- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.021
kızlar bu sabah ta bir değişiklik yok... benim için dua edin.. bebişim tutunsun gelsin bana...
her tuvalette biraz daha umutlanıyorum.... ama korkuyorumda .. hayırlısı allahtan ne diyelim yapacak birşey yok....
canım sakın umudunu yitirme iyi düşün ki iyi şeyler olsun,ben de burda sizlerle konuştukça kendimi daha güçlü oluyorum inşallah senden biran evvel müjdeli güzel haberler alırız ama tersi olsa bile pes etmek yok çünkü biz anne olacaksak güçlü olmak zorundayız bebişlerimiz de inşallah bizi üzmez
kızlaarrr merhaba ,,,,bugün aşılamamın 9.günü hala hiç belirtim yok sadece pazartesi biraz belim ağırdı o kadar hala hiç belirtim yooook ..doktorum 10. günü kan testi yaptır dedi ama dr.u aramayı düşünüyorum bugün test yaptırıyımmı diye eğer tutmadıysa bari boşuna ilaç içmiyeyim zaten yeterince ilaç içiyoruz ama acaba 9.gün yapılan test doğru çıkarmı?
Ayderyacım ne durumdasın? Kırmızılar sanırım o günden sonra devam etmedi. Ya sana bişey söyleyeceğim kime sorsam hamile olurken çok az bi kanama geldiğini sonra gelemdiği için dr a gidip hamile kaldıklarını öğreniyorlar. Bak sendede çok az gelmiş, sakın bu bebeğin yerleşme kanaması olmasın. Umarım öyledir arkadaşım Bi kanda baktırsana sonuçta 3 günün kalmış. Kanda kesin net cevabı artık alırsın.
kızlar bu sabah ta bir değişiklik yok... benim için dua edin.. bebişim tutunsun gelsin bana...
her tuvalette biraz daha umutlanıyorum.... ama korkuyorumda .. hayırlısı allahtan ne diyelim yapacak birşey yok....
hihoyyytyarın benimki belli oluyor umarım pozitif olur
canım hadi inşallah senden umutluyuz eğer o kanama yerleşem kanamasıysa inşallah öyledir kan testi yaptrıısan kanda çıkıyo bebiş yerleştikten sonra istersen bugun bi test yaptır inşallahhhh müjdeli haberi senden alırızinş. öyledir artık bende öyle umuyorum ama test için dr. dediği günü beklemek istiyorum aslında korkuyorum yaptırmaya ....bilmiyom çok karışık kafam allah bullak oldum.... laelaelaelaelae
canım rabbımın melegı ıns tutunmustur sana hayırlı haberlerını aıcaz ıns allahın ıznıyle yrn :Saruboceq::Saruboceq:
canım inş..hamiş haberi verirsinnn...artık bunu duymaya ihtiyacımızz varrrr..inş...:CüvCüv:
bu arada senin aşılama tarihin neydiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?