Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benım hiiiiççççç umudum kalmadı artık ınan asılamamda olmayacak kesın negatıf sonuc cıkar rabbım vermeyecek bana bebegımı senağlamasenağlama

iyi akşamlar canım kaç yıllık evlisin canım sen alahın bildiği var hiç üzme kendini ben 10 yıldır bekliyorum aşılamamda tutmadı vakti zamanı var :Saruboceq:

kızlar hastayım. hafif ateşim var... işteyim. arkadaşımda izinli bügun evede gidemiyom. ayakta durmaya dermanım yok. bir kça gün içinde adet olmam gerek... inş. olmam... çok canım sıkıldı..

çookk geçmiş olsun canımm..bol bol dinlenmeye ve kendini yormamaya bak..offffffffff çalışırkende zor oluyorr bunlar ama...adet olmam gerekiyor falan deme ne olurrrr..bende çok heyecanlıyım..hep böle hissediyoruz yaaa..banada olcak gibi geliyorrr ama adet sancım yok şuannn..zaten ben adet olunca sancılar başlıyorrrr...canımm kendine iyi bak..canını sıkma ne olurrr..liste kötü diye herkes saldı kendini vallaaa..olucakkk rabbim bizi de evlat sahibi yapıcak..vakit buldukça yasin ve meryem surelerini oku...bebişler bize gelicekkk..

slm canım...inş...hastalanmazsınnn ve hamiş haberi verirsin bize...sakın kötümser olma olur mu...çok sabırlı bir sınav bu ben hep öle bakıyorum....sınavları vericezz...inan bana ...allah hepimize kısmetse zamanında evlat nasip etsin....hadi bakalım senden iyi haberrr geliyorr inş...hihoyyythihoyyythihoyyyt

iyi akşamlar canım kaç yıllık evlisin canım sen alahın bildiği var hiç üzme kendini ben 10 yıldır bekliyorum aşılamamda tutmadı vakti zamanı var :Saruboceq:

canım 2.yılımız bıttı martta mılletın lafından sozunden bıktım ınan dayanacak guc derman kalmadı ınadıma da herkes hamıle hbrı verıyo bugunlerdesenağlamasenağlama

slm catlog ..yaaaaa olumsuz olmayınn...bende heyecanlandım çookkk sivilceler bastıı benideee..inş..o adet sancısı değil bebiş sancısıdır.:CüvCüv: kırmızıları görmeden vazgeçmee bence...test yaptın mı hiççç...zaten daha 10 gün olmuş aşılama olalı .bence 12 gün kan testi yaptırrr..senin aşılama 18 de oldu dimi ..ümidini yitirmeee..ben bazen kendimi şöyle avutuyorummm..çıkmamış candan ümit kesilmezz..benim bebiş inatçı çıktıı bak anası gibii...zor gelcek uğraştırıyorrr beniiisırnaşık şey ....okkk...biraz da olsa gülümsetebilmişimdir umarım seniii...hihoyyytdelikafadulden

arkadaşlar aşılamanız tutmadığı zaman adetinizin kaçıncı günü kırmızıları görüyosunuz?2tane aşılama oldum ikiside 13.gün kırmızılar geldi.acaba sizlerin nasıl?yarın doktora gidiyorum yumoşlara bakacak.benim için dua edermisiniz?

canım sağol ii deileklerin için bugün biraz daha iyiyim çok şükür....

29/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :hooray:
aslımuratelkoca................27/nisan.....:uhm:
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
baharçelik........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
sakinlink.........(yola devam)
manolya..........(yola devam)

canım inş. yumyumların büyümüştür... hayırlısı olsun....

anım senin aşılaman ne zaman olmuştu normaldir çünkü bende 10 gündür aynı vaziyette geziyorum iş arkadaşlarım da durumu bilmiyo tam olarak bu ne hal hamile msin 4-5 aylık diyolar :CüvCüv:

canım benim aşılamam 24 nisanda yapıldı 5 gün oldu henüz

kızlar bakıyorum herkesde bi hüzün bi umutsuzluk lütfen toparlanalım kaybetmeyelim umudumuzu umutsuz hayat olmaz insan istemesede hep birşeylerin umuduyla yaşar bu tedavi sürecini ödülü çok değerli bir maraton gibi düşünün ve dünyanın en büyük yarışıymışta siz de bu yarışta olduğunuz için çok şanlısınız farzedin olabildiğince gücünüzle bitişe doğru koşun bu çoookk uzun bir maraton olsada ve hatta sonunda o ödülü kazanamasanızda geriye dönüp baktığınızda: '' ben bu yolu koştum tüm gücümle varlığımla bitişe ulaştım ama olmadı ben elimden geleni yaptım'' demek çektiğiniz bütün acıları unutmanıza yardımcı olacaktır. lütfen geriye baktığımızda keşke bunuda deneseydim demeyelim biz önlemini alalım takdir elbetteki yüce yaradanın.

ilk tedaviye başladığımda çok tedirgindim ilk ay hamiş kaldım sonra erken düşük felan dediler pek aldırmadım daha yolun başındayım dedim. sonra 2 3 4 ilaç tedavisi sonuç negatif sonra ara verdim dinlenmem gerek dedim 6 ay aradan sonra bir ilaç tedavisi ve hamiş kaldım :CüvCüv: 7 haftalıktı kalp atışlarını duyduk herşey iyi gidiyodu bir dahaki kontrol için 15 gün sonraya gün aldım fakat 15 günün sonundaki kontrolde bebeğimin beni çoktan bırakmış olduğunu öğrendim yıkıldım neydi bu şimdi niye neden öyle çok soru işareti vardıki kafamda onlarla boğuşmaktan ailemi unuttum baktım ki acının en büyüğünü yine ben yaşatıyorum kendime toparlanmam gerek dedim ve o gün herşeyi sildim yeniden kalktım ayağa bu kez daha sağlam daha diktim her acı olgunlaştırır güçlendirirmiş insanı biraz sonra birkaç negatif deneme daha yine ara verdim 5-6 ay sonra tekrar ilaçla denedik yine hamiş kaldım test sonucuna göre öyle 2 hafta sonra keseyi görmeye gittiğimizde ne kese var ne bişey dr yanlış test yapılmış desede ben bunun kimyasal gebelik olduğunu araştırarak öğrendim. ve bir dahada o dr a gitmedim aradan 8 ay geçti çok tanınan ve sevilen bir dr dilek aslan karar verdim başladığım işi hiç yarım bırakmamıştım bunuda bırakmıyacaktım. gittim. yapılan tüm tetkiklerin sonunda mthfr c677 heterozigot (yani gebelikte kanda pıhtılaşma) sorunu olduğu ortaya çıktı korkulacak bişey değil dedi dr um yanlız hamile kalınca hergün kan sulandırıcı iğne vuracaksın. ok dedim. ve tedaviye başladık yine ilaç ve ben yine hamiş :CüvCüv: hemen iğnelere başlandı keseyi gördük sevindik kalp atışları biraz yavaş küçük onun için olabilir dedi ama içimde bişey vardı beni rahatsız eden ve nitekim 5 gün sonra gittiğimde bunuda kaybetmiştim. dr um çok üzüldü hayır dedim bu kez yerlere düşmek yok ben sağlıklıyım hamiş kalabiliyorum sorunumun çözümü var drdan çıktık. eşimle sahile indik yüzümü denize döndüm ve; '' hayat dedim hayır bu kez değil bu kez çelmene takılmayacağım ama bekle birgün sana öyle bir çelme takacağım bir daha düştüğün yerden kalkamayacaksın'' işte şimdi o çelmeyi takacağım günü bekliyorum.şakkıdı

çokmu uzun oldu yav niyemi yazdım bunları hiiiç belki bir kaçınıza umut olur belki hayata çelme takmak isteyenler olur diye

Ahhhh canım yazmışsın nn içini dökmüşsünnnn Ağlattın beni kıssss işyerindeyim :1shok:senağlamasenağlama yafrummmm inanıyorum bu seferki böyle olmayacak sende bu yürek bu kararlılık varsa o bebek gelecek ben inanıyorum hemde çok değerli kıymetli bir bebiş olacak annesiiiii bütün dualrım seninle canım benim...:teselli::Saruboceq:

AH CNM BENİM YA GERÇEKTEN BENDE ÇOK DUYGULANDIM OKUYUNCA VE BİRKEZ DAHA ALLAH ne verirse hayırlısını versin dedim hakkımızda ama yinede cnm sen haline dua et ya hiç hamile kalamayanlar ne yapsın mesela ben hiç tatmadığım bi duygu sen yine kalabiliyosun ben hiç onuda yaşayamıyorum tabiki aslında hamiş kalmakta senin için hiç önemli olmayabilir senin içinde onu yürütmek önemlidir herkesin derdi ayrı ayrı işte, belki senin reglinin bile düzenlidir mesela bende oda yok her ay ilaçlarla getirtiyorum durum çok daha vahim seninkinden gerçekten haline şükür et sen hamiş kalabiliyosun ne mutlu sana elbette birgün mutlaka bu hamileliğin mutlu mesut bitecek ve bebişine kavuşacaksın ya ben ne yapayım bizim gibilerine ne dersin?......

kızlar acayip başım dönüyo şuan bile...sanırım tansiyonum düştü.. kırmızılar da hala gelmedi...
ne oluyo bana.............:uhm:

yaaa kızlar geçenlerde bi soru sordum kimse cvp yazmadı benim tutmadı aşılama regli de oldum fakat göğüslerim çok gergin büyükler birde hala acımaya dewam ediyorlar hamiş kalamayanlar bu şikayetleriniz dewam ediyormu?lütfen cvp istiyorum nedir bu ya...göğüslerim dew gibi oldular.....

inş cnm hadi ii haberi ver bize sen test yapmamışmıydın hadi hayırlısı ......

test için erken bugün 9.günüm.... doktor 12 yada 13 te gel demişti ama ben gitmeyi düşünmüyom.. boşuna kan testi parası da vermeyelim... pek umutlu değilim...benneyaptımki

ya kullandığımız bu ilaçların etkisi hala devam ediyor olabilir... kafana takma..iner onlar. yada dokotrunu ara bir sor .. devam ettiğin bir ilaç varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…