- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.001
benimde geldimi gelmedimi anlayamadım. işten geldiğimden beri ağlıyom...senağlama
işteyken bir kahverengi leke gelmişti eve geldiğimde de bir damla kan geldii gerisi yok...
yarın belli olur... yazarım yine.... hepimiz için hayırlısı olsun.....
canım benim yaaa...hayırlısı ne diyim...cuma günü umarım daha hayırlısı olur..bende bekliyom kırmızıları bakalım inş. olmazz....gelse bile ben inanıyorumm hepimiz hamişiz dicez burdan..kendine iyi bak..moralini yüksek tut..vardır bunda da bir hayır....inancımızı kırmayalım sakınnn....
ayderyaa senin çok erken bence hastalanmıcan.. allah ım inş...senin benimle hemen hemen aynı oldu aşılaman bence olmıcakk...ayyyyy ne olur bize yarın hayırlı haberler verrr... hepimiz için hayırlısı canım benim...
ayderya ne olur ağlama yaaa..ben zaten duyunca seni kötü oldum..herşeyde vardır bir hayır...ama yok sen hamilesin bencee...hani derler ya leke oluyomuşş bebişin yerleşmesi diye..öle düşün...iyi düşün süperrr olsunn...kendine iyi bak....
benim adetim çok düzenlidir... en son hastalanmamdan itibaren sayıyorum bugünlerde olması muhtemeldi zaten ben bekliyordum. ama doktor 2 si yada 3.ünde belli olur demişti galiba o güne kırmızısız gelmek nasip olmayacak... ama allahım büyük belki yarın bir süpriz olur devamı gelmez.....
canım benim yaaa...hayırlısı ne diyim...cuma günü umarım daha hayırlısı olur..bende bekliyom kırmızıları bakalım inş. olmazz....gelse bile ben inanıyorumm hepimiz hamişiz dicez burdan..kendine iyi bak..moralini yüksek tut..vardır bunda da bir hayır....inancımızı kırmayalım sakınnn....
slm kızlar buralardayım sizi takip ediyorum.öncelikle angelciğim çok geçmiş olsun.üzüldüm.umarım hep beraber bebişlerimize kavuşuruz.AYDERYA umarım hastalanmazsın hayırlı haberler alırız senden.ben bu ay doğl aşıladayım.allah sonunu güzel etsin....
canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun kendini yormamaya çalış bu aralar daha iyi olur..ya kızlar bi de bu ara kilo vermeye çalışıyorum eşimle yürüyüş yapıyoduk artık yürümesem mi,aşılamam 27 sinde olmuştu o günden beri yürüyüşe çıkmadım. aklımı buna takmak istemiyorum bişeylerle oyanmam lazım çooookkk bunaldım artık
bencede cnm dusun artık kıza ask msjları yazıyo eve geldım benı arama yrn grs dıye daha neler neler az aglayıp sızlayıp gelmedı bana yokluk bı yandan esı oyle rabbım herseyın hayırısını versın ıns.bızlere zor gelıyo asla rabbıme ısyan degıl ama ınsan bıze neden vermıyo dıyo ddusunuyo vaktı saatı dolmamıs demek kı daha.bızım sıpalar sonradan keske daha once gelseydık dıye pısman olurlar boyle anne babalara ama rabbım dermanı olmayan dert vermesın dı mı amaa.syerimseniben
benimde geldimi gelmedimi anlayamadım. işten geldiğimden beri ağlıyom...senağlama
işteyken bir kahverengi leke gelmişti eve geldiğimde de bir damla kan geldii gerisi yok...
yarın belli olur... yazarım yine.... hepimiz için hayırlısı olsun.....
ooff allahım sen bize sabretme gücü ver,emeklerimizi umutlarımızı dualarımızı karşılıksız bırakma,boynumuz bükük kalmasın,bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et,gözümüz yaşlı,yüreğimiz yaralı bırakma bizi,hikmetinle sevindir allahım... kızlar benım daha 2 hafta var muhtemel güne bu arada bir yandan da sınava hazırlanıyorum,kafam almıyo bişey aklım hep bebeğimde acaba bu sefer gelecek mi diye nası geçecek bu günler bilemiyorum mirmirmirmir
kızlar bu sabah ta bir değişiklik yok... benim için dua edin.. bebişim tutunsun gelsin bana...
her tuvalette biraz daha umutlanıyorum.... ama korkuyorumda .. hayırlısı allahtan ne diyelim yapacak birşey yok....
ooff allahım sen bize sabretme gücü ver,emeklerimizi umutlarımızı dualarımızı karşılıksız bırakma,boynumuz bükük kalmasın,bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et,gözümüz yaşlı,yüreğimiz yaralı bırakma bizi,hikmetinle sevindir allahım... kızlar benım daha 2 hafta var muhtemel güne bu arada bir yandan da sınava hazırlanıyorum,kafam almıyo bişey aklım hep bebeğimde acaba bu sefer gelecek mi diye nası geçecek bu günler bilemiyorum mirmirmirmir
canım o lekelenme senin yerleşme olayı olabilir gibiii
inşallah ben umutluyum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?