Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar doktordan geldım kan alındı yenıden ,,vajınal usg yapıldı herşey normal oldugu için klomen verdı bakalım yumoşlar ilaca karşılık verırse catlatma ignesı olurum sonra ..vermezsse göbek iğneleri olur heralde..

hadi hayırlısı.....

geçmiş olsun inşallah ilaç işe yarar da iğneye gerek kalmaz.HAYIRLI HABERLER ALMAK DıLEĞıYLE...

LıSTEMIZZZZZ

1-cornelia35
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi
8-nayla
9-denmur
10-ayrederya

canım vagınal usg ne bana neden dırekt ıgne verdı ama yaaa bugun rapor cıkartmak ıcın gıttım bende yrn alacagım ılaclarımı ıns

canım vagınal usg ne bana neden dırekt ıgne verdı ama yaaa bugun rapor cıkartmak ıcın gıttım bende yrn alacagım ılaclarımı ıns

cnm vajınal usg vajınal ultrasoın oluor uzun bi cubuk var onunla vajınadan muayene edıo ne var ne yok dıee ben rapor filan cıkarmadım klomen zaten ucuz bişiy 8 ytl verdım

bişey deil cnm ne demek..
ben bıraz cıkıorum kızlar agrım var benım adetler cok zor geçiorr..bıde makınaya camasır atcam öptüm şimdilik

canım ya yazmadın bana sen hangi hastaneden rapor çıkarttın... bende bir sorayım gittiğimde ilaç çok pahalı....

canım farketmedım kusura bakma benım dr um tıp fakultesının dr u ozelden muayene oluyorum ama o dedı rapor cıkartalım hem maddı yonden kolay olur hemde alırken sorun cıkmaz dıye

canım farketmedım kusura bakma benım dr um tıp fakultesının dr u ozelden muayene oluyorum ama o dedı rapor cıkartalım hem maddı yonden kolay olur hemde alırken sorun cıkmaz dıye

senin doktor aynı zamanda devlet hastanesinde çalışıyo anladığım kadarıyla.. benim doktor maalesef sadece özelde.. biz sormadan o söyeldi.. 2 ay önceye kadar rapor çıakrabiliyorduk. ama yasakladılar diye.. benim zamanım yok devlet hastanesine gidemem. çalışıyorum.. anca işten yıllık iznimden 1 hafta izin alacğaım hastane işlerimi o arada halledeceğim.. inş. gerek kalmaz.. dua edin..:Saruboceq:

canım devlet hastanesınde tanıdık falan varsa 1 saatını amıyo yada dr a anlat durumu o sekılde cıkart raporu sanırım benım ıgnelerım bırı 28 tl cıvarı mecburen ugrastım allahım hepımze nasıp eder ıns benım adetım de 8 nısanda baslayacak 3.gunu gıdecegım bakalım sonra duruma gore asılama olacak ıns ılk seferde tutar dualarım senınle cnm

merhaba. ben yeni katıldım foruma. bu ay ben de aşılama olacağım. Merional diye bir iğne verdi doktorum. 7ncisini olup kontrole çağırdı. bugün 2ncisini oldum daha. doktora gittikten sonra neler olacak bilemiyorum. ilk aşılama denemem olacak.

canım allah yardımcın olsun senınde.gobekten mı yapılıyo ıgne?bende bu ay baslayacagım da ılac tedavısıne

bana vereceği iğne 6 günlk kullanımı olan 457 tl bir iğne.. aslında rapor çok ii olurdu..
bir bakalım belki gerek kalmaz. hayırlısıyla.. sanırım aynı zamanlarda olacak bizim işimiz
sevinçli haberler veririz inş. birbirimize..

hayırlısı olsun..canım..aramıza hoş geldin..sende raporlamı aldın iğnenii... bilgi verirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…