Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım allah hepimizin dualarını kabul etsin. dur bakalım hayırlısı olsun. bende bu ay çok sıktım kendimi sanırım o zamanda sökülemiyorum 3 gün oldu sökülmeye çalışmam o stresi yaşamaktansa olsun bitsin.. haberlerini bekliyoruz... öptüm. şu parmak işinide deneme bence...hiç aklım yatmadı.

30/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
nessel..............................28/mayıs
maviumutolsun ..................2/haziran
nesemeşe.........................3/haziran
ukla..................................5/haziran
nurdannurdan....................13/haziran
piran2105..........................20/haziran
ebruli_59...........................(yola devam)
angeeel87.........................(yola devam)
ayrederya..........................23/haziran
özgül23.............................?
catdog..............................28/haziran

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp :emir_bebek

Son düzenleme:

arada bir gelin buraya.. özlettiniz bebişlerden haber verin bari.. bebişini yapan gitti....
dualarınızı bekliyoruz...:1hug:

Hepinize günaydın arkadaşlar...Güzel haftasonları......
Ayrederyacım ben bu sabah adet oldum beni de listeye 28 haziran olarak ekler misin?
biz bu listeden hiç çıkamıcaz galiba:çok üzgünüm:
parmak testini akşam denedim ama hiçbişey anlamdım zaten ....
işte çaresizlikten ne yapıcağımızı şaşırdık artık -tatlicadiarzu-
öpüyorum hepinizi güzel haberler verin inşallah:1hug:

bu listeden çıkacağız umudunu yitirme lütfen... bence kafana yatmayan şeyleri de deneme..

slm kızlar dr dan gelıyorum ıgnemın 3.gunu bugun ara ara kasıklarımda batmalar oluyo yumurtalar gelismeye baslamis dedi kistten korkmus yine iyice bi inceledi allah sukur yokhihoyyyt carsambaya kadar igne olacakmisim carsamba tekrar bakacak hayirlisi olsun insallah kizlar her gece dualarimdasiniz rabbim hepimize verecek insallah

catdogcum hayırlısı olsun canım üzme kendini rabbim elbet verecekbizlere bebek inş
angell cim sevindim canım inş herşe yolunda gider

Kızlar ben adet oldum. Bu ay eşimi razı edebilirsem 2. aşılama, olmazsa bilmiyorum ne yapacağımı. Bu arada parmak testi falan yapmayın bir de mikrop kaptırır onunla uğraşırsınız aylarca. Geleceği varsa gelir zaten..Önceden bilsek ne olacak dimi ama??

01/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
sakinlink...........................26/mayıs.....:uhm:
duygu2008........................27/mayıs.....:uhm:
nessel..............................28/mayıs......:uhm:
maviumutolsun ..................2/haziran
ukla..................................5/haziran
nurdannurdan....................13/haziran
piran2105..........................20/haziran
ebruli_59...........................(yola devam)
angeeel87.........................(yola devam)
ayrederya..........................23/haziran
özgül23.............................?
catdog..............................28/haziran
nesemeşe.........................?

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp :emir_bebek

Son düzenleme:

hayırlısı olscun canım. 2.aşılama olursanda inş.tutar.. olmazsanda tez zamanda gelsin şu bebişler..

Ayrederya canım birşey sorucam, geçen ay aşılamam oldu tutmadı, bu ay dinlenmedeydim ve adetim çarşamba günü gelmeliydi. Cumartesi geesinden beri çok hafif adet geldi ama toplamda birkaç damla. Şimdi içimden acaba diyorum, progestan hapı alsam mı? Kızlar ne dersiniz? Yoksa kendi haline bırakıp bekleyeyim mi? Henüz idrar testinde de çıkmaz..Offf ne zor işler bunlar...

progestan hapının başka bir yan etkisi yoksa al.. bugün ne durumdasın devamı geldimi..
ayy bende heyecenlandım şimdi. ama aşılamadan sonra benimde bir gün geldi çok az sonra bir gün gelmedi bende sevinmiştim sonra devamı gelmişti.. hayırlısı olsun herkesin değişik belirtileri oluyor. belki vardır.. haberlerini bekliyoruz... bende sipariş verdim bugün preseed için birde bunu deneyelim.. bana yardımcı olurmusun.. ilk kez kullanacağım bugün ovülosyon test te alacağım adetimin 5.günü bugün.. ateş te ölçüyorum. hayırlısı allahtan...

Canım hala bişi gelmedi bugün..Canım çok ümitlenmek istemiyorum da..karışığım biliyorsunuz hepmiz yaşıyoruz bu durumları..Canım kaç günde bir adet oluyorsun? Tahmini yumurtlama tarihini biliyor musun? O tarihe yakın zamanda başla testlerine. Testinde renk koyulaşınca 3-4 gün preseedi kullanıyorsun. Yine sor sen biz yardımcı olmaya çalışırız kızlarla. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

26 yada 27 gün sürüyor...adetim.ovülosyon testlerine ne zaman başlamam gerek.. onu bilmiyorum...

26 yada 27 gün sürüyor...adetim.ovülosyon testlerine ne zaman başlamam gerek.. onu bilmiyorum...

canım muhtemel adet tarihinden geriye doğru 14 gün say, büyük ihtimalle o günlerdedir..O günlerde kullanmanı öneririm daha erken başlama, hem stres olursun tarih değişir hem de testlerin yetmeyebilir. Ben ilk aldığımda kutuda 5 taneydi bulamadan bitmişti..

28.mayısta hastalanmıştım. muhtemelen 23.haziran olacak...14 gün geri sayarsak o zaman 9unda çift çizgiyi yakalamam gerekir..(inş.) ben ona göre ayarlayayım. sağol canım....

inşallah kızlar en kısa zamanda sızlerde cift cızgıyı gorursunuz....dualarımız sızlerleee

kızzlaar iyi haftalarr... ayderya ovulasyon testlerinin içinde ne zaman kullanmaya başlayacağın yazıyorr..ben sana markasını vermiştim . ben 28 günde bir hasata oluyorum ben 11. gün yapmaya başladım testi. 5 tane var içinde zaten o adet yetmeyebiliyor .yetmezse sonuç alamazsan öbür kutuyu açıyosun. bu arada benim ağrılarım var ama hastalanmadım hala.heralde bugün yarın olurum..mayıs 3 hastalanmıştım .aslında olmam gerekli ama hafta sonu sınavlarım vardı.stresten gecikti sanırım.. öpüyom hepinizi..hayırlı haberler gelir inşşşşş haziran ayındaaaaaaaahihoyyyt

canım sağoll. bugün alacağım kısmetse.sende belki bize güzel haberler verirsin. uzun zamandır hasret kaldık. bebiş haberlerine... haber bekliyoruz...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…