- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.581
ayrederyacım önce geçmiş olsun inş bu ay olur canım beni listede unutmuşsun ben sürekli takip ediyorum sizi fakat yazamadım internette bir sorun vardı. ben sadece 2.aşılama için ara vermiştim bir sorun olmassa 6.yada7.ayda 2.aşılamı olacağım listeye yola devam diye eklersen sevinirim
evetttt kızlarrr...gene olmadı napalım kısmet değilmişşş mutlulukkkk..allah büyüktür. elbet birgün bizlerde anne olcaz...ayderya canım yaaa hadi bakam öbür aylara inş.. olcakk.beni yazarmısın haziran 30 ......mafoldumben
evetttt kızlarrr...gene olmadı napalım kısmet değilmişşş mutlulukkkk..allah büyüktür. elbet birgün bizlerde anne olcaz...ayderya canım yaaa hadi bakam öbür aylara inş.. olcakk.beni yazarmısın haziran 30 ......mafoldumben
inş... Canım birdaha haberin hamileyim olur.inş.. Durmak yok yola devam..
nessel cım hayırlısı olsun canım ınsallak dogal yolla gelır melegın pes etmek yok canım olana kadar elımızden gelenı fazlasıyla yapacagız rabbım bızlere de tattıracak o duyguyu ınsallah bende bu hafta sonuna dogru olacagım asılamayı sanırım benı ne surprızler beklıyo bakalım
durmakk yokk yola devam....canım yaaa ben bir kitap aldım ve burdan tüm samimiyetimle bu kitabı alıp okuyun lütfen diyorum..düşünce ve isteklerle ilgili süper bir kitap...bence bu kitabı okumamızın tam zamanı..ben aldım ve yarısına geldim okuyorum..kızlarrr mutlaka alınn ve bu durumumuzla nasıl baş edicezz görünn..kitabın adı - the secret - her yerde var 19 tl. Ayderyaa aman almamazlık etme .. Bana tavsiye eden arkadaşım ayrıca psikolog..ve ben ona teşkür ediyorummm.
canımm elbet birgün anne olcaz..inş. Seninde aşılaman tutar allah hayırlısını versin inş.. Dualarımız hep birbirimize..angell ben ayderya ya bir kitap adı yazdım . Bak adı the secret kitabın. Süper bir kitap al ve oku..psikolog arkadaşım verdi bunu bana.inan herşeyle başedebileceğiz. çok öpüyorum .kendine iyi bak..
kızlar dr dan geldım yumurtaların cok guzel gelısmıs dedı cumartesı sabah asılamam olacak allahın ıznıyle yrn aksam 20 30 da catlatma ıgnemı yaptıracagım dualarınızı beklıyorum kızlar rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah ılk seferde tutar:Saruboceq:kızlar hepımızın nıyetıne 4444 salavat tefrıcıye duasına basladım allahım hakkımızda hayırlısını versın ınsallah
inşallah canım hamıle kalırsın.Allah'ım dualarını kabul etsinnn.....
angeeeeel87 canım allah dualarına boşa çıkarmasın.. inş. tutunur bebişin. hayırlısıysa olsun diye dua et... öptüm
hanımlar bişey soracağım; aşılama için en az ne kadar sperm olması gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?