Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

umarım gerek kalmaz tüp bebeğe.. hayırlı haberlerini alırız. hayırlısıyla yaptır şu aşılamanı..
detayları anlatırsın... bende bu ay hastalanırsam aşılama yolda....

Kızlar geçen ay ilk aşılamamdı olmadı malesef.bu gün oldum.ikinci aşılamaya haftasonu başlarız.ınşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hepimizin tutar.

umarım gerek kalmaz tüp bebeğe.. hayırlı haberlerini alırız. hayırlısıyla yaptır şu aşılamanı..
detayları anlatırsın... bende bu ay hastalanırsam aşılama yolda....

Tüp bebekte erken doğum ve çoğul gebelik riski var inş. ona gerek kalmaz.
Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz. Ve aşılama sırasında olan tüm bayanların güzel bebişli haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

kızlar bizde 2. aşilamya başladık 1.de klomen kullandım ama olmadı şuanda gonal-f kullanıyorum 450 lık olanından bugun gittim

cuma yeniden gidicem gonal f 300 luk yazdı 2gunde onu vurcam pazartesi aşilama olur gibi ama kesin değil benim yumurtalar yavaş buyuyor gibi geldi bana
bugun 11. gun ama ıstenen boyutta değil bana göre

acaba stresten mi böyle oldu kızlar

yoksa benim tsh biraz yuksek çıkmıştı onunlamı alakalı
:uhm::uhm::uhm:

Canım merhaba, seninle konuşmamızda pazar günü belli olmasına 7 gün kaldı demiştin.Herhangi bi belirti varmı acaba nasıl hiisediyorsun kendini?

canım benim 7 nisan tarihim.ama hiç belirtim yok hafta sonu adet belirtileri var gibiydi ama geçti hiçbir değişiklik yok sanırım bebiş te yok olsa bi belirtisi olurdu diye düşünüyorum ama hayırlısı bekleyip görücem

inşallah tutar canım benim aşılamam da yarın sabah aşılamadan sonra yatmak gereklimi 1gün allahım hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq: bu arada kaç yıllık evlisin canım sen:1hug:

inşallah tutar canım benim aşılamam da yarın sabah aşılamadan sonra yatmak gereklimi 1gün allahım hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq: bu arada kaç yıllık evlisin canım sen:1hug:

heyecanlımısın....hayırlısı olsun..umarım tutar....hayırlı haberler bekliyoruz...kaydirigubbakcemile5

bende 17 gün kullanmıştım gonalf sanırım değişkenlik gösteriyor kafana takma büyümedi diye..rahat ol.. allah yardımcın olsun.. sabrı güç versin..kolay değil bu işler.. hayırlısı olur inşallah..

kızlar ilk aşılamanızda kaç yumurtanız oluştu?Bir de eşinizin yıkandıktan sonraki sperm sayı ve hareketliliğini yazar mısınız?değerlerimizi kıyaslayalım.

doktor sadece aşılama günü dinlen dedi sonrasında işe gittim ben 1 gün yeter heralde inşallah Allah bize de kısmet eder ben 1.5.yıllık evliyim ama 4 aydır korunmuyoruz sorunu yeni öğrendik sperm değerlerimiz düşük(((hemen aşılama denedik bakalım bekliyoruz senin sorun neydi ne kadar zamandır uğraşıyosun Allah bizi de kavuşturur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

teşekürederim canım aminn hiç heyecan yok inşallah tutarr senin oldumu canım aşılaman:1hug:

hayır ben hiç yaptırmadım. bu ay hastalanmamı bekliyorum belki gerek kalmaz ama sanmıyorum..bir kaç gün içinde kırmızıları bekliyorum. dr.hastane ayarladım. karar da verildi. vakti zamanını bekliyoruz. hayırısı bakalım.:Saruboceq:

10 yıllık evliyim canım ben hiç korunmadık çok şükür ikimizdede sorun yok aşılama önerdi doktorum yeni başaldım daha aminn allahım bütün isteyenlere versin inşallah:1hug:

Bi çok insan reg olucam diye durmadan lavaboya gidip sonradan hamile kaldığını öğreniyor. Yani hamile kalanlardada regl ağrıları oluyormuş. Sakın moralini bozma bak öğrenemen 6 güncük kaldı şurda. İnş. ilk iyi haber senden gelir

İlk gün sakın ıkınma falza eğilip kalkma yorulma.İlla yatak döşek değil ama uzan dinlen. Zaten içine spermleri boşaltırken bacak bacak üstüne attırıp bi yarım saat kadar yatırıyorlar. Diğer günler normal hayatına dönebilirsin ama beslenmene aldığın vitaminlere dikakt etmen gerekli imiş.

tamam canımm yatarım ertesi güne kadar yeterki tutsun teşekkürederimm:1hug:

cingis pembecim fisfisfispeki canın yanıyomuu iğne çok uzun patırmıyolar demii

inşallah canım banim ama işin kötüsü artık regl ağrım da yok sanki olmuş ta bitmiş gibi rahatım tık yok yani ama Allahtan umut kesilmiyor inşallah güzel haberleri hepimiz veririz hamileyiiiiiim diye yazmak nasip olur bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…