Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım o ne oyle ev mı alıyoz .aman sonu hayırlı olsun kavusalım da kuzucuklara gerısı bos.benım adetım8.ınde baslayacak ıns asılamamızı da aynı gun olurmusuz .bırbırımıze sans getırırız ıns

belli olmaz kısmetse olur....şansımız bol olsun.....kaydirigubbakcemile5

hadi hatırlı olsun tez zamanda güzel haberler ver inşallah bi de ben neden yokum listedesenağlama

LİSTEMIZZZZZ

1-cornelia35
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi
8-nayla
9-denmur
10-ayrederya
11-maviumutolsun,
12-ventamaris

slmlar arkadaşlar rapor çıkartmak için sağlık güvenceniz olması gerekiyor devlete bağlı herhangi bir hastanenin doktoru yazıyor ve hastanenin sağlık kurulu çıkartıyor kolay gelsin

slmlar arkadaşlar rapor çıkartmak için sağlık güvenceniz olması gerekiyor devlete bağlı herhangi bir hastanenin doktoru yazıyor ve hastanenin sağlık kurulu çıkartıyor kolay gelsin

raporu devlet hastanesinden alıp aşılamayı özel hastanede yaptırabiliyormuyuz....biliyormusun.

:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile2
delikafadulden

hihoyyyt
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5,
sositososito
:Saruboceq:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

evet canım ya ben hiç düşünmemiştim hani 7 nisan adet ya ondan yazmıştım.zaten olmicak gibi olmazsa da eşim gitcek tedaviye biraz da o dener belki şans artar yani büyük ihtimal nisanda aşılama yaptırmicam ama kalbim bu listeyle nisan uğurlu ay olacak inşallah

inşallah canım ama sana şunu söyleyeyim benim eşim 9-10 aydır tedavi oluyor ilaç kullanıyor bir yükselme olmuyor bitkisel çok şey denedik yine aşılama yaptırmak daha kesin çözüm gibi gözüküyor bizlere bence.

merhaba arkadaslar bende adet olmayı beklıyorum
nısanda ılk asılamamı yaptırıcam
dr.um ozel has.de ssk dan yararlanmak ıcın neler yapmamız gerekıyor
yaptıranlar cevap yazabılır mı

merhaba arkadaslar bende adet olmayı beklıyorum
nısanda ılk asılamamı yaptırıcam
dr.um ozel has.de ssk dan yararlanmak ıcın neler yapmamız gerekıyor
yaptıranlar cevap yazabılır mı

slm bende tıp fakultesının dr una ozelden muayene oluorum ılaclar ıcın rapor cıkarttırdı ama asılamamı ozel hastanede olcam.tanıdık bı dr falan varsa devlet hastanesınde ılaclar ıcın rapor cıkarabılıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…