- Konu Sahibi cornelia35
-
LİSTEMIZZZZZ
1-cornelia35
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi
8-nayla
9-denmur
10-ayrederya
11-maviumutolsun,
12-ventamaris
13-karamelek-07
14-zumrut8136
arkadaşlar aranızda erken yumurtalık yetmezliği sebebiyle çocuk sahibi olamayan var mı?(
kızlar az önce hastaneden geldim yumurtalarım gelişmiş bu akşam saat 10 da çatlatma iğnem var perşembe sabah 10 da aşılama olucak inşallah tutar siz çatlatma iğnesinden kaç gün sonra aşılama oldunuz
hadi canım hayırlı olsun benimde aşılamam dün oldu.umarım arka arkaya bombayı patlatırız.Şeniz
teşekkürederim canımm seninde hayırlı olsun allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq: canım sen çatlatma iğneni vurdurduktan nekadar sonra aşılamanı oldunCADIARZU
ben iğneyi perşembe 11 de yaptırmıştım cumartesi 11 de aşılama yapıldı yani tam 36 saat sonra. Hadi hayırlısı olsun Allah hepimize çifter çifter verir inşaallah
canım iğneylemı büyüdü yoksa klomenlemı yazarmsın hayırlı olsun inş bombayı patlatırıs hepimiz beter ablacım senınde hayırlsı olsun hadi bakalım yaklaşıosunn mutlu sonaa
canım ne güzel ilk senin haberini alcaz o zmana:lepi::teytey:
yok canım ya ben bi önceki aşılamamdaki saati söylemiştim. Bu ay ikinci denemem olacak benim. yarın gidip son kez dr güne karar verecek mutemelen cumartesi gibi gözüküyor. Umarım hafta sonu olur iş yerinden izin almam zor oluyor. Gerçi hafta sonuda açıköğretim sınavları var aşılamadan kalkıp sınava gireceğim(
LİSTEMIZZZZZ
1-cornelia35
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi
8-nayla
9-denmur
10-ayrederya
11-maviumutolsun,
12-ventamaris
13-karamelek-07
14-zumrut8136
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?