Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm hos geldın aramıza.ıns guzel haberle verırsın sende hayırlısıyla

merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek merkezinden geldim.2.aşılama için gittim ama doktorum herşeyi sil baştan istedi.hastane ve doktor değiştirdim de.rahim filmi haftaya çekilecek onu çekmeden aşılama yapılmasına çok şaşırdı.bir tane kistleşme olduğunu söyledi ilaçlar mı yapıyor ki?(kloben ve prengly iğne)eşimden de bazı tahliller istedi tüm sonuçları değerlendirip bir tedavi yoluna gideceğiz dedi.

hayırlısıyla aşılamanı yaptırırsın ...inş. bebişinde olur.. ben burda yazılanları oluyorumda ...umarım biri kocaman HAMİLEYİM diye yazarda bizde seviniriz ondan kuvvet alırız..angellll

slm. ilk aşılamanda tüm tahliller yapılmadımı .. rahim filmi çekilmeden aşılama yapılmıyor ki..dr. değişse bile sonuçların vardır. ve onları değerlendirmeliydi. enteresan geldi bana.. benim 1 kere rahim filmim çekildi sonra da hiç istemediler... ama umarım bu uğraşlarımız mutlulukla sonuçlanır... ZEROOOO

merhaba nessel sanırım sen yeni katıldın hoşgeldin.aşılamanı yeni yaptımışsın inşallah oolumlu sonuç alırız hepbirlikte.ben 1 hafta önce ilk aşılama sonucumu negatif olarak aldım ve 11.gün kanda baktırdım.en doğrusu senin yapacağın şey.acele etmeden gününü beklemek;çünkü günü gelmeden bir belirsizlik oluyor yalandan moralin bozuluyor.

1.aşılaman da martta değilmiydi. neden aynı tahlilleri tekrar istiyor. sen hsg yaptırmamışmıydın.. keşke önce yaptırıp sonra aşılama yaptırsaydın. belki de tıkalı dır.
ondan tutmadı. neyse hayırlısı vakti zamanı gelmemişti belkide.... hayırlı haberlerini bekliyoruz. allah güç kuvvet sabır versin hepimize...

hoşgeldin................

Canım sen ilk aşılamanı nerde yaptırdın? Şimdiki aşılamanı nerde yaptıracaksın?İlk dr senden rahim filmi istemediği için sanırım bu yeni dr güvenmeyip kendi yeniden istiyor tahlilleri.Aşılamada az buz para değil. Normal hamile kalsak bu verdiğim paralarla nerdeyse bi çocuk odası döşenir. Neyse Allah beterinden saklasın.

slm arkadaşlar benimde rahim filmim yok dr.um istemedi 2. aşilamam yakında ne yapsam acaba benmi istiyeyim eşimle ikimizde sorun yok o yüzden gerek görmemiş olabilirmi

slm arkadaşlar benimde rahim filmim yok dr.um istemedi 2. aşilamam yakında ne yapsam acaba benmi istiyeyim eşimle ikimizde sorun yok o yüzden gerek görmemiş olabilirmi

canım mutlaka yapılması gerekiyormuş bende de sorun yok ama bugün doktor rahim filmi yapmadan aşılama nasıl yaptı doktorunuz,belki de o nedenle tutmadı dedi.tüplerde tıkanıklık varmı diye kontrol bu bir nevi,bir sorun değil yani.bence yaptırmalısın.

merhaba nessel,ayrederya sitede sorun vardı yazdım yazdım size bir türlü cevap atamadım.ilk aşılamamda doktor rahim filmi çekmedi ve bende bilmiyordum böyle birşey olduğunu.bugün tüp merkezine gittim rahim filmi adet sonrası çekiliyormuş bakalım herşeyi tamamlayınca aşılamaya geçecekmiyiz?

zerocum rahım fılmı cekıldı benım rahımde perde vardı amelıyat gecırdım dr bu yuzden olmayabıecegını soyledı hamılelıgın bebek rahıme tutunamıyomus o durumda onu cekmeden nasıl asılama yaptı sana

canım vicdan işte ne dersin insanına kalmış aşılama yaptı bana da daha bitirir bitirmez pek ümitli değilim dedi demekki eksiklerini biliyormuş ki öyle demiş.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sözünün doğruluğunu böyle insanlar sayesinde yaşayacağız sanırım.

canım sen ameliyat oldun durum farklı tabii.senin için gerek olmayabilir,bu arada yazılanlar beni korkuttu anestezi bile yaptıran varmış bugün filmi çeken bayanla konuştum hiç gerek yok 5 dak.bir olay dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…