Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benım saatler yıl gıbı oldu valla ılerlemıyo sankı:1no2: acaba daha b hcg kana karısmadı falan mı kan testı yaptırsaydın bı .gecen yıl subat ayında bende de olmustu tam 25 gun gecıktı adetım sevıncle gıttım test aldım yok saglık ocagına gıttım bır haftada tam 3 kez kanda baktırdım yıne yok stres etkılıyo sanırım ama kanda baktır derım bazen cıkmayabılıyomus off allahım hakkımızda hayırlısını ver rabbım su ezanlar hurmetıne kucagımızı bos bırakma:Saruboceq:canım amelıyat cok zor deıl dıye duymustum ınsallah gerek kalmadan tutunmustur mınıgın sana dualarımdasın canım hergun hepınıze tek tek du edıyorum rabbım sesımızı duycak ınsallah

tatlım sana tek tavsiyem hiçbi belirtiye takılma ben yaptım o hatayı aldım payımı çünki 2 aşılamada birbirinden farklı oldu ilkinde aynı senn belirtilerini bende yaşadım ama 2.de hiç belirtim olmadı ne adet ne hamilelik tam ümitlenmişken kırmızılarla buluştum ve benim günüm bile geçmişti bence hiiiç takılma eğer bebişinb varsa lo zaten seninledir takma kafana rahat olmaya bak tadını çıkar

Kızlar aşılamadan sonra ne kadar dinlendiniz? Yani ertesi gün ve sonrasında işe gittiniz mi? Yatmak gerekir mi??

tatlım drlara göre gerekmio. o gün bile işe giden çooook kişi var ben şuan çalışmadığım için hep dinlendim ama olmayınca olmuyo zaten drlar ağır işler yapmadan günlük hayatınıza devam edin diyolar bence doğru olanda o

Çok teşekkür ediyorum canım. Aşılamam olursa eğer sınav dönemine denk gelecek diye eşim istemiyor da ondan sordum..

Kızlar aşılamadan sonra ne kadar dinlendiniz? Yani ertesi gün ve sonrasında işe gittiniz mi? Yatmak gerekir mi??

canım ben ılk gun dınlendım sadece dr a sorarsın ılk 24- 48 saat agır kaldırma yeter dıolar ama acıkcası cok dıkkat etmıyorum olacagı varsa zaten olmustur temızlık bıle yapıyorum kaydirigubbakcemile3 2. gunu aksam gezmeye bıle gıttım nasıp kısmet meselesı hayrlısı olsun hakkımızda

canım haklısın kafamdan cıkarınca baska seylere dalınca agrı falan kalmıyo zaten sanırım bırazda psıkolojık :kedi:bu sonuc beklemek daha zormus valla 2 ay kıstın gecmesını bekledım ama bu kadar yavas ılerlemıyodu saatler sankıkaydirigubbakcemile3

Kızlar kafaya takmayınca oluyor diyor herkes de kafaya takmamak nasıl oluyor? Bilen bize de söylesin ne olur...

ah be nesemesecım onu bı becerebılsek zaten temızlık yapıyorum evı kazıdım unutayım dıye ama olmuyo oyun oynuyorum bebek gelıyo aklıma balkona cıkıyorum bı bakıyorum kus yumurtasını bırakmıs basında beklıyo hadı bakalım at kafadan kolaysa:gitme:senağlama

Başıma bin türlü iş açıyorum gene aklım bebek işinde. tv açıyorum bebekler, kitap alıyorum bebekler, delircek insan ya. Rabbime şükürler olsun halimize, bin beteri var. Sadece vakti saati var. Şu kafadan atma formülünü bir bulsam cümle aleme ilan edicem...

aynen canım nasıl bır hasretse bu hergun bıraz daha artıyo :gitme:her ay yenı bır umutla baslıyorum ama husrana ugramaktan bunaldım artık dedıgın gıbı halımıze bınlerce kez sukur ama etrafımdakı ınsanalara bakıyorum haberlerı bıle olmadan hamıle kalıyolar en cok da gucume gıden bunu buyuk bır zevkle anlatmaları sankı damarıma basarmıscasına :mymeka:ey allahım sen bılırsın hakkımızda en ıyısını bızım ıcın hayırlı olanı bızlere de en kısa zamanda nasıp et:Saruboceq:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn inşallah canım. Benim en çok kızdığım ise hem hamiş olmak için doktor doktor geziyorlar benim gibi hem de "ay hamile olduğumu öğrenince çok üzüldüm, ben daha anneliğe hazır değilim, aniden geliverdi, ben bile anlamadım, üstüne görmüşüm o yüzden 3 aydır bilmiyordum" gibi laflar...Kardeşim biliyoruzişte doktor tedavisi ile oldu, istedin, oldu ve 3 ay sakladın. Bunu abartarak anlatmanın ne alemi var??

canım ıste ınsanın aklı basında olsa o tavrı takınmaz tedavıyle olduysa oldu ayıp degıl ya allahın takdırı benım tedavı oldugumu da annem ve kyınvalıdemden baska kımse bılmıyo soylemeye utandıgımdan degıl mıllet soruya bogacak oldu mu olmadı mı dıye allah nasıp ederse derım tedavıyle oldu cocugumuz dıye ama o kadar cok kendını bılmez var kı:1no2:

canım nerelerdeydin özlettin kendini.. bizde merak etmiştik zaten kimsecikler girmiyo eskisi gibi.

kızlarr neden hep ben yokken toplanıyorsunuz... kaynatmışsınız yine... angeeeel canım beklemek zor biliyoruz ama sakinlik te söylemiş kendini dinleme.... neşemeşe kafadan çıkartma formülünü bulursan bana da söyle... mavimumutolsun canım hayırlı olur inş. ameliyatınız şimdiden geçmiş olsun. tez zamanda kaydirigubbakcemile gelsin bebeişler.... kızlar dün akşam eve gittim bende ovülosyonda çift çizgi yakaladım düğüne davetliydik gittik oynadım zıpladım döktüm kurtlarımı zemuszemus geldik çalıştık :kedi: hayırlısı bakalım. dualarınızı esirgemeyin.. allah hepimize hayırlı bebişler versin...

12/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
mavioje.............................12/haziran 3.aşılama
mydaisy260621.................19/haziran 2.aşılama
piran2105..........................20/haziran
angeeel87.........................21/haziran(aşılama):Saruboceq: kaldı 6 gün
ayrederya..........................23/haziran
catdog..............................28/haziran
nesemeşe.........................?
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama)
maviumutolsun ..................?
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
özgül23.............................(yola devam) aşılama için gün sayıyor.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp

senin yine anneler biliyormuş ben kimseye söylemedim sadece kardeşim bir işyerinden bir arkadaş biliyor. neler yaşadığımı.. birde sizler mafoldumben ama burası olmasa belki insan daha çaresiz hisseder. birbirimize kader arkadaşlığı yapıyoruz.. bizi en ii biz anlarız..... kocişler bile değil... hepinizi seviyorum..... :asigim:

herkeslere günaydınnnnnnn
angelcimcanım yaa günün az kalmış hadi inş bebeğin seninledir tatlım inşşşşş
neşemeşe cim insanlar zaten kendi gibi olmayana normal yolla kalamayanları eksik görürler ama rabbim bize verecek eğer rabbim isteseydi onlarada vermezdi o yüzden artık ben laflara takmıyorum hiç umrumda deil sabırla bekliyorum rabbim bi gün o meleği bana gönderecek inş
ayrederya cım oooo maşallah çalışmalar tam gaz desene hadi bakim inş mükafatını alırsın datlumm

sağol canım hepimiz inş. alacağız bir kucağımıza.. çalışamya devam...:kedi:

canım annelere de solemıyecektım de esım burda olmayınca dr a gıt gel sorun olacaktı kayınvalıde bı ton laf soz cıkaracaktı huyudur zaten bılmıyomus gıbı davranıyo zaten ne aradıgı ne sordugu var asılama yaptrdıgım gun gezmeye gıttı koye gıttıgını de gectım neyse ınsan bı naptın kızım zor mu oldu dıye sorar hadı gelde sıkma canını dun mısafır gelecek dıye aramayı bılıyo klava:sankı sokaktakı adamın cocugunu dogurcam allah vıcdan versın kendı annem kosusturdu benımle saolsun derler ya aglarsa anam aglar gerısı yalan aglar dıye senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…