Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım en ıyısını yapmıssın stres atmıssın ne guzel ınsallah tutunmustur bebegın sana bu ay surprız yapıverırhihoyyythihoyyyt

özgülcüm az kaldı da ınsanın ıcıne dogmaz mı olup olmadıgı olsa hıssederdım sanırım olmadı kırmızıları beklıyorum bakalım

angelll her senın adını gordugumde sımdı mutlu haberı verecek dıye gecırıyorum ıcımden.sankı bu ay olcak galıba..içime oyle doguyor ınsallah tutunur bebısın tum bebek ısteyenler ıns bıran once kavusur bebıslerınee...:Saruboceq:

canım benım ınsallah dualarını esırgeme benım ıcımde de bı umutsuzluk var yada kendımı kotuye alıstırmak ıstıyorum olmazsa toparlanması zor olacak allahın takdırı ondan gelen herseye razıyız hayırlısı olsun napalım

bizde söylmedikte insan anasına sarılıp ağlamak isityo bazen.:sinifsinif: ama üzülmesinler diye söylemedik. sonra annem benden çok üzülecek. diğeride lafını sözünü pek bilmiyo sağda solda konuşacak canımı sıkacak.. en iyisi kimseler bilmesin birkaç arkadaş var onlar biliyo. ama olduğu zaman söylememek için nasıl tutarım kendimi bilmem. herkese haykırarak bağırarak söylemek istiyom. ama eşim izin vermez... biraz zaman geçsin der..
olsunda...... buluruz bir yolunu asıl hep hayal ediyom ona nasıl söylerim diye... özel olmalı.. unutulmamalı.... hayaller güzel ama rabbim bir an önce versin sağlıklı sıhhatli hepimize..........

aynen canım bızde soylemeyı dusunmuyoruz ılk 3 ay allah nasıp ederse olursa da kaynanaya tutmadı diycem 5 6 ay oncesıne kadar torun var mı dyenlere daha kucuk bıraz bunu buyutelım once derdı sımdı de ınadıma yapar gıbı bende ıstıyorum artık hadı kızım dıyo tedavı oldugumu bıle bıle gırtlagını sıkıvercem dengesız yıne dursun desene mıllete ne fırsat verıyonklava:kötükedihüso

boşver sen takma kafana onu banada korkudan soramıyo birşey varmı yokmu diye. geçen aşılama döneminde doktor ilaç vermişti mide bulantısı yaptı bende aksilik ilk günde oraya gittk ben çıakrdım flan hemen sormuş eşime birşey varmı diye..
allahtan lafını etmiyorlar ama yakında başlarlar.. onun bunun çocuğundan bahsediyo arada
bende duymamazlıktan geliyom... sen valla 3 ay beklersen bravo derim sana ben tutamam içimde ...söylerim hemen... ama biraz sabretmek gerekli kardeşiminde ilk bebeği düşük oldu herkese haber vermiştik sonra bide arayanlarla uğraş... söylesen bir dert söylemesen bir dert...

angeeel inşallah sen de güzel haber veririsin canım.ben doktora gittim ya canım doktor muayne etti gebelik yok sonra kan testi istedi yine yok yumurtlamada bi aksaklık olmuş geçti artık benden.ameliyatıda beklicez zaten en az 3 ay sonra düzelme oluyomuş.kesin değil o da ama ben hep bu bi sınav üstüme düşeni yapıym gerisi allah a kalmış die düşünüorum.emeklerimizin karşılığını alıcaz inşallah.
yeni adet tarihimi bilmiorum 2 gündür söktürücü bile kar etmedi.eşimin sorununu hallederim derken ben de de çıktı zamanımın gelmesini bekliorum.Rabbim ol deyince gelecek bebeğim.

ben beklerım canım hele bıde yaptıkları aklıma geldıkce sınırlerım fırlıyo tepeme soylersem ıyıce sınır edecek zaten hem emegı yok umursamadı kac aydır basımda ne koca var destek olacak ne bısey oluncada mılletın yanında yalakalık yapacak torunum olcak dıye kıst cıktı 2 ay da sevındı tedavı baslamadı temızlıgım bıtısınde sonra baslasın dıye. mıllet cektırdıklerını bı bılse kayınpeder desen tedavı oldugumu bılıyo allaha sukur ıhtıyacımız yok ama ınsan kızım dr a gıdıp gelıyon bı ıhtıyacın yapabılecegımız bısey var mı dıye sorar ben parasını pulunu zaten mınnet edıp de almam ınsanda vıcdan merhamet olacak bıraz allah ıslah etsın

canım bende subatta kullanmıstım adet sokturucuyu gecen yıl 6. gunu gelmıstı genelde ılac bıtınce gelıyo bana farlutal vermıstı allah sukur bır daha da olmadı bende gıdecegım bugun dr a su agrılar normal mı bı sorayım bıde ne kadar olmus degerler yıkamadan snra merak ettım soylememıstı bıze o gun hakkımızda hayırlısı olsun canım napalım bı da bızım sınavımızmıs allah beterınden esırgesın buna da hamdolsun.gectı benden falan deme canım sakın PES ETMEK YOK DURMAK YOK YOLA DEVAMMMM :)

Son düzenleme:
özgülcüm az kaldı da ınsanın ıcıne dogmaz mı olup olmadıgı olsa hıssederdım sanırım olmadı kırmızıları beklıyorum bakalım

canım öyle söyleme umutlu ol rabbim zamanı ise vermiştir onu sana ve senledir ki eğr zamanı değilsede üzülme olurmu canım hayırlısı olsun hakkımızda inş bide dr gidicem yamzışsın geçmiş olsun noldu

biz herkesi kendimiz gibi ailemiz gibi biliyoruz da ondan canım. boşver onlarda kendi yağlarıyla kavrulurlar. bende bir gün çok hastalandım yatıyorum ateşler içinde eşim başımda tel.çaldı eşim konuşuyo annesiyle benim hasta olduğumu söylediği halde kötü olduğumu yattığımı söylediği halde bir gemiş olsun demedi eşim anladı benim bozulduğumu başka odaya gitti konuştu. o günden beri aramıyorum nasılsın diye..? başlarda laf sokuyodu beni kimse aramıyo flan diye şimdi lafını bile etmiyo. gittiğimiz zaman konuşuyorum çokta üstüne düşmüyorum böyle mesafeli daha ii.. eden bulur.
boşver sen bebişini düşün...

kızlar dr dan yenı geldım asılama ucretını vermedk ıcın gıtmıstım dedım kasıklarımda agrı var gel bı ultrasonla bakalım dedı benım yumoslar catlamamıs buyumeye devam etmıs keratalar kaydirigubbakcemile3sonra yaklastırdı bıseye bakıyo hayırdır kıst mı olmus yıne dedım adama :kedi: kızlar ınanamayacagım bısey dedı bana galıba gebelık kesesı de var sanirim dedı fazla umutlanma sen yıne de ama keseye benzıyo dedı mınıcık bı noktacık 12. gun test yap dedı ama ınanasım gelmıyo 6.gun daha bugun benim umudum yok zaten dedim adama 2.asilamaya hazirlaniyorum dedim sen yine oyle dusun hayirlisi olsun dedi

ozgulcum asilama ucretini vermek icin gittim sok oldum geldim olsa hissederdim galiba umutlanmak istemiyorumlmaz:

slm kızlarrrr szileri çok özledim mayıs ayı bayağı bereketli olmuş :):) darısı hazirana olsun hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı bize olsun allah tamamına erdirsin..... ayrederya canım benide listeye ekle 3 cü aşılamamı haziranın 22 de olacağım doktorum bu sefer umutlu ama ben relaxsım düşünmüyorum artık.. hepinizi çok özledim herkese kucak dolusu sevgilerkaydirigubbakcemile3

selam kıslar nisan ayındada 1 negatif le sonuçlanana aşılamam olmuştu sanırım yarın gittiğimde doktorum pazartesi aşılama olucaksın diyecek bugun gittim yumurtalarım 16-15 mm olmak üzere 2 gelişen yumurtam var .yumurtalarım boşa gitmesin diye yarında çağırdı. salı tekrara girerim siteye buyuk ihtimal eger liste yapıyorsanız benide ekleyin adet tarihim 29 haziran

canım benım ınsallah bu kez tutunur bebegın sana hakkında hayırlısı olsun:Saruboceq:

ozlemcım hakkında hayırlısı olsun umarım son asılaman olur bebegım bu kez tutunur sana rabbım yardımcımız olsun:Saruboceq:

ben hiçbirşey anlamadım yumurtalar çatlamamışsa gebelik kesesi nasıl oluştu? acaba biri çatlamışmıydı ?? neyse inş. güzel haberler alırız. bende heyecan yaptım şimdi...
hadi bugünüde bitti say kaldı 5 günnnn alkisalkisalkis

canım hayırlısı olsun tez zamanda büyüsün yumoşların.... inş.2.si uğurlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…