- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.621
kızlar sabah 8 30 da yıkamaya verdık bebegımızın ana maddesını11 de burda olun dedıler ıcımde bı umut vardı sımdı de olmayacakmıs gıbı gelıyo ben en ıyısı fazla kaptırmayım kendımı toparlanması epeyce bır zor olacak dua edın nolur kafayı yemek uzereyım stres oldum ıyıce:çok üzgünüm:
kızlar yenı geldım eve gelır gelmezde bılg basına coktum bacaklarım havadakaydirigubbakcemile3 hastanede gozumun onunde doguran cıktı bebeklerıyle dr u beklerken esımle oylece baktık kaldık eslerının sevıncını gordukce ıcım burkldu ınsallah rabbım bızlere de nasıp eder o duyguyu 11 40 da oldu asılamam 10 dk dınlendırdı asılamayı guzel gectı dedı drum bakalım 15 gun sonra cıkar ıyı mı gecmıs kotu muCADIARZUyalnız ne kadar sperm enjekte ettıgını hareketlılıgı falan soylemedı o heyecanla bızımde aklımıza gelmemıs
kızlar yenı geldım eve gelır gelmezde bılg basına coktum bacaklarım havadakaydirigubbakcemile3 hastanede gozumun onunde doguran cıktı bebeklerıyle dr u beklerken esımle oylece baktık kaldık eslerının sevıncını gordukce ıcım burkldu ınsallah rabbım bızlere de nasıp eder o duyguyu 11 40 da oldu asılamam 10 dk dınlendırdı asılamayı guzel gectı dedı drum bakalım 15 gun sonra cıkar ıyı mı gecmıs kotu muCADIARZUyalnız ne kadar sperm enjekte ettıgını hareketlılıgı falan soylemedı o heyecanla bızımde aklımıza gelmemıs
hayırlısı olsun canımmm...
inşallah bebişine kavusursunnnn..
moralını yuksek tutmaya calıs...
sureklı acaba hamıle kalcammı gıbı dusuncelerı yok et aklındannn...vereliniortak
angelcim hayırlısı olsun canım rabbim bizede nasip eyler inş canım hadi bakalım artık düşünme ve bence pc nin başına fazla oturma daha çok dinlen hem belirtide arama ve okuma biliyon 15 gün boyunca hep belirtiler benziyo sabırlı ol canım
canım hadi hayırlısı
dualarım seninle inşallah olur bu kez..
nerde yaptırdın konyada?
kızlar aşılamanız en geç kaçıncı günde oldu 12. gün yumurtalarım12,11,10 sizce normal mi acil lütfen
kızlar aynı gün ikinci testim 34.8 çıktı bilemiyorum ya moralim bozuldu duaya ihtiyacm var
yükselmesi gerekmiyomuydu
kızlaaarrrr
kaç zamandır uğrayamıyorum buraya geçmişi hemn okucam biraz sonra
ama size bi haberim varr
biliyosunuz ilk aşılamam tutmamıştı ve dr la tüpbebeğe karar verdik biz,dün
ağustosta yaptıralım dedik randevu aldık
bugün adetimin 24.günüydü ve ben yumurtlama oldu mu çok merak ediyodum
test için kanverdim sabah progesteron için..
laborant progesteron 70in üzeride olunca hcg de yapmış vee 37
ama bilmiyorum var mı yok mu çok heyecanlıyım biraz önce tekrar kan vberdik ve sonuç bekliyoruz telf.açacaklar dua edin nolurr
gelmiş olsun bebeğim
ozgulcum saol canım benım dualarım sızınle rabbım hepımıze nasıp eder ınsallah melegım tutunurda sızlere mınıgımle de dua ederız:Saruboceq: dedıgın gıbı takmıyacam canım kafaya 1 senedır taktımda ne oldu her seferınde husran tuttuysa tutmustur olmazsa hemen 2.ye baslayacagım tam gaz elımızden gelenı yaptık kısmet bundan sonrası
İnş pozitiftir, sonucu paylaşırsan sevinirim. inş birdahaki sonuç 2 katı olur
canım benım 12.gunum ve bugun oldu asılamam genelde 12. -14.gun yapılıyo dıye bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?