- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.601
canım ekledim listeye....tarihinide söyelrsen onuda yazalım... ben son zamanlarda kimse takip etmiyor herkes pes etti gitti diye düşünmüştüm aramızda olmana sevindim...
hayırlısıyla aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalırsın inş.
keşke dediğin gibi olsaydı ama olmadı. bu ay aşılama olacak,tarih 3 temmuz
herkese mrb nasılsınz canoollaarr ben ilicımı bitirmek üzereyim sonra adet olursam aşılama olucak hayırlısı ile umarım herşey ii olur öptm hepinizi
kızlar ya adet olmadım hala tık yok bende yaaaaaaaaa.salı günkü testte de yoktu haftaya doktora gidicem.yeni adet tarihimi bilmiorum malesef(((((((((((
kızlar ya adet olmadım hala tık yok bende yaaaaaaaaa.salı günkü testte de yoktu haftaya doktora gidicem.yeni adet tarihimi bilmiorum malesef(((((((((((
kızlar catlatma ıgnemı de olmus bulunmaktayımkaydirigubbakcemile3 hakkımda hayırlısı artık gerısı rabbıın takdırıne kaldı artık ınsallah ılk seferde yollar melegımı bana :Saruboceq:kızlar 2 gundur akıntım var ıgneden mı sızde de olmusmuydu
günaydın kızlarr 27 mayıs ta adet olacaktımm fakat 1 haziran da geldi...bu ay 3.aşılamam olacaktı fakat aşılamadan vazgeçtimm ....bu yazı böyle geçricemm allah nasip etmezse eğer ekim de 3.aşılamam yada tüp bebek...bilmiyorumm..allah hayırlısı versinnn..herşey nasip kısmett...allah ne zaman ve nasıl isterse öyle olacakkk....
hayırlısı olsun canım.. yarın galiba aşılaman .. rahatlat kendini o zaman acın flan olmaz...
acı oluyor diyenlere takma kafanı ben anlamamıştım bile doktor bitti dedi... gözlerini kapat dua et... tez zamanda gelsin bebişin...hayırlısıyla..:dance:
herkse hayırlı cumalar kızlar ayrederyacım iyi düşünüyorum canım yoksa çekilmez böyle beklemekk demi tatlım
angellcim benim iğneden sonra akıntım olmadı canım inş bu sefer meleğin sana tutunur canım aşılaman içinde allah yardımcın olsun hayırlı olsun şimdiden canım
ayderya canım beni listeden sil bugün itibari ile adet oldum((((
kendiliğinde olmuyorrr aşılamada olmuyor yumurta takibide olmuuyor offf sıkıldım artık
bu ay hiç aklıma gelmemişti bile test yapmadım tarih saat tutmadım koçişle görev olsun diye de çalışmadık herşey kendiliğinden olsun istedik ama o da olmadı yine bu bebek beni istemiyor sanırım((
biraz önce otururken hissettim baktım gelmişler o an boğazım düğümlendiiii artık bebek sahibi olmak isteyip istemediğimi bile bilmiyorum bu bekleyişlerden ve hayal kırıklıklarından bıktım usandım
ayderya canım beni listeden sil bugün itibari ile adet oldum((((
kendiliğinde olmuyorrr aşılamada olmuyor yumurta takibide olmuuyor offf sıkıldım artık
bu ay hiç aklıma gelmemişti bile test yapmadım tarih saat tutmadım koçişle görev olsun diye de çalışmadık herşey kendiliğinden olsun istedik ama o da olmadı yine bu bebek beni istemiyor sanırım((
biraz önce otururken hissettim baktım gelmişler o an boğazım düğümlendiiii artık bebek sahibi olmak isteyip istemediğimi bile bilmiyorum bu bekleyişlerden ve hayal kırıklıklarından bıktım usandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?