- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.661
nurdancım canım benım bunda da vardır bır hayır bak tup bebek yapacaksın rabbım yollayacak ınsallah meleklerını ınan cok ıyı anlıyorum senı dr a sordun mu neden olabılır dıye ılac falan kullanıyosan o da sebep olmus olabılır nolur uzulme bıtanem ınsallah bebek haberını vereceksın en ksa zamanda bak hepımız aynı seylerı yasıyoruz enınde sonunda rabbımın ıznıyle gelecek bebıslerımız sakın umutsuzluga kapılmasenağlamasenağlama
kızlar malesef
çok üzgünüm
sonuç geldi 0.100,inanamadık eşimle hemen çıktık özel bi hastanede tekrarladık testi ama yine 0.01..............
anlamıyorum cumartesi günü testi sabah yaptık 34 sonra inanamadık akşam yaptık 34.8 çıktı
yani 2 kere kan verdim
sonuç mu yanlış çıktı yoksa tutunamadı mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum bilmek de istemiyorum ama rüya gibi 2 gün geçirdimm(
keşke hiç görmeseydim bu rüyayı,gerçekle yüzleşmek bi anda yıkılmak çok kötü..
dr haftaya gel keseye bakalım demişti..
benim içime mi doğdu ne tekrar test yapalım diye eşime çok ısrar ettim
çok üzgünüm
hiçbişey yapmak düşünmek istemiyorum
tüp bebeğe kendimi çok hazırlamıştım inanın şu anda onuda istemiyorum
senağlamasenağlama
kızlar malesef
çok üzgünüm
sonuç geldi 0.100,inanamadık eşimle hemen çıktık özel bi hastanede tekrarladık testi ama yine 0.01..............
anlamıyorum cumartesi günü testi sabah yaptık 34 sonra inanamadık akşam yaptık 34.8 çıktı
yani 2 kere kan verdim
sonuç mu yanlış çıktı yoksa tutunamadı mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum bilmek de istemiyorum ama rüya gibi 2 gün geçirdimm(
çok üzgünüm
angeeeel87 canım nasılsın?
kızlar benım test tarıhım 21 hazıran veeee babalar gunuhihoyyyt acaba kocıse babalar gunu hedıyesı verebılecek mıyım heyecan bastı:uhm: allahım 2 ay bekledım asılama ıcın ınsallah yuzum guler o kadar stresden sonra da esıme unutamayacagı bı armagan vermıs olurum:Saruboceq:
inş..canım en güzel hediye olur... bende hep özel günlerde beklerdim olmadı olmadı işte...
kısmett bakalım hangi özel gün onun olacak.... bu ay da ateş ölçüyorum birde ovül.test kullanıyorum hayırlısı belki yakalarız bebişiii...
allah yardımcımız olsun canım valla ne yapacagımı sasırdım ıyıce sıkıntıdan fıl gıbı yemek yıyorumcokacimcoookeger benım sıpa tutunmussa mujdeyı babalar gununde vercem esıme ınsallah dogumda evlılık yıl donumumuze denk gelıyo 18 martkaydirigubbakcemile3 tatlım dualarımdasn rabbım hazıran ayında yuzumuzu guldurecek hayırlısıyla o bebısı bı yakalarsam zaten var yaaaahihoyyyt:jeyyar:
canım hahhıkda hayırlısı buymuş demekki demekten elimden gelmiyor rabbim tez zamanda verir inş meleğinisenağlamasenağlama
kızlar malesef
çok üzgünüm
yani 2 kere kan verdim
çok üzgünüm
kızlar ebruli-59 hamile.........
canım üzülme böyle olabiliyo,benimde başıma gelmişti.drlar buna byokiyasal gebelik diyor ilaçların etkisi ile bcg yüksek çıkabiliyormuş gün aşırıda düşüyo,pozitif olursa 2ye katlıyo, fazla takma herşeyin hayırlısısenağlamasenağlama
kızlar malesef
çok üzgünüm
yani 2 kere kan verdim
çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?