- Konu Sahibi cornelia35
-
kızlar doktordan geldım kan alındı yenıden ,,vajınal usg yapıldı herşey normal oldugu için klomen verdı bakalım yumoşlar ilaca karşılık verırse catlatma ignesı olurum sonra ..vermezsse göbek iğneleri olur heralde..
kızlar doktordan geldım kan alındı yenıden ,,vajınal usg yapıldı herşey normal oldugu için klomen verdı bakalım yumoşlar ilaca karşılık verırse catlatma ignesı olurum sonra ..vermezsse göbek iğneleri olur heralde..
canım vagınal usg ne bana neden dırekt ıgne verdı ama yaaa bugun rapor cıkartmak ıcın gıttım bende yrn alacagım ılaclarımı ıns
canım ılaclara rapor cıkart bende bugun basvurdum rapor ıcın yarın cıkacak allahın ıznıyle
canım ya yazmadın bana sen hangi hastaneden rapor çıkarttın... bende bir sorayım gittiğimde ilaç çok pahalı....
cnm vajınal usg vajınal ultrasoın oluor uzun bi cubuk var onunla vajınadan muayene edıo ne var ne yok dıee ben rapor filan cıkarmadım klomen zaten ucuz bişiy 8 ytl verdım
canım farketmedım kusura bakma benım dr um tıp fakultesının dr u ozelden muayene oluyorum ama o dedı rapor cıkartalım hem maddı yonden kolay olur hemde alırken sorun cıkmaz dıye
senin doktor aynı zamanda devlet hastanesinde çalışıyo anladığım kadarıyla.. benim doktor maalesef sadece özelde.. biz sormadan o söyeldi.. 2 ay önceye kadar rapor çıakrabiliyorduk. ama yasakladılar diye.. benim zamanım yok devlet hastanesine gidemem. çalışıyorum.. anca işten yıllık iznimden 1 hafta izin alacğaım hastane işlerimi o arada halledeceğim.. inş. gerek kalmaz.. dua edin..:Saruboceq:
merhaba. ben yeni katıldım foruma. bu ay ben de aşılama olacağım. Merional diye bir iğne verdi doktorum. 7ncisini olup kontrole çağırdı. bugün 2ncisini oldum daha. doktora gittikten sonra neler olacak bilemiyorum. ilk aşılama denemem olacak.
canım devlet hastanesınde tanıdık falan varsa 1 saatını amıyo yada dr a anlat durumu o sekılde cıkart raporu sanırım benım ıgnelerım bırı 28 tl cıvarı mecburen ugrastım allahım hepımze nasıp eder ıns benım adetım de 8 nısanda baslayacak 3.gunu gıdecegım bakalım sonra duruma gore asılama olacak ıns ılk seferde tutar dualarım senınle cnm
merhaba. ben yeni katıldım foruma. bu ay ben de aşılama olacağım. Merional diye bir iğne verdi doktorum. 7ncisini olup kontrole çağırdı. bugün 2ncisini oldum daha. doktora gittikten sonra neler olacak bilemiyorum. ilk aşılama denemem olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?