Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cingis.pembesi cevabın için teşekkürler. canım benimde büyük ihtimalle 2. aşılamam cumartesi insallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.[

Kızlar geçen ay ilk aşılamamdı olmadı malesef.bu gün oldum.ikinci aşılamaya haftasonu başlarız.İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hepimizin tutar.

aybalacım slm sende konyadasın sanırım asılamanı nerde yaptırıyosun hangı dr yapıyo bende bu ay yaptıracagım

selam kızlar az önce hastaneden geldim aşılamamı yaptırdım bakalım hayırlısı.inşallah tutar:ecrin_bebek: yeni doğmuş bebek vardı ağlıyoduu çok etkilendim görünce allah dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:

canım hadi hayırlısı :Saruboceq: anlatsana nasıl geçti. acı varmı acıı.... biraz anlat merak ettim..

canım inşaallah 9 ay sonra seninde elinde küçücük kırmızı dudaklı bi bebek ağlar durur :)) inşaallah canım

kızlar bende kendi kendime nazar ettim sanırım.ikigündür yatıyorum grip olmuşum.:bbo:

kızlar bende kendi kendime nazar ettim sanırım.ikigündür yatıyorum grip olmuşum.:bbo:

Aman sakın ilaç alma belki ters etkisi olur. Nane limon kaynatıp içine zencefil koy. Boğazların şişerse bal zencefil karabiber koy ıhlamurun içine. Benimde müthiş bel ağrılarım oluyor. İş yerinde oturarak açlışıyorum bacaklarımda ağrıyor ama ağrı kesici almıyorum bişey olur diye. Gerçi bişey olduğuda yok ama ((

Şeniz
bende bol bol ıhlamur,zencefilve kuşburnu çayı içtim.çok moralim bozuldu sormayın bu kadar bebeğime yaklaşmışken umarım bir aksilik çıkmaz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım sanada çok geçmiş olsun.ben yinede şanslıyım en azından evde dinlerniyorum.
aman sende kendini çok yormaŞeniz

geçmiş olsun ikinizedeeeeeeee.. ii bakın kendinize kızlar..........

çok sağol tatlım ilk kez moralim pozatif olarak bir aşılamam olmuştu.ona sevinirken iki gündür ateş ateş yanıyorum.:çok üzgünüm:

slm arkadaşlar.... benim martta aşılamam oldu nisan da sonuç alıcamm...ama test yaptırmıcam hasta olmayı yada olmamayı beklicemmm...umarım hepimiz en çok istediğimiz bebişlerimize allah kısmet ederse kavuşuruz... herkes hepimiz için dua etsin.. aşılama sonuçlarımızı burdan birbirimize bildirelim ....acaba aşılamadan sonra ne gibi belirtiler oldu sizlerde yazar mısınızzzzz......

çok sağol tatlım ilk kez moralim pozatif olarak bir aşılamam olmuştu.ona sevinirken iki gündür ateş ateş yanıyorum.:çok üzgünüm:

canım hıc bozma moralını ılk hayırlı haberı senden alıcaz ıns.bende ılaclarımı aldım dun :S 20 ıgne adetımı beklıyorum hayırlısıyla bı yaptırsaydım su asılamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…