Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hastalansak bile dr. kan testi yaptırın diyorlar..biz normal hamile kalmıyoruz ki..aşılama yapılıyor ve ilaçlar kullanıyoruz...bence sen yinede git kan testi yaptır..belli mi olur belki de üstüne gördün..benim annem bile bana hamileyken 2 defa regli olmuşş .beni ancak 3 aylık ken öğrenmişş...gerçek bunlar yani..sen yinede kan testi yapp...herşey allah tan biliyosunn..böle düşünüp duracağına yap bence...ben hasta bile olsam yapıcam..daha önce yaptırdım çünkü...hadi bakalım hayırlısı..

bu arada kan testi için kaç para alıyor hastaneler.........aşağı yukarı ??

canım nasılsınnn...başın dönüyomuşş..dün benimde oldu valla...düşünceden oluyor yaaaa ..yaklaştı ya öğrenme zamanımızzz...öle umudum yok deme...bak bende senden ve arkadaşlardan destek alıyommm...inş. hamişiz dicez burdan..benimde kafam uyuşukk hep uyumak istiyommm...aayyyy allah ım inş....bebekler gelirrr....kan testini ben özelde 20 tl. yaptırmıştım...yani iyi bir gebelik testi idrardan oda 20 tl. bence kan testi daha iyi.....ama ben ayderya 12.gün yinede hassas idrar testi yapıcam öle karar verdim... döllenmeden 10.günü çıkıyormuşş gebelik testi okudum netten de...genede denicemm..kendine iyi bakkkkk...hihoyyyt

bende idrarı beklemek istiyorum... yadi 14.güne kadar...bilmiyom o zaman a kadar hastalanmazsam daha bir umutlarınırm herhalde allahım sen nasip et yarabbii.. dün tuvalete gitmeye korktum valla kırmızılarla karışılaşacağım diye... bugün deşimdilik yok birşey ama belli olmaz... kendimi çok umutlandırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...

kızlar acayip başım dönüyo şuan bile...sanırım tansiyonum düştü.. kırmızılar da hala gelmedi...
ne oluyo bana.............:uhm:

canımmm ıns bebıs habeını vercen sen hayırlısıyla bıze :CüvCüv::CüvCüv: benımkıde gelemedı hala beklıyorum ona gore dr dan randevu alcam hersey hazır bu ay da hastalanamadım hayret bısey yaaaa

bebsler gelıyo sanırım yavas yavas hadı neselcım beklıyoruz nısan sonu bombalarınızı:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar acayip başım dönüyo şuan bile...sanırım tansiyonum düştü.. kırmızılar da hala gelmedi...
ne oluyo bana.............:uhm:

yafrum sen kaçında aşılama olduydun
ayyy yavrum senin bu hallerin beni çok ümitlendiriyo haberin olsun hadi inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:Şeniz

offf. çok az kahverengi bir akıntım geldii. devamı gelmez inş.. son umutlarım bir dahaki tuvalet kontrolüme kaldı..... moralimi bozmak istemiyom.. ama canım sıkıldı işteyim....
coşarsam burda kimse durduramaz beni.... (((

29/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :hooray:
aslımuratelkoca................27/nisan.....:uhm:
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
baharçelik........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?
en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
sakinlink.........(yola devam)
manolya..........(yola devam)

canım hıc sıkma cnını dun bende cok kotuydum ama beterın beterı var bak hamıle dedıgım arkadasın esı gozu dısarda kac kez telde baska msj lar yakaladı rabbım evlat verdı ama baska sekılde sınıyo hamdolsn eslerımız bızımle en buyuk destegımız bızlere sadıklar allahım bıze de verecek ıns bızım umudumuz var bak hıc olmayacak olanlar napsın ımkanı olmayan tedavı ıcın falan onları dusun halımıze bınlerce sukur tatlım:teselli::teselli:

ayyy Allahım dağlara taşlara ne Zor bi durum yazık kıza ya, yazık o bebişe
ne sütsüz insanlar var kız doğursa bi ürlü doğurmasa bi türlü hay Allah
dediğin gibi bizler şanslıyız valla

bebsler gelıyo sanırım yavas yavas hadı neselcım beklıyoruz nısan sonu bombalarınızı:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayyy canım inş...bak sende hastalanmamışsınn inş..hamişim dersin yarın bizee..allah ım sen büyüksün dur bizi ya rabbimm...şu kullarına evlat nasip et ..:CüvCüv:

offffffffff olmayacak galiba.

oyyyy sakın öle düşünme olmıcak diyee...devamıı gelmez inş....dur bakalım çok erkenn 9. gün değil mii..hastalanmamışsındır...çok erken ama bence ....yarını bekle...canım yaa bozma moralini..bak şimdi benimde sinirler zıpladı..işyerindeyim bende...oyyyyyyyyyy benneyaptımki

kızlar merhaba ben de 27 sinde aşılama yaptırdım,kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum ama inşallah olur.aklıma gelince gözlerim doluyo,allah hepimize yardım etsin liste ne alemde

ya kızlar bi de bu ara kilo vermeye çalışıyorum eşimle yürüyüş yapıyoduk artık yürümesem mi,aşılamam 27 sinde olmuştu o günden beri yürüyüşe çıkmadım. aklımı buna takmak istemiyorum bişeylerle oyanmam lazım çooookkk bunaldım artık

ayyy Allahım dağlara taşlara ne Zor bi durum yazık kıza ya, yazık o bebişe
ne sütsüz insanlar var kız doğursa bi ürlü doğurmasa bi türlü hay Allah
dediğin gibi bizler şanslıyız valla

bencede cnm dusun artık kıza ask msjları yazıyo eve geldım benı arama yrn grs dıye daha neler neler az aglayıp sızlayıp gelmedı bana yokluk bı yandan esı oyle rabbım herseyın hayırısını versın ıns.bızlere zor gelıyo asla rabbıme ısyan degıl ama ınsan bıze neden vermıyo dıyo ddusunuyo vaktı saatı dolmamıs demek kı daha.bızım sıpalar sonradan keske daha once gelseydık dıye pısman olurlar boyle anne babalara ama rabbım dermanı olmayan dert vermesın dı mı amaa.syerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…