- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.561
sağol canım allah hepimizin dualarını kabul etsin. dur bakalım hayırlısı olsun. bende bu ay çok sıktım kendimi sanırım o zamanda sökülemiyorum 3 gün oldu sökülmeye çalışmam o stresi yaşamaktansa olsun bitsin.. haberlerini bekliyoruz... öptüm. şu parmak işinide deneme bence...hiç aklım yatmadı.arkadaşlar bu mübarek Cumagünü inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder hepimiz ve tüm bebek isteyen herkes için dua ettim...
benim için büyük gün yarın bakalım adet olucak mıyım...2 gündür heran olucak gibiyim ama 2 gün önce idrar testi yapmıştım negatifti tüm umutlarım yıkıldı...zaten biçok belirti de yok bende bu ay göğüslerim bile ilk defa şişmedi.Yanlız bugün ağız salyamın arttığını fakettim, azönce bi sitede okudum bu bi belirtiymiş bilmiyordum tabi kendimi ümitlendirmiyim yarın sabah kırmızılar gelir zaten sökülmeye çalışıyo sanırım vücüdum 2 gündür midem bulanıyo ama benim adet öncesi bulanır hep ama biraz uzun sürdü bu sefer..
Arkadaşlar bişey duydum bende bileniniz varmı?
adet öncesi parmağınızı vajene sokuyosunuz, parmağınızın ucu bişeye değerse gebelik yok, değmezse gebelik oluşmuş rahim ağzı adet olmıcağı için aşağı inmezmiş.bileniniz var mı bunu arkadaşlar?
Kızlar merhaba a.s. sizleri unuttum zannetmeyin inanın tüm samimiyetimle söylüyorum hep aklımdasınız.özledim sizleri..Kızlar ne olur fazla kafanıza takmayın inanın size süpriz yapcaktır.benim öyle oldu çünkü.dualarım sizinle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hoşçakalın....::1hug:
sağol canım allah hepimizin dualarını kabul etsin. dur bakalım hayırlısı olsun. bende bu ay çok sıktım kendimi sanırım o zamanda sökülemiyorum 3 gün oldu sökülmeye çalışmam o stresi yaşamaktansa olsun bitsin.. haberlerini bekliyoruz... öptüm. şu parmak işinide deneme bence...hiç aklım yatmadı.
Hepinize günaydın arkadaşlar...Güzel haftasonları......
Ayrederyacım ben bu sabah adet oldum beni de listeye 28 haziran olarak ekler misin?
biz bu listeden hiç çıkamıcaz galiba:çok üzgünüm:
parmak testini akşam denedim ama hiçbişey anlamdım zaten ....
işte çaresizlikten ne yapıcağımızı şaşırdık artık -tatlicadiarzu-
öpüyorum hepinizi güzel haberler verin inşallah:1hug:
Kızlar ben adet oldum. Bu ay eşimi razı edebilirsem 2. aşılama, olmazsa bilmiyorum ne yapacağımı. Bu arada parmak testi falan yapmayın bir de mikrop kaptırır onunla uğraşırsınız aylarca. Geleceği varsa gelir zaten..Önceden bilsek ne olacak dimi ama??
Ayrederya canım birşey sorucam, geçen ay aşılamam oldu tutmadı, bu ay dinlenmedeydim ve adetim çarşamba günü gelmeliydi. Cumartesi geesinden beri çok hafif adet geldi ama toplamda birkaç damla. Şimdi içimden acaba diyorum, progestan hapı alsam mı? Kızlar ne dersiniz? Yoksa kendi haline bırakıp bekleyeyim mi? Henüz idrar testinde de çıkmaz..Offf ne zor işler bunlar...
progestan hapının başka bir yan etkisi yoksa al.. bugün ne durumdasın devamı geldimi..
ayy bende heyecenlandım şimdi. ama aşılamadan sonra benimde bir gün geldi çok az sonra bir gün gelmedi bende sevinmiştim sonra devamı gelmişti.. hayırlısı olsun herkesin değişik belirtileri oluyor. belki vardır.. haberlerini bekliyoruz... bende sipariş verdim bugün preseed için birde bunu deneyelim.. bana yardımcı olurmusun.. ilk kez kullanacağım bugün ovülosyon test te alacağım adetimin 5.günü bugün.. ateş te ölçüyorum. hayırlısı allahtan...
Canım hala bişi gelmedi bugün..Canım çok ümitlenmek istemiyorum da..karışığım biliyorsunuz hepmiz yaşıyoruz bu durumları..Canım kaç günde bir adet oluyorsun? Tahmini yumurtlama tarihini biliyor musun? O tarihe yakın zamanda başla testlerine. Testinde renk koyulaşınca 3-4 gün preseedi kullanıyorsun. Yine sor sen biz yardımcı olmaya çalışırız kızlarla. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
26 yada 27 gün sürüyor...adetim.ovülosyon testlerine ne zaman başlamam gerek.. onu bilmiyorum...
canım muhtemel adet tarihinden geriye doğru 14 gün say, büyük ihtimalle o günlerdedir..O günlerde kullanmanı öneririm daha erken başlama, hem stres olursun tarih değişir hem de testlerin yetmeyebilir. Ben ilk aldığımda kutuda 5 taneydi bulamadan bitmişti..
inşallah kızlar en kısa zamanda sızlerde cift cızgıyı gorursunuz....dualarımız sızlerleee
kızzlaar iyi haftalarr... ayderya ovulasyon testlerinin içinde ne zaman kullanmaya başlayacağın yazıyorr..ben sana markasını vermiştim . ben 28 günde bir hasata oluyorum ben 11. gün yapmaya başladım testi. 5 tane var içinde zaten o adet yetmeyebiliyor .yetmezse sonuç alamazsan öbür kutuyu açıyosun. bu arada benim ağrılarım var ama hastalanmadım hala.heralde bugün yarın olurum..mayıs 3 hastalanmıştım .aslında olmam gerekli ama hafta sonu sınavlarım vardı.stresten gecikti sanırım.. öpüyom hepinizi..hayırlı haberler gelir inşşşşş haziran ayındaaaaaaaahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?