- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
Ben Özel 29 Mayıs Hast. tüp bebek bölümüne gidiyorum. Dr um gayet bilgili bir kadın.Benim çok yumurtam oluyor klomenle. O yüzden dr um sende bi kerette 2-3 aşılama yapmış oluyoruz diyor. Bu aşılamada son denemem sonra tüp bebek dedi dr bana(mirmirmirmirmirmirmirmir
umarım gerek kalmaz tüp bebeğe.. hayırlı haberlerini alırız. hayırlısıyla yaptır şu aşılamanı..
detayları anlatırsın... bende bu ay hastalanırsam aşılama yolda....
Canım merhaba, seninle konuşmamızda pazar günü belli olmasına 7 gün kaldı demiştin.Herhangi bi belirti varmı acaba nasıl hiisediyorsun kendini?
canım benim 7 nisan tarihim.ama hiç belirtim yok hafta sonu adet belirtileri var gibiydi ama geçti hiçbir değişiklik yok sanırım bebiş te yok olsa bi belirtisi olurdu diye düşünüyorum ama hayırlısı bekleyip görücem
inşallah tutar canım benim aşılamam da yarın sabah aşılamadan sonra yatmak gereklimi 1gün allahım hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq: bu arada kaç yıllık evlisin canım sen:1hug:
kızlar bizde 2. aşilamya başladık 1.de klomen kullandım ama olmadı şuanda gonal-f kullanıyorum 450 lık olanından bugun gittim
cuma yeniden gidicem gonal f 300 luk yazdı 2gunde onu vurcam pazartesi aşilama olur gibi ama kesin değil benim yumurtalar yavaş buyuyor gibi geldi bana
bugun 11. gun ama ıstenen boyutta değil bana göre
acaba stresten mi böyle oldu kızlar
yoksa benim tsh biraz yuksek çıkmıştı onunlamı alakalı :uhm::uhm::uhm:
inşallah tutar canım benim aşılamam da yarın sabah aşılamadan sonra yatmak gereklimi 1gün allahım hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq: bu arada kaç yıllık evlisin canım sen:1hug:
heyecanlımısın....hayırlısı olsun..umarım tutar....hayırlı haberler bekliyoruz...kaydirigubbakcemile5
teşekürederim canım aminn hiç heyecan yok inşallah tutarr senin oldumu canım aşılaman:1hug:
doktor sadece aşılama günü dinlen dedi sonrasında işe gittim ben 1 gün yeter heralde inşallah Allah bize de kısmet eder ben 1.5.yıllık evliyim ama 4 aydır korunmuyoruz sorunu yeni öğrendik sperm değerlerimiz düşük(((hemen aşılama denedik bakalım bekliyoruz senin sorun neydi ne kadar zamandır uğraşıyosun Allah bizi de kavuşturur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
canım benim 7 nisan tarihim.ama hiç belirtim yok hafta sonu adet belirtileri var gibiydi ama geçti hiçbir değişiklik yok sanırım bebiş te yok olsa bi belirtisi olurdu diye düşünüyorum ama hayırlısı bekleyip görücem
İlk gün sakın ıkınma falza eğilip kalkma yorulma.İlla yatak döşek değil ama uzan dinlen. Zaten içine spermleri boşaltırken bacak bacak üstüne attırıp bi yarım saat kadar yatırıyorlar. Diğer günler normal hayatına dönebilirsin ama beslenmene aldığın vitaminlere dikakt etmen gerekli imiş.
Bi çok insan reg olucam diye durmadan lavaboya gidip sonradan hamile kaldığını öğreniyor. Yani hamile kalanlardada regl ağrıları oluyormuş. Sakın moralini bozma bak öğrenemen 6 güncük kaldı şurda. İnş. ilk iyi haber senden gelir
slm arkadaşlar dennurcum sen ilk aşılamanımı yaptıracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?