- Konu Sahibi cornelia35
-
bana vereceği iğne 6 günlk kullanımı olan 457 tl bir iğne.. aslında rapor çok ii olurdu..
bir bakalım belki gerek kalmaz. hayırlısıyla.. sanırım aynı zamanlarda olacak bizim işimiz
sevinçli haberler veririz inş. birbirimize..
canım o ne oyle ev mı alıyoz.aman sonu hayırlı olsun kavusalım da kuzucuklara gerısı bos.benım adetım8.ınde baslayacak ıns asılamamızı da aynı gun olurmusuz .bırbırımıze sans getırırız ıns
kızlar doktordan geldım kan alındı yenıden ,,vajınal usg yapıldı herşey normal oldugu için klomen verdı bakalım yumoşlar ilaca karşılık verırse catlatma ignesı olurum sonra ..vermezsse göbek iğneleri olur heralde..
slmlar arkadaşlar rapor çıkartmak için sağlık güvenceniz olması gerekiyor devlete bağlı herhangi bir hastanenin doktoru yazıyor ve hastanenin sağlık kurulu çıkartıyor kolay gelsin
hadi hatırlı olsun tez zamanda güzel haberler ver inşallah bi de ben neden yokum listedesenağlama
raporu devlet hastanesinden alıp aşılamayı özel hastanede yaptırabiliyormuyuz....biliyormusun.
merhaba arkadaslar bende adet olmayı beklıyorum
nısanda ılk asılamamı yaptırıcam
dr.um ozel has.de ssk dan yararlanmak ıcın neler yapmamız gerekıyor
yaptıranlar cevap yazabılır mı
merhaba ben bugün üye oldum nisanda 2.aşilamamı yaptıracam allah yardımcın olsun nerede yaptırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?