Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayderyaa senin çok erken bence hastalanmıcan.. allah ım inş...senin benimle hemen hemen aynı oldu aşılaman bence olmıcakk...ayyyyy ne olur bize yarın hayırlı haberler verrr... hepimiz için hayırlısı canım benim...

inş.. hepimiz bir gün olacak biz sabırsız anne adaylarıı beklemez zor geliyooo...
hayırlısı bakalım gün ola hayırola........

ayderya ne olur ağlama yaaa..ben zaten duyunca seni kötü oldum..herşeyde vardır bir hayır...ama yok sen hamilesin bencee...hani derler ya leke oluyomuşş bebişin yerleşmesi diye..öle düşün...iyi düşün süperrr olsunn...kendine iyi bak....

benim adetim çok düzenlidir... en son hastalanmamdan itibaren sayıyorum bugünlerde olması muhtemeldi zaten ben bekliyordum. ama doktor 2 si yada 3.ünde belli olur demişti galiba o güne kırmızısız gelmek nasip olmayacak... ama allahım büyük belki yarın bir süpriz olur devamı gelmez.....

sağol canımm.... birazda şu adet zamanı psikolojimizden herhalde ağlamaya yer arıyoruz.. neyse bugün ağladım ağlıycam kadar senağlama yarında sonra ağlamak yok.. toparlarım kendimi.... merak etmeyin yola devam ben bebeğimi kapmadan bu topikten gitmem.

hadi kızlar ben çıkıyorumm... bir an önce yarın olsun.. benim için iyi yada kötü süprizler var..........

canımmm sakın uzulme hayırlısı dıyelım bend dun cok yıpratmısım kendımı dıslerım agrıyo bugun gozler desen aynaya bakmaya korkuyorumkaydirigubbakcemile3 bak dedım ya hıc bısey kmsenın hayatında 4 4 luk degıl ama beterın beterı var hamdolsun halımıze tıp ılerledı tup yaparız bızde sırnaşık şey ımkanlarımız var cok sukur olmayan napsın hem cıkmadık candan umut kesılmez uzulme sakın kıyamam nolur:teselli::teselli:

amın cnm ınan hıc uzulmedım allaha sukur bu bıle bı nımet bu kırmızılar olmasa nasıl yumurtlıcaz da bebısımız olcak dı mıkaydirigubbakcemile2 cuma gunu kıst fılan cıkmaz ıns benım korkum o gecen ay da o yuzden kaldı oonda da varmıs bı hayır demek kı
olsam belkı tutmayacaktı :sm_confused:

slm kızlar buralardayım sizi takip ediyorum.öncelikle angelciğim çok geçmiş olsun.üzüldüm.umarım hep beraber bebişlerimize kavuşuruz.AYDERYA umarım hastalanmazsın hayırlı haberler alırız senden.ben bu ay doğl aşıladayım.allah sonunu güzel etsin....

cnmcımm cok saol pırancım ztn dogal asılama denedık oda 1 kez esım sehr dısında calısıyo olmayacagı bellıydı

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun kendini yormamaya çalış bu aralar daha iyi olur..

Ya kız maşallah iyi dayanıyo sormamışmı kocasına bu nebiçin mesajlar nasıl bir insansın diye anlamadım gitti valla ,
evet bencede canım ama daha vaktimiz varsa bebişlerimiz ne yapsın kısss yirim ben onların gılliycik ayaklarını kaydirigubbakcemile3

canım yaaa düşünme bu kadar çok bırak ne yapalım bende bekliyorum kırmızları ama gidip bakmıyorum sinirim bozulmasın diyeee

dün 14. günümdü test yaptım maalesef negatif, kanda baktırmadım ama adet olmayı bekliyorum geri sayımım başladı 6 gün var kızlarrr,
Ayderya canım inşallah gelmemiştir senin kırmızılar güzel haberlerini var bize bu günn

ooff allahım sen bize sabretme gücü ver,emeklerimizi umutlarımızı dualarımızı karşılıksız bırakma,boynumuz bükük kalmasın,bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et,gözümüz yaşlı,yüreğimiz yaralı bırakma bizi,hikmetinle sevindir allahım... kızlar benım daha 2 hafta var muhtemel güne bu arada bir yandan da sınava hazırlanıyorum,kafam almıyo bişey aklım hep bebeğimde acaba bu sefer gelecek mi diye nası geçecek bu günler bilemiyorum mirmirmirmir

canım işte önünde bir sınav varmış çalışırken belki bir nebze unutursunda bebeişin sana belki süpriz yaparr

kızlar bu sabah ta bir değişiklik yok... benim için dua edin.. bebişim tutunsun gelsin bana...
her tuvalette biraz daha umutlanıyorum.... ama korkuyorumda .. hayırlısı allahtan ne diyelim yapacak birşey yok....

30/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :hooray:
aslımuratelkoca................27/nisan.....:uhm:
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
baharçelik........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
sakinlink.........(yola devam)
manolya..........(yola devam)
angeeel87.......(yola devam)

kızlar bu sabah ta bir değişiklik yok... benim için dua edin.. bebişim tutunsun gelsin bana...
her tuvalette biraz daha umutlanıyorum.... ama korkuyorumda .. hayırlısı allahtan ne diyelim yapacak birşey yok....

canım o lekelenme senin yerleşme olayı olabilir gibiii
inşallah ben umutluyum senden

aminnnn.. canım güzel dualrın için.. sınavında başarılar senin daha kafana takman için çok erken ben ilk hafta gayet rahattım ama bu hafta gerildim biraz... bir geldi bir gelmedi oldu.. okumuşsundur... neyse takdir allahtan .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…