Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız nerelerdesin... huhu nurdannurdan zemuszemus umarım sevinçten bize haber vermeyi unutmuşsundur.... hayırlısı.....

Son düzenleme:
senağlamasenağlama
kızlar malesef
çok üzgünüm
sonuç geldi 0.100,inanamadık eşimle hemen çıktık özel bi hastanede tekrarladık testi ama yine 0.01..............
anlamıyorum cumartesi günü testi sabah yaptık 34 sonra inanamadık akşam yaptık 34.8 çıktı
yani 2 kere kan verdim
sonuç mu yanlış çıktı yoksa tutunamadı mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum bilmek de istemiyorum ama rüya gibi 2 gün geçirdimm(
keşke hiç görmeseydim bu rüyayı,gerçekle yüzleşmek bi anda yıkılmak çok kötü..
dr haftaya gel keseye bakalım demişti..
benim içime mi doğdu ne tekrar test yapalım diye eşime çok ısrar ettim
çok üzgünüm
hiçbişey yapmak düşünmek istemiyorum
tüp bebeğe kendimi çok hazırlamıştım inanın şu anda onuda istemiyorum

nurdancım canım benım bunda da vardır bır hayır bak tup bebek yapacaksın rabbım yollayacak ınsallah meleklerını ınan cok ıyı anlıyorum senı dr a sordun mu neden olabılır dıye ılac falan kullanıyosan o da sebep olmus olabılır nolur uzulme bıtanem ınsallah bebek haberını vereceksın en ksa zamanda bak hepımız aynı seylerı yasıyoruz enınde sonunda rabbımın ıznıyle gelecek bebıslerımız sakın umutsuzluga kapılma

herşeyde bir hayır vardır canım mutlaka üzülüyorsun ama topla kendini tüp bebek için kuvvetli olman gerek. hayır belki tüp bebektedir.. sen bir beklerken 2 tane gelir meleklerin..
üzülme ne olur.........:1hug:

09/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll............................. 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985..................... 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık............................. 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59...................... 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla............................... 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35.......................... 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
piran2105..........................20/haziran
ebruli_59...........................(yola devam)
angeeel87.........................6/haziran(aşılama)
ayrederya..........................23/haziran
özgül23.............................?
catdog..............................28/haziran
nesemeşe.........................?
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama)
maviumutolsun ..................?
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
sakinlink...........................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp :emir_bebek
nurdannurdan....(yola devam) tüp

blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................(yola devam)
angeeel87.........................6/haziran(aşılama):Saruboceq::Saruboceq:

ilkkad...............(yola devam) tüp

blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
angeeel87.........................21/haziran(aşılama):Saruboceq::Saruboceq:

ilkkad...............(yola devam) tüp

Son düzenleme:
angeeeel87 canım nasılsın?

canım benım ıyıyım tsk ederım agrılarım azaldı goguslerımde var ama halasen napıyosun nasılsın?:1shok:aaaaaaa ebrulı_59 asılama yaptırms mıydı bu ay ?ayyy cok sevındım valla hihoyyythzıran ayının ılk melegı geldı kızlar darısı en kısa zamanda bızım basımıza ınsallaaaahhhh:Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkis

Son düzenleme:
kızlar benım test tarıhım 21 hazıran veeee babalar gunuhihoyyyt acaba kocıse babalar gunu hedıyesı verebılecek mıyım heyecan bastı:uhm: allahım 2 ay bekledım asılama ıcın ınsallah yuzum guler o kadar stresden sonra da esıme unutamayacagı bı armagan vermıs olurum:Saruboceq:

inş..canım en güzel hediye olur... bende hep özel günlerde beklerdim olmadı olmadı işte...
kısmett bakalım hangi özel gün onun olacak.... bu ay da ateş ölçüyorum birde ovül.test kullanıyorum hayırlısı belki yakalarız bebişiii...

allah yardımcımız olsun canım valla ne yapacagımı sasırdım ıyıce sıkıntıdan fıl gıbı yemek yıyorumcokacimcoookeger benım sıpa tutunmussa mujdeyı babalar gununde vercem esıme ınsallah dogumda evlılık yıl donumumuze denk gelıyo 18 martkaydirigubbakcemile3 tatlım dualarımdasn rabbım hazıran ayında yuzumuzu guldurecek hayırlısıyla o bebısı bı yakalarsam zaten var yaaaahihoyyyt:jeyyar:

inş. haziran hepimize uğurlu gelir........... sıralarız arka arkaya bebişleri..
zaten listeye baktım ikimizde arka arkaya bekliyoruz... yakın olacak haberler.... inş. hayırlı güzel haberler olur..

canım hahhıkda hayırlısı buymuş demekki demekten elimden gelmiyor rabbim tez zamanda verir inş meleğini
kızlar ebruli-59 hamile.........

ebruli hamile mi hayırlı olsun maşallah:sm_cool::teytey::teytey:
ayrederyacım topiğin ismi değişmiş hayırılı olsun canımben adet oldum bugünyarın dr gidiyorum eğer herşey normal giderse aşıla başlıyıcak inş
angelcim sende belirtilere takma bende kasık ağrısı oldu fean filan boş çıkıyo rabbim büyük verecekse adet ağrısı çeksende olur ve olan arkadaşlar var sıkma kendini:1hug:

canım üzülme böyle olabiliyo,benimde başıma gelmişti.drlar buna byokiyasal gebelik diyor ilaçların etkisi ile bcg yüksek çıkabiliyormuş gün aşırıda düşüyo,pozitif olursa 2ye katlıyo, fazla takma herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…