Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hakkaten dedıgın gıbı kastıkca kendımızı tersıne gıdıyo hep sozde nısan bası baslıyacaktım bende hersey hazırdı kendımı de oyle ınandırmıstım kı uzaya uzaya 2 aydır bu gune kısmetmıs saldım artık valla kendımı rahat olanlar kazanıyo bacım amannnn allah saglık versın emeklerımızı bosa cıkarmasın rabbım ne desek kendımızı paralasak da bos stres yapma en buyuk dusmanımız zatenklava: ben bu ay kıst amelıyatına hazırlamıstım kendımı umrumda degıldı hıc bısey ama bak asılamam oldu kafaya tamamak gerek demek kı bıtanem dualarım senınle en kısa zamanda olur ınsallah asılaman hayırlı haberını alırız gec olsun da guc olmasın:Saruboceq::teselli:

08/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nurdannurdan....................13/haziran.........:uhm:
piran2105..........................20/haziran
ebruli_59...........................(yola devam)
angeeel87.........................6/haziran(aşılama):Saruboceq::Saruboceq:
ayrederya..........................23/haziran
özgül23.............................?
catdog..............................28/haziran
nesemeşe.........................?
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama)
maviumutolsun ..................?
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
sakinlink...........................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp :emir_bebek

nurdannurdan canım hayırlısı olur inş. hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.. umarım pozitiftir.. sevinçli haber ver listemize...

kızlar bir gün girmedim hepiniz burdaymışsınız.... ne güzel.. haftanız hayırlı olsun.... güzel haberler almak umuduyla.......

kızlar benım asılamam tutmayacak galıba:1no2:kasıklarım da agrı var ara ara da kramplar gırıyo adet olacakmısım gıbısenağlama.asılama oldugum gun gece de hastalandım usutmusum sıddetlı karın agrısı ve bulantıyla uyandım galıba olacagı varsa da tutmaz bundan sonra

aaaaaaaaaaaaaaaklava: ne biçim konuşma bunlar... umutsuzluk yok.. güzel düşün güzel şeyler olsun..... daha belli olmaz.. kaydirigubbakcemile5

aaaaaaaaaaaaaaaklava: ne biçim konuşma bunlar... umutsuzluk yok.. güzel düşün güzel şeyler olsun..... daha belli olmaz.. kaydirigubbakcemile5

canım ben yavas yavas alıstırayım kendımı olmayacagına da yıkım fazla olmasın sonradan toparlanması zor olmaz hıc degılse

stres yapma canım sakın ol.
olumlu dusun olumlu sonuc alll....
dualarım tüm hamiş kalmak ısteyenlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…