- Konu Sahibi cornelia35
-
yağmurum senin durumun nedir
ben asilama yaptirmak icin guvenebilecegim istanbulda iyi bir kilinik ariyorum ben rahim filmi cektirmedim bugun bir yeri aradim rahim filmi cektirmeden de asilama yapilabiliniyormus bu bana pek inandirici gelmedi tutmasi acisindan rahim filmi cektirmeden asilama oluyor mu kizlar lutfen yazin yarin baska bir yerlede konusucam:ecrin_bebek:
bende rahim filmi çektirmedim ilk aşılama tutmadı 2.yi denicem boşamı kürek çekiyoruz acaba
ben asilama yaptirmak icin guvenebilecegim istanbulda iyi bir kilinik ariyorum ben rahim filmi cektirmedim bugun bir yeri aradim rahim filmi cektirmeden de asilama yapilabiliniyormus bu bana pek inandirici gelmedi tutmasi acisindan rahim filmi cektirmeden asilama oluyor mu kizlar lutfen yazin yarin baska bir yerlede konusucam:ecrin_bebek:
Merhaba kızlar bende Nisanda aşılama yaptıracağım ilk aşılamam
kızlar önce rahim filmi çektirip işinizi sağlama alın ben doktoruma şart mı diye sormuştum o da ezbere iş yapmış oluruz dedi hem psikolojik açıdan da rahat hissedersiniz anesteziyle oldum ben korkulacak bişey yok bence mutlaka çektirin
Canım dr lar herhangi bir tedaviye başlamadan öncelikle senden semen analizi rahim filmi ve hormon tahlili istiyorlar. Bunlarda sorun varsa öncelikle onları çözümlemeye gidiyorlar.Farzet bi sorunun var ama dr hemen aşılama yaptı o zaman tüm çaban paran boşa gidecek.
Ben özel çapa hastanesinde rahim filmini 20 ytl ye çektirdim ssk ile. Aşılamamamıda özel 29 mayıs hastanesinde ssk ile 530 ytl ye yaptırıyorum.Bilgin olsun.
canım asılamayı ssk ıleozelde yaptırabılıyomuyuz bende ozel hastanede yaptırcam da ssk karsılamıyo dıye duymustum
Oranı bilmiyorum ama yaptırdıkça şans artıyor diyorlar nette. İlkinde tutmazsa üzülmeyin diyorlar. Bende biraz önce geldim dr dan. Bu cumartrsi kısmetse ikinci aşılamamı olacağım.
canım hadi hayırlısı... bizede haber ver.. şansın bol olsun... bu arada hangi hastaneye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?