Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayderyacım canım hadi bakalım inşallah yaşadığın yerleşme kanamasıdır bebişin bu kez sana gelir dualrım seninle
uklacım yazım ağlatmış seni kıyamam hiç bende çok ağladım ama gördüm ki ağlamanın bana faydası yok zararından başka ağlayınca gelmiyo bebişim en kötü anda hep pozitif şeyleri düşünüyorum derin derin nefes alıyorum bişeylerle oyalanıyorum sonra geçio

kızlaarrr merhaba ,,,,bugün aşılamamın 9.günü hala hiç belirtim yok sadece pazartesi biraz belim ağırdı o kadar hala hiç belirtim yooook ..doktorum 10. günü kan testi yaptır dedi ama dr.u aramayı düşünüyorum bugün test yaptırıyımmı diye eğer tutmadıysa bari boşuna ilaç içmiyeyim zaten yeterince ilaç içiyoruz ama acaba 9.gün yapılan test doğru çıkarmı?

kızlar bu sabah ta bir değişiklik yok... benim için dua edin.. bebişim tutunsun gelsin bana...
her tuvalette biraz daha umutlanıyorum.... ama korkuyorumda .. hayırlısı allahtan ne diyelim yapacak birşey yok....

canım sakın umudunu yitirme iyi düşün ki iyi şeyler olsun,ben de burda sizlerle konuştukça kendimi daha güçlü oluyorum inşallah senden biran evvel müjdeli güzel haberler alırız ama tersi olsa bile pes etmek yok çünkü biz anne olacaksak güçlü olmak zorundayız bebişlerimiz de inşallah bizi üzmez

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için... umudum hala devam ediyor.... alkisalkisalkis

Canım benim bildiğim hep 12. gün kesinlik oluyor.12. günden önce yapılan kan testlerinden alınan hormon ilaçlarından dolayı hamilelik olasa bile b-hcg oranı yüksek çıkıyor ve yanlışlıkla sana değeri pozitif diyorlar. Hiç bir belirtin yok derken adet sancın falanda yok mu? Belki tutmuşturda o yüzden hissetmiyor olabilirsin. Bence 2 gün daha bekle ve kesin sonuç al.

30/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :hooray:
aslımuratelkoca................27/nisan.....:uhm:
esila-tr.............................30/nisan
ebruli59............................1/mayıs
özgül23............................1/mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
baharçelik........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
angeeel87.......(yola devam)

Son düzenleme:
Ayderyacım ne durumdasın? Kırmızılar sanırım o günden sonra devam etmedi. Ya sana bişey söyleyeceğim kime sorsam hamile olurken çok az bi kanama geldiğini sonra gelemdiği için dr a gidip hamile kaldıklarını öğreniyorlar. Bak sendede çok az gelmiş, sakın bu bebeğin yerleşme kanaması olmasın. Umarım öyledir arkadaşım Bi kanda baktırsana sonuçta 3 günün kalmış. Kanda kesin net cevabı artık alırsın.

inş. öyledir artık bende öyle umuyorum ama test için dr. dediği günü beklemek istiyorum aslında korkuyorum yaptırmaya ....bilmiyom çok karışık kafam allah bullak oldum.... laelaelaelaelae

yazılarınızı okudukça ben heyecanlanıyorum artık birilerinin sonuç aldığını görmek istiyorum,hadi bakalım kimler verecek müjdelerini :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5

kızlar bu sabah ta bir değişiklik yok... benim için dua edin.. bebişim tutunsun gelsin bana...
her tuvalette biraz daha umutlanıyorum.... ama korkuyorumda .. hayırlısı allahtan ne diyelim yapacak birşey yok....

ah cnm benim ya inş dileğine kavuşursun senin için ümitliyim hadibakalım allah yardımcın olsunda ver bize şu güzel haberi.......

kızlar bişey daha danışıcam size ben aşılamamı izmirde yaptırdım özel bir hastanede uzun süredir oraya gidiyorum,tedavime ordaki doktorumla başladım.ama aşılamada hoşumuza gitmeyen şeyler oldu,eşime sperm vermesi için tuvalete gidin dediler biz de şok olduk tabii,eşim de çok rahatsız oldum zaten çok az sperm geldi falan dedi,ama hemşire doktora hareketlilik %85 spermler iyi falan dedi.ama allah korusun tutmazsa bir daha oraya gitmeyelim dio eşim,izmirde yeni sayılırım nereye gideceğimi de bilmiyorum kızlar sizden yardım istiyorum

canım ayderyaa durumun nasıll..iyimisin..sanırım devamı gelmemişş..ayyy çok sevindimm...testlere de az kaldı hayırlısı canımmm...hihoyyyt

inş. öyledir artık bende öyle umuyorum ama test için dr. dediği günü beklemek istiyorum aslında korkuyorum yaptırmaya ....bilmiyom çok karışık kafam allah bullak oldum.... laelaelaelaelae
canım hadi inşallah senden umutluyuz eğer o kanama yerleşem kanamasıysa inşallah öyledir kan testi yaptrıısan kanda çıkıyo bebiş yerleştikten sonra istersen bugun bi test yaptır inşallahhhh müjdeli haberi senden alırız

ayrederyanın bebisi huuuuu sana seslenıyoruz bak hepımız hadii tutun anneye de bızlere de umut ol lutfen:Saruboceq::Saruboceq: ayrederyacım dualarım senınle canım ınsallah mutlu haberını alcaz sonra hepımız boyle olcazhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…