- Konu Sahibi cornelia35
-
Kızlar geçen ay ilk aşılamamdı olmadı malesef.bu gün oldum.ikinci aşılamaya haftasonu başlarız.İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hepimizin tutar.
selam kızlar az önce hastaneden geldim aşılamamı yaptırdım bakalım hayırlısı.inşallah tutar:ecrin_bebek: yeni doğmuş bebek vardı ağlıyoduu çok etkilendim görünce allah dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:
selam kızlar az önce hastaneden geldim aşılamamı yaptırdım bakalım hayırlısı.inşallah tutar:ecrin_bebek: Yeni doğmuş bebek vardı ağlıyoduu çok etkilendim görünce allah dualarımızı kabul etsin inşallah:saruboceq:
canım hadi hayırlısı :Saruboceq: anlatsana nasıl geçti. acı varmı acıı.... biraz anlat merak ettim..
canım inşaallah 9 ay sonra seninde elinde küçücük kırmızı dudaklı bi bebek ağlar durur :)) inşaallah canım
aminn canımm çok acımadı güzel geçti inşallah tutarda hamileyim haberini de yazarım:1hug:
kızlar bende kendi kendime nazar ettim sanırım.ikigündür yatıyorum grip olmuşum.:bbo:
Aman sakın ilaç alma belki ters etkisi olur. Nane limon kaynatıp içine zencefil koy. Boğazların şişerse bal zencefil karabiber koy ıhlamurun içine. Benimde müthiş bel ağrılarım oluyor. İş yerinde oturarak açlışıyorum bacaklarımda ağrıyor ama ağrı kesici almıyorum bişey olur diye. Gerçi bişey olduğuda yok ama((
aminn canımm çok acımadı güzel geçti inşallah tutarda hamileyim haberini de yazarım:1hug:
Şeniz
bende bol bol ıhlamur,zencefilve kuşburnu çayı içtim.çok moralim bozuldu sormayın bu kadar bebeğime yaklaşmışken umarım bir aksilik çıkmaz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım sanada çok geçmiş olsun.ben yinede şanslıyım en azından evde dinlerniyorum.
aman sende kendini çok yormaŞeniz
geçmiş olsun ikinizedeeeeeeee.. ii bakın kendinize kızlar..........
kızlar bende kendi kendime nazar ettim sanırım.ikigündür yatıyorum grip olmuşum.:bbo:
çok sağol tatlım ilk kez moralim pozatif olarak bir aşılamam olmuştu.ona sevinirken iki gündür ateş ateş yanıyorum.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?