Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
10/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
piran2105..........................20/haziran
angeeel87.........................21/haziran(aşılama):Saruboceq::Saruboceq:
ayrederya..........................23/haziran
catdog..............................28/haziran
nesemeşe.........................?
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama)
maviumutolsun ..................?
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
sakinlink...........................(yola devam)
özgül23.............................(yola devam) aşılama için gün sayıyor.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp

Son düzenleme:
ayrederyacım ben dün adet olmuştum bugün dr a gittim herşey yolunda dedi kan tathlili yaptırdım hormonlar norma çıkıt iğne ve gonophen vermiş bide çatlatma iğnesi aşılama tedavisine başlıyoruz artık bugün hayırlısı olur inş canım aşılama hangi gün olursa yazarım yne dua edin banada olurmu canlarrrr

özgulcum ınsallah bu kez melegın tutunacak allahın ıznıyle allah yardımcın olsun dualarım senınle saglıklı omurlu hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım:Saruboceq::Saruboceq:

hadi hayırlısı olsun canım. her zaman dua ediyoruz merak etme. gelişmelerden haebrdar et..

ARKADAŞLAR BENİ DE LİSTENİZE EKLEYİN 12 HAZİRAN CUMA GÜNÜ İNŞALLAH AŞILAMAM OLACAK BEN ANGEL LA BİRLİKTE BAŞLAMIŞTIM AMA MALESEF YUMOŞLAR BU AY GELİŞMEYEREK BENİ ŞOK ETTİLER NAZLI YUMOŞLARIMI ANCA BÜYÜTTÜK :lepi:3. AŞILAMAM OLACAK DAHA ÖNCEKİLERDE KLOMEN KULLANMIŞTIM 10. GÜN ÇATLATMA YAPILMIŞTI BU SEFER 18. GÜNE KALDI Çok DAHA YUMOŞ HALLERİNİ BÖYLE BEKLEDİK BİLMİYORUM ARTIKüzgünüm çoook

canım bende senı merak edıyodum karsılasmadık bı turlu asılaman oldu mu dıye merak etmıstım.gec olsunda guc olmasn canım bunda da vardır bı hayır bu sefer gelır ınsallah melegın:Saruboceq: ben 2 ay bekledım asılama ıcın dusun ıskence gıbı geldı ınan:1rolleyes: kısmet bu aya ımıs hayırlısı artık

11/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
mavioje.............................12/haziran 3.aşılama
mydaisy260621.................19/haziran 2.aşılama
piran2105..........................20/haziran
angeeel87.........................21/haziran(aşılama):Saruboceq::Saruboceq:
ayrederya..........................23/haziran
catdog..............................28/haziran
nesemeşe.........................?
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama)
maviumutolsun ..................?
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
sakinlink...........................(yola devam)
özgül23.............................(yola devam) aşılama için gün sayıyor.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnn kızlar ekledim sizide hayırlısı olsun aşılamalarınız... bende dün alşam silik bir çizgi gördüm ovülosyonda bakalım belki bugün çift çizgiyi görürsem büyük gün bugün.... hepimiz için hayırlısı olsun...........

canım benım hayırlısı olur ınsallah bu sefer kendılıgınden gelıverır kuzucun:Saruboceq:

neşemese sen nasılsın canım...? bir ara ateş tablosundan baksana benim ateş kitlendi...36,5 te...
dün akşam da ovül.test silik çizgi çıktı kafam karışık...

kıslaaaaarrrrr ben geldim nerdeyse 1 aydır giremiyodum int iptaldi ama düzeldi şimdi bu mayıs ayı ne patlama olmuş böle yaaaaaa çokkkk sevindim hamişler sizin adınıza allah tamamına erdirsin inş ayrederya angel mavi umut sizler ne alemdesiniz çok özledim hepinizi

canım hosgeldın bende dun senın profıle baktım gırmıyodun epeydır merak ettım sonucunu bende cumartesı asılama yaptırdım sonunda tatlımhihoyyytyrn 6. gunum beklemedeyım bakalım sonuc ne olacak sen nasılsın neler yaptın gorusm:1hug:eyelı

tatlıminş hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın ben 2. aşımı olmuştum oda olmadı artık tüpe geçtik ama hemen yaptırmak istemiyoruz bu 2. aşıdan sonra psikolojik olarak çok etkilendim biraz toparlanmam lazım ara vericem yani.inş sen güzel haberler verirsin bize

nsallah canım melegım gelır de bırlıkte dua ederız sıze:Saruboceq:canım ya senınde kasıklarında agrılar oluyomuydu ara ara ılk 2 gun cok fazlaydı ama gıt gıde hafıflıyo acaba tutmayacak mı asılama goguslerımınde damarları belırgınlestı ve ınanılmaz agrıyo

slm kızlar sormayın beni 2 haziranda olması gereken adet hala yooook dün doktora gittim kist falan yokmuş adet söktürücü verdi prolaktın hormonum azcık yükselmiş ilaç vaerdi adet bekliorum hala kocayı düzeltelim derken bende de sorun çıktı öleeee işte canlarım.eşimde bugün yine giitti doktora bu pazartesi değil haftaya pazartesi ameliyat 2010 dan önce beklemiorum bebek falan angeeeel nie geçmio bu zaman yaaaaaaaaaaaa hadi günün gelsin de güzel haber ver inşallah.öleee kızlar adet olmayı unuttum yaa ama ameliyattan fayda görücez gibime gelio hayırlısı bakalım dua edin bana da.....öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…