Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slmlar aşılama yaptıran arkadaşlar hayırlı olsun güzel haberlerinizi alırız inşallah yaprıcaklarda allah yardımcımız olsun BTRKLC sen nerde yaptırdın aynı şehirdeyiz

yağmurum senin durumun nedir

ben asilama yaptirmak icin guvenebilecegim istanbulda iyi bir kilinik ariyorum ben rahim filmi cektirmedim bugun bir yeri aradim rahim filmi cektirmeden de asilama yapilabiliniyormus bu bana pek inandirici gelmedi tutmasi acisindan rahim filmi cektirmeden asilama oluyor mu kizlar lutfen yazin yarin baska bir yerlede konusucam:ecrin_bebek:

rahim rontgeni çekilmeden yapılmaması için bir sebep yok bildiğim kadarıyla. rontgen ile tüplerin açık olup olmadığına bakılıyor. eğer kapalı ise aşılama boşuna yapılmış olur. bunu garantilemek için rontgen çekiliyor..

bende rahim filmi çektirmedim ilk aşılama tutmadı 2.yi denicem boşamı kürek çekiyoruz acaba

bende rahim filmi çektirmedim ilk aşılama tutmadı 2.yi denicem boşamı kürek çekiyoruz acaba

kızlar önce rahim filmi çektirip işinizi sağlama alın ben doktoruma şart mı diye sormuştum o da ezbere iş yapmış oluruz dedi hem psikolojik açıdan da rahat hissedersiniz anesteziyle oldum ben korkulacak bişey yok bence mutlaka çektirin

yagmurum bı an once cektır canım rahım fılmını benım rahmımde perde vardı ocakta amelıyat oldum dr hamıle kalsan bıle bu yuzden dusukle sonuclanır veya bebege baskı yapıp sakatlıkla sonuclanabılır dedı canım

LİSTEMIZZZZZ

1-cornelia35 26nisan
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC 14nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi
8-nayla
9-denmur
10-ayrederya
11-maviumutolsun,
12-ventamaris
13-karamelek-07
14-zumrut8136
15-blue_eye

kızlar adet tarıhlerınızı de yazın olurmu onlarıda yazalımm

rahim filmini çektir...işin garanti olsun. aşılama da az buz bir para ve zaman değil...
kendinden emin ol bütün tahlil ve tetkiklerini yaptır sonra aşılamayı dene..
belki de aşılamaya gerek kalmaz. tüplerin de tıkanıklık varsa HSG çekilirken de açılıyormuş.. hsg den sonra hamile kalanlarda var.. hayırlı sı olur inşallah..

Canım merhaba, seninle konuşmamızda pazar günü belli olmasına 7 gün kaldı demiştin.Herhangi bi belirti varmı acaba nasıl hiisediyorsun kendini?

Canım dr lar herhangi bir tedaviye başlamadan öncelikle senden semen analizi rahim filmi ve hormon tahlili istiyorlar. Bunlarda sorun varsa öncelikle onları çözümlemeye gidiyorlar.Farzet bi sorunun var ama dr hemen aşılama yaptı o zaman tüm çaban paran boşa gidecek.
Ben özel çapa hastanesinde rahim filmini 20 ytl ye çektirdim ssk ile. Aşılamamamıda özel 29 mayıs hastanesinde ssk ile 530 ytl ye yaptırıyorum.Bilgin olsun.

canım asılamayı ssk ıleozelde yaptırabılıyomuyuz bende ozel hastanede yaptırcam da ssk karsılamıyo dıye duymustum

ikinci aşılamayı yaptıracak arkadaşlar doktorunuz başarı şansını yüzde kaç dedi? 2. aşılamada da tutma şansı aynı mı? bilen var mı?

Oranı bilmiyorum ama yaptırdıkça şans artıyor diyorlar nette. ılkinde tutmazsa üzülmeyin diyorlar. Bende biraz önce geldim dr dan. Bu cumartrsi kısmetse ikinci aşılamamı olacağım.

Oranı bilmiyorum ama yaptırdıkça şans artıyor diyorlar nette. İlkinde tutmazsa üzülmeyin diyorlar. Bende biraz önce geldim dr dan. Bu cumartrsi kısmetse ikinci aşılamamı olacağım.

canım hadi hayırlısı... bizede haber ver.. şansın bol olsun... bu arada hangi hastaneye gidiyorsun?

canım hadi hayırlısı... bizede haber ver.. şansın bol olsun... bu arada hangi hastaneye gidiyorsun?

Ben Özel 29 Mayıs Hast. tüp bebek bölümüne gidiyorum. Dr um gayet bilgili bir kadın.Benim çok yumurtam oluyor klomenle. O yüzden dr um sende bi kerette 2-3 aşılama yapmış oluyoruz diyor. Bu aşılamada son denemem sonra tüp bebek dedi dr bana (mirmirmirmirmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…