- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.961
yaaa kızlar geçenlerde bi soru sordum kimse cvp yazmadı benim tutmadı aşılama regli de oldum fakat göğüslerim çok gergin büyükler birde hala acımaya dewam ediyorlar hamiş kalamayanlar bu şikayetleriniz dewam ediyormu?lütfen cvp istiyorum nedir bu ya...göğüslerim dew gibi oldular.....
bu arada kan testi için kaç para alıyor hastaneler.........aşağı yukarı ??
canım nasılsınnn...başın dönüyomuşş..dün benimde oldu valla...düşünceden oluyor yaaaa ..yaklaştı ya öğrenme zamanımızzz...öle umudum yok deme...bak bende senden ve arkadaşlardan destek alıyommm...inş. hamişiz dicez burdan..benimde kafam uyuşukk hep uyumak istiyommm...aayyyy allah ım inş....bebekler gelirrr....kan testini ben özelde 20 tl. yaptırmıştım...yani iyi bir gebelik testi idrardan oda 20 tl. bence kan testi daha iyi.....ama ben ayderya 12.gün yinede hassas idrar testi yapıcam öle karar verdim... döllenmeden 10.günü çıkıyormuşş gebelik testi okudum netten de...genede denicemm..kendine iyi bakkkkk...hihoyyyt
kızlar acayip başım dönüyo şuan bile...sanırım tansiyonum düştü.. kırmızılar da hala gelmedi...
ne oluyo bana.............:uhm:
canım nasılsınnn...başın dönüyomuşş..dün benimde oldu valla...düşünceden oluyor yaaaa ..yaklaştı ya öğrenme zamanımızzz...öle umudum yok deme...bak bende senden ve arkadaşlardan destek alıyommm...inş. hamişiz dicez burdan..benimde kafam uyuşukk hep uyumak istiyommm...aayyyy allah ım inş....bebekler gelirrr....kan testini ben özelde 20 tl. yaptırmıştım...yani iyi bir gebelik testi idrardan oda 20 tl. bence kan testi daha iyi.....ama ben ayderya 12.gün yinede hassas idrar testi yapıcam öle karar verdim... döllenmeden 10.günü çıkıyormuşş gebelik testi okudum netten de...genede denicemm..kendine iyi bakkkkk...hihoyyyt
kızlar acayip başım dönüyo şuan bile...sanırım tansiyonum düştü.. kırmızılar da hala gelmedi...
ne oluyo bana.............:uhm:
canımmm ıns bebıs habeını vercen sen hayırlısıyla bıze :CüvCüv::CüvCüv: benımkıde gelemedı hala beklıyorum ona gore dr dan randevu alcam hersey hazır bu ay da hastalanamadım hayret bısey yaaaa
yafrum sen kaçında aşılama olduydun
ayyy yavrum senin bu hallerin beni çok ümitlendiriyo haberin olsun hadi inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:Şeniz
offf. çok az kahverengi bir akıntım geldii. devamı gelmez inş.. son umutlarım bir dahaki tuvalet kontrolüme kaldı..... moralimi bozmak istemiyom.. ama canım sıkıldı işteyim....
coşarsam burda kimse durduramaz beni....(((
offffffffff olmayacak galiba.
canım hıc sıkma cnını dun bende cok kotuydum ama beterın beterı var bak hamıle dedıgım arkadasın esı gozu dısarda kac kez telde baska msj lar yakaladı rabbım evlat verdı ama baska sekılde sınıyo hamdolsn eslerımız bızımle en buyuk destegımız bızlere sadıklar allahım bıze de verecek ıns bızım umudumuz var bak hıc olmayacak olanlar napsın ımkanı olmayan tedavı ıcın falan onları dusun halımıze bınlerce sukur tatlım:teselli::teselli:
bebsler gelıyo sanırım yavas yavas hadı neselcım beklıyoruz nısan sonu bombalarınızı:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
offffffffff olmayacak galiba.
ayyy canım inş...bak sende hastalanmamışsınn inş..hamişim dersin yarın bizee..allah ım sen büyüksün dur bizi ya rabbimm...şu kullarına evlat nasip et ..:CüvCüv:
ayyy Allahım dağlara taşlara ne Zor bi durum yazık kıza ya, yazık o bebişe
ne sütsüz insanlar var kız doğursa bi ürlü doğurmasa bi türlü hay Allah
dediğin gibi bizler şanslıyız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?