- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.701
slm kızlar sormayın beni 2 haziranda olması gereken adet hala yooook dün doktora gittim kist falan yokmuş adet söktürücü verdi prolaktın hormonum azcık yükselmiş ilaç vaerdi adet bekliorum hala kocayı düzeltelim derken bende de sorun çıktı öleeee işte canlarım.eşimde bugün yine giitti doktora bu pazartesi değil haftaya pazartesi ameliyat 2010 dan önce beklemiorum bebek falan angeeeel nie geçmio bu zaman yaaaaaaaaaaaa hadi günün gelsin de güzel haber ver inşallah.öleee kızlar adet olmayı unuttum yaa ama ameliyattan fayda görücez gibime gelio hayırlısı bakalım dua edin bana da.....öptüm herkesi
nsallah canım melegım gelır de bırlıkte dua ederız sıze:Saruboceq:canım ya senınde kasıklarında agrılar oluyomuydu ara ara ılk 2 gun cok fazlaydı ama gıt gıde hafıflıyo acaba tutmayacak mı asılama goguslerımınde damarları belırgınlestı ve ınanılmaz agrıyo
Kızlar aşılamadan sonra ne kadar dinlendiniz? Yani ertesi gün ve sonrasında işe gittiniz mi? Yatmak gerekir mi??
tatlım drlara göre gerekmio. o gün bile işe giden çooook kişi var ben şuan çalışmadığım için hep dinlendim ama olmayınca olmuyo zaten drlar ağır işler yapmadan günlük hayatınıza devam edin diyolar bence doğru olanda o
Kızlar aşılamadan sonra ne kadar dinlendiniz? Yani ertesi gün ve sonrasında işe gittiniz mi? Yatmak gerekir mi??
tatlım sana tek tavsiyem hiçbi belirtiye takılma ben yaptım o hatayı aldım payımı çünki 2 aşılamada birbirinden farklı oldu ilkinde aynı senn belirtilerini bende yaşadım ama 2.de hiç belirtim olmadı ne adet ne hamilelik tam ümitlenmişken kırmızılarla buluştum ve benim günüm bile geçmişti bence hiiiç takılma eğer bebişinb varsa lo zaten seninledir takma kafana rahat olmaya bak tadını çıkar
Kızlar kafaya takmayınca oluyor diyor herkes de kafaya takmamak nasıl oluyor? Bilen bize de söylesin ne olur...
Başıma bin türlü iş açıyorum gene aklım bebek işinde. tv açıyorum bebekler, kitap alıyorum bebekler, delircek insan ya. Rabbime şükürler olsun halimize, bin beteri var. Sadece vakti saati var. Şu kafadan atma formülünü bir bulsam cümle aleme ilan edicem...
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn inşallah canım. Benim en çok kızdığım ise hem hamiş olmak için doktor doktor geziyorlar benim gibi hem de "ay hamile olduğumu öğrenince çok üzüldüm, ben daha anneliğe hazır değilim, aniden geliverdi, ben bile anlamadım, üstüne görmüşüm o yüzden 3 aydır bilmiyordum" gibi laflar...Kardeşim biliyoruzişte doktor tedavisi ile oldu, istedin, oldu ve 3 ay sakladın. Bunu abartarak anlatmanın ne alemi var??
kıslaaaaarrrrr ben geldim nerdeyse 1 aydır giremiyodum int iptaldi ama düzeldi şimdi bu mayıs ayı ne patlama olmuş böle yaaaaaa çokkkk sevindim hamişler sizin adınıza allah tamamına erdirsin inş ayrederya angel mavi umut sizler ne alemdesiniz çok özledim hepinizi
canım ıste ınsanın aklı basında olsa o tavrı takınmaz tedavıyle olduysa oldu ayıp degıl ya allahın takdırı benım tedavı oldugumu da annem ve kyınvalıdemden baska kımse bılmıyo soylemeye utandıgımdan degıl mıllet soruya bogacak oldu mu olmadı mı dıye allah nasıp ederse derım tedavıyle oldu cocugumuz dıye ama o kadar cok kendını bılmez var kı:1no2:
herkeslere günaydınnnnnnn
angelcimcanım yaa günün az kalmış hadi inş bebeğin seninledir tatlım inşşşşş
neşemeşe cim insanlar zaten kendi gibi olmayana normal yolla kalamayanları eksik görürler ama rabbim bize verecek eğer rabbim isteseydi onlarada vermezdi o yüzden artık ben laflara takmıyorum hiç umrumda deil sabırla bekliyorum rabbim bi gün o meleği bana gönderecek inş
ayrederya cım oooo maşallah çalışmalar tam gaz desene hadi bakim inş mükafatını alırsın datlumm
senin yine anneler biliyormuş ben kimseye söylemedim sadece kardeşim bir işyerinden bir arkadaş biliyor. neler yaşadığımı.. birde sizler mafoldumben ama burası olmasa belki insan daha çaresiz hisseder. birbirimize kader arkadaşlığı yapıyoruz.. bizi en ii biz anlarız..... kocişler bile değil... hepinizi seviyorum..... :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?