerek dedim ve o gün herşeyi sildim yeniden kalktım ayağa bu kez daha sağlam daha diktim her acı olgunlaştırır güçlendirirmiş insanı biraz sonra birkaç negatif deneme daha yine ara verdim 5-6 ay sonra tekrar ilaçla denedik yine hamiş kaldım test sonucuna göre öyle 2 hafta sonra keseyi görmeye gittiğimizde ne kese var ne bişey dr yanlış test yapılmış desede ben bunun kimyasal gebelik olduğunu araştırarak öğrendim. ve bir dahada o dr a gitmedim aradan 8 ay geçti çok tanınan ve sevilen bir dr dilek aslan karar verdim başladığım işi hiç yarım bırakmamıştım bunuda bırakmıyacaktım. gittim. yapılan tüm tetkiklerin sonunda mthfr c677 heterozigot (yani gebelikte kanda pıhtılaşma) sorunu olduğu ortaya çıktı korkulacak bişey değil dedi dr um yanlız hamile kalınca hergün kan sulandırıcı iğne vuracaksın. ok dedim. ve tedaviye başladık yine ilaç ve ben yine hamiş :CüvCüv: hemen iğnelere başlandı keseyi gördük sevindik kalp atışları biraz yavaş küçük onun için olabilir dedi ama içimde bişey vardı beni rahatsız eden ve nitekim 5 gün sonra gittiğimde bunuda kaybetmiştim. dr um çok üzüldü hayır dedim bu kez yerlere düşmek yok ben sağlıklıyım hamiş kalabiliyorum sorunumun çözümü var drdan çıktık. eşimle sahile indik yüzümü denize döndüm ve; '' hayat dedim hayır bu kez değil bu kez çelmene takılmayacağım ama bekle birgün sana öyle bir çelme takacağım bir daha düştüğün yerden kalkamayacaksın'' işte şimdi o çelmeyi takacağım günü bekliyorum.şakkıdı
çokmu uzun oldu yav niyemi yazdım bunları hiiiç belki bir kaçınıza umut olur belki hayata çelme takmak isteyenler olur diye
mehaba arkadaşlar.ben de nisanın 23 ünde 2.aşılamamı yaptırdım.sonuç bekliyorum.6 gün sonra belli olacak...
canım bende 5 yıllık evliyim benden sonra evlenen herkes çocuk sahibi oldu da büyüttüler bile.Hatta istemeyipte anne olanlar bile var.Allah bizim beklememizi istiyor demekki..Herşeyde bi hayır vardır.Geç olsun güç olmasın diyip kendimi avutuyorum ne yapayım elimden başka bişi gelmiyor.Olumsuz olma lütfen kendine daha fazla zarar verirsin.hep olumlu düşün.Bi gün bizde anne olacağız.Belki hemen belki de biraz daha bekleyerek ama olacak buna inanmamız lazım...Kendini fazla üzmemeye bak.
angeeeeeeel ben şimdi geldim wc den bir hareket yok...inş. hastalanmam. herhalde kesin yarın belli olacak. bu işin eni boyu...
slmlar arkadaşlar hepiniz iyisiniz inş.girmedim bayadır dualarım hep sizinle allah hepimizin yüzünü güldürür inş. yarın 2. aşılamam var dualarınızı benden esirgemeyin ne olur
kıslaaarrrr benım kırmızılar geldı sımdı cuma gunu dr a gıtcem allah hepımızın yardımcısı olsun
kıslaaarrrr benım kırmızılar geldı sımdı cuma gunu dr a gıtcem allah hepımızın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?