Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

keşke dediğin gibi olsaydı ama olmadı. bu ay aşılama olacak,tarih 3 temmuz

04/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
sakinlink...........................26/mayıs.....:uhm:
duygu2008........................27/mayıs.....:uhm:
ukla..................................5/haziran
nurdannurdan....................13/haziran
piran2105..........................20/haziran
ebruli_59...........................(yola devam)
angeeel87.........................(yola devam)(aşılama)
ayrederya..........................23/haziran
özgül23.............................?
catdog..............................28/haziran
nesemeşe.........................?
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama)
maviumutolsun ..................?
tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp :emir_bebek

herkese mrb nasılsınz canoollaarr ben ilicımı bitirmek üzereyim sonra adet olursam aşılama olucak hayırlısı ile umarım herşey ii olur öptm hepinizi

kızlar ya adet olmadım hala tık yok bende yaaaaaaaaa.salı günkü testte de yoktu haftaya doktora gidicem.yeni adet tarihimi bilmiorum malesef(((((((((((

kızlar ya adet olmadım hala tık yok bende yaaaaaaaaa.salı günkü testte de yoktu haftaya doktora gidicem.yeni adet tarihimi bilmiorum malesef(((((((((((

canım bebıs vardır belkı testte cıkmamıstır kanda baktır bence ayyy ınsallah vardır canımmm mujdelı haberını beklıyorum:1hug:

kızlar catlatma ıgnemı de olmus bulunmaktayımkaydirigubbakcemile3 hakkımda hayırlısı artık gerısı rabbıın takdırıne kaldı artık ınsallah ılk seferde yollar melegımı bana :Saruboceq:kızlar 2 gundur akıntım var ıgneden mı sızde de olmusmuydu

canımmmm.. hadi hayırlısı tekrar test yapsana bugün cuma... belki bugün çıkar....
inşaaaaaaallllllllllllllahhhhhhhhhh hamişsindir.....kaydirigubbakcemile2

hayırlısı olsun canım.. yarın galiba aşılaman .. rahatlat kendini o zaman acın flan olmaz...
acı oluyor diyenlere takma kafanı ben anlamamıştım bile doktor bitti dedi... gözlerini kapat dua et... tez zamanda gelsin bebişin...hayırlısıyla..:dance:

05/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
sakinlink...........................26/mayıs.....:uhm:
nurdannurdan....................13/haziran
piran2105..........................20/haziran
ebruli_59...........................(yola devam)
angeeel87.........................6/haziran(aşılama):Saruboceq::Saruboceq:
ayrederya..........................23/haziran
özgül23.............................?
catdog..............................28/haziran
nesemeşe.........................?
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama)
maviumutolsun ..................?
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp :emir_bebek

Son düzenleme:
günaydın kızlarr 27 mayıs ta adet olacaktımm fakat 1 haziran da geldi...bu ay 3.aşılamam olacaktı fakat aşılamadan vazgeçtimm ....bu yazı böyle geçricemm allah nasip etmezse eğer ekim de 3.aşılamam yada tüp bebek...bilmiyorumm..allah hayırlısı versinnn..herşey nasip kısmett...allah ne zaman ve nasıl isterse öyle olacakkk....

canım hiç beklemediğin anda gelecek merak etme... hayırlısı olsun kararının..

herkse hayırlı cumalar kızlar ayrederyacım iyi düşünüyorum canım yoksa çekilmez böyle beklemekk demi tatlım
angellcim benim iğneden sonra akıntım olmadı canım inş bu sefer meleğin sana tutunur canım aşılaman içinde allah yardımcın olsun hayırlı olsun şimdiden canım

ayrederyacım evet yrn sabah 8 30 da asılamam dun geceden berı gozumu kırpmadım ne zmnda dalmaya baslasam gozumun onune dr um hemsıreler geldı kaydirigubbakcemile3 esımde dun geldı allahtan kendılıgınden ızın icın ayrıyeten bı mazaret uydurmaya gerek kalmadı ona sevınıyorum sırnaşık şey.acıdan falan gectım artık canım alıstım olacak mı olmayacak mı tasası basladı:uhm:dune kadar bısey yoktu olursa olur olmazsa kısmet dıyodum ben bu merakla 2 hafta nasıl beklerım bılmıyorum:roflol:

ozgulcum cok saol dualarınızı beklıyorum hayırlısı artık 2 aylık bekleyısın sonunda gelsın artık sıpam ama kaydirigubbakcemile3 yuzduk yuzduk kuyruguna geldık takdır allahın hayırlısı neyse o olsun kaldıramayacagımız dert vermesın dualarım sızınle.:Saruboceq:

ayderya canım beni listeden sil bugün itibari ile adet oldum ((((
kendiliğinde olmuyorrr aşılamada olmuyor yumurta takibide olmuuyor offf sıkıldım artık
bu ay hiç aklıma gelmemişti bile test yapmadım tarih saat tutmadım koçişle görev olsun diye de çalışmadık herşey kendiliğinden olsun istedik ama o da olmadı yine bu bebek beni istemiyor sanırım ((
biraz önce otururken hissettim baktım gelmişler o an boğazım düğümlendiiii artık bebek sahibi olmak isteyip istemediğimi bile bilmiyorum bu bekleyişlerden ve hayal kırıklıklarından bıktım usandım

uklacım canımm bak bı tek sen degılsınkı bızde aynı sınava tabı tutuluyoruz umudunu asla yıtırme ınan hıc beklemedıgımız anda gelecek meleklerımız herseyde vardır bı hayır canım ınan cok ıyı anlıyorum senı her ay aynı seylerı bende yasıyorum cunku sankı dunya basıma yıkılıyo kırmızıları gorunce ama haımıze sukrdelım degıl mı ya hıc anne olma umudu olmayanlar ne yapsın rabbıme bınlerce sukur cıddı bı sorunumuz yok allahın ıznıyle bunun da ustesınden gelecegız bu yasadıklarımızı ılerde bebeklerımıze anı olarak anlatacagız sakın moralını bozma canım allah buyuk bı laf var ya acıyı tadanın talı yıyecegı gunde gelecektır dıye sakın aklından cıkarma bunu pozıtıf dusun ıyı seyler olsun :teselli::1hug:

hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz.. listeye bir bak bizde bir gün :CüvCüv: olacağız.
hamiş olanlarda bizim aramızdan arkadaşlarımızdı. ne demek listeden sill klava: yola devammmmmmmm klava:

kızlar benı uyku tutmuyo heyecandan olcem galıba bebegımın bana tutundugunu hayal edıyorum kalbım yerınden fırlayacak sankı yrn olsa da bı an once yapsalar kavussam melegıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…