Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sabah 8 30 da yıkamaya verdık bebegımızın ana maddesını 11 de burda olun dedıler ıcımde bı umut vardı sımdı de olmayacakmıs gıbı gelıyo ben en ıyısı fazla kaptırmayım kendımı toparlanması epeyce bır zor olacak dua edın nolur kafayı yemek uzereyım stres oldum ıyıce:çok üzgünüm:

06/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nurdannurdan....................13/haziran
piran2105..........................20/haziran
ebruli_59...........................(yola devam)
angeeel87.........................6/haziran(aşılama):Saruboceq::Saruboceq:
ayrederya..........................23/haziran
özgül23.............................?
catdog..............................28/haziran
nesemeşe.........................?
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama)
maviumutolsun ..................?
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
sakinlink...........................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp :emir_bebek

Son düzenleme:

canım dur bakalım heyecan yapma.. hayırlısı herşeyin.. umutsuz olma olumlu düşün güzel şeyler olsun.. dua et.. rahat olmaya çalış kasma kendini transfer esnasında...
inş.. tutar.... öptüm.a.s.

06/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nurdannurdan....................13/haziran
piran2105..........................20/haziran
ebruli_59...........................(yola devam)
angeeel87.........................6/haziran(aşılama):Saruboceq::Saruboceq:
ayrederya..........................23/haziran
özgül23.............................?
catdog..............................28/haziran
nesemeşe.........................?
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama)
maviumutolsun ..................?
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
sakinlink...........................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp :emir_bebek

kızlar yenı geldım eve gelır gelmezde bılg basına coktum bacaklarım havadakaydirigubbakcemile3 hastanede gozumun onunde doguran cıktı bebeklerıyle dr u beklerken esımle oylece baktık kaldık eslerının sevıncını gordukce ıcım burkldu ınsallah rabbım bızlere de nasıp eder o duyguyu 11 40 da oldu asılamam 10 dk dınlendırdı asılamayı guzel gectı dedı drum bakalım 15 gun sonra cıkar ıyı mı gecmıs kotu muCADIARZUyalnız ne kadar sperm enjekte ettıgını hareketlılıgı falan soylemedı o heyecanla bızımde aklımıza gelmemıs

hayırlısı olsun canımmm...
inşallah bebişine kavusursunnnn..
moralını yuksek tutmaya calıs...
sureklı acaba hamıle kalcammı gıbı dusuncelerı yok et aklındannn...vereliniortak

angelcim hayırlısı olsun canım rabbim bizede nasip eyler inş canım hadi bakalım artık düşünme ve bence pc nin başına fazla oturma daha çok dinlen hem belirtide arama ve okuma biliyon 15 gün boyunca hep belirtiler benziyo sabırlı ol canım

kızlaaarrrr
kaç zamandır uğrayamıyorum buraya geçmişi hemn okucam biraz sonra
ama size bi haberim varr
biliyosunuz ilk aşılamam tutmamıştı ve dr la tüpbebeğe karar verdik biz,dün
ağustosta yaptıralım dedik randevu aldık
bugün adetimin 24.günüydü ve ben yumurtlama oldu mu çok merak ediyodum
test için kanverdim sabah progesteron için..
laborant progesteron 70in üzeride olunca hcg de yapmış vee 37
ama bilmiyorum var mı yok mu çok heyecanlıyım biraz önce tekrar kan vberdik ve sonuç bekliyoruz telf.açacaklar dua edin nolurr
gelmiş olsun bebeğim

canım hadi hayırlısı
dualarım seninle inşallah olur bu kez..
nerde yaptırdın konyada?

hayırlısı olsun canımmm...
inşallah bebişine kavusursunnnn..
moralını yuksek tutmaya calıs...
sureklı acaba hamıle kalcammı gıbı dusuncelerı yok et aklındannn...vereliniortak

canım benım cok tsk ederım ınsallah tutunur melegım valla ruhsuzlastım sanırım ıyıce hıc bısey hıssetmıyorum olacagı varsa zaten olmustur rabbımın takdırı artık:Saruboceq:

ozgulcum saol canım benım dualarım sızınle rabbım hepımıze nasıp eder ınsallah melegım tutunurda sızlere mınıgımle de dua ederız:Saruboceq: dedıgın gıbı takmıyacam canım kafaya 1 senedır taktımda ne oldu her seferınde husran tuttuysa tutmustur olmazsa hemen 2.ye baslayacagım tam gaz elımızden gelenı yaptık kısmet bundan sonrası

canım hadi hayırlısı
dualarım seninle inşallah olur bu kez..
nerde yaptırdın konyada?

nurdancım canım ınsallah tutunmustur bebegın saol tatlım benımde dualarım senınle ınsallah surprız yapmıstır melegın sana tup bebege gerek kalmadan gelmıstır hayırlı haberını beklıyorum.canım asılamamı selcuklu hastanesınde yaptırdım metın bey yaptı guzel gectı asılama dedı ama bak:1hug:alım nasıp bundan sonrası.habersız bırakma bızı

kızlar aşılamanız en geç kaçıncı günde oldu 12. gün yumurtalarım12,11,10 sizce normal mi acil lütfen

İnş pozitiftir, sonucu paylaşırsan sevinirim. inş birdahaki sonuç 2 katı olur

inş hayırlısıyla tutunur.

canım benım 12.gunum ve bugun oldu asılamam genelde 12. -14.gun yapılıyo dıye bılıyorum

angeeeeel87 ay şaka gibi biz kastıkça her şey yavaştan gidiyo daha önce 12. gün yapılmıştı 10.gün yumoşlar hazırdı iğne daha iyi olması gerekirken of valla bıktım ya bu ne böyle sanırım ne yapsakta zamanı gelmemiş belki de aşılamam yapılmaz onca iğne onca para bilmiyorum artıksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…