- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.741
slm kızlarrrr szileri çok özledim mayıs ayı bayağı bereketli olmuş :):) darısı hazirana olsun hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı bize olsun allah tamamına erdirsin..... ayrederya canım benide listeye ekle 3 cü aşılamamı haziranın 22 de olacağım doktorum bu sefer umutlu ama ben relaxsım düşünmüyorum artık.. hepinizi çok özledim herkese kucak dolusu sevgilerkaydirigubbakcemile3
ben hiçbirşey anlamadım yumurtalar çatlamamışsa gebelik kesesi nasıl oluştu? acaba biri çatlamışmıydı ?? neyse inş. güzel haberler alırız. bende heyecan yaptım şimdi...
hadi bugünüde bitti say kaldı 5 günnnn alkisalkisalkis
canım 7 8 yumurtam vardı sanırım 3 tanesı catlamamıs kıst gıbı duruyolardı aman zaten umudum yok acıkcası benımde kafama takılan 6.gun nasıl gordu keseyı acaba asılamadan once catlatma ıgnesı oldugum gun ılıskı olmustu o zmn olmus olabılır mı:kedi:zaten umutlanma dedı ılac verdı fıtıl onu da aradım bulamadım eczanelerde olmazsa ecza deposuna bakıyım
sen yine fazla kaptırma kendini ama hayırlısı olur inş. bende ii şeyler hissediyorum senin hk. olursa hep beraber bayram yaparız topikte....:teytey:
insallah canim hayirlisi neyse o olsun bastan beri umudum yok zaten dunde agladim biraz rahatladim acildim kotuye hazirlikliyim zaten uzulmeyecegime soz verdim negatif sonuca alistirdim kendimi olmazsa kaldigim yerden devam allah baska dert vermesin
canım hakkında hayırlısı olur inş ve dr un gördüğü inşş kesedir canımcanım 7 8 yumurtam vardı sanırım 3 tanesı catlamamıs kıst gıbı duruyolardı aman zaten umudum yok acıkcası benımde kafama takılan 6.gun nasıl gordu keseyı acaba asılamadan once catlatma ıgnesı oldugum gun ılıskı olmustu o zmn olmus olabılır mı:kedi:zaten umutlanma dedı ılac verdı fıtıl onu da aradım bulamadım eczanelerde olmazsa ecza deposuna bakıyım
kızlar hepinizi çok özledim! selamlar.....
bu aralar iş ve ev yoğunluğu sebebiyle hiç giremedim siteye.bizim Nisan topiğini bulamayınca panik oldum başta ama sonra ayrederyacım bizim listeyi görünce çok mutlu oldum:)
inşallah angeeldan güzel haberler alırız hadi canım bizi umutlandır....
Vallah ben bu ay da kendi halimde devam ediyorum çalışmalara ama çok takmıyorum önceki aylar gibi illa çalışalım bu dönem diye, artık Allah isterse verir diyorum 1,5 yıldır kendimi paraldım yok gıdakladım yok gıdaklıcam diye.Anladım ki bizim elimizde olan hiçbişey yok rabbim isterse adetteki ilişkiden bile verir ben 5 yıllık evliyim olucağı varsa olurdu napalım artık rabbim hayırlısını versin...
Arkadaşlar şu 10-15 gün içinde kısmetse taşınma durumum var fırsat buldukça girmeye çalışıcam ama giremezsem beni listeden silmeyin sakın olur mu umudum devam ediyoookaydirigubbakcemile
hepinize sevgiler bol bebişli günler:CüvCüv:
catdogcum canım ınsallah umut oluruz bebegımle sıze rabbım en kısa zamanda hepımıze yasatır ınsallah annelık sevıncını hergun dua edıyorum hepımıze rabbım hayırlı saglıklı omurlu evlatlar nasıp etsın.ev tasıyacakmıssın canım allah kolaylık versın zaten lısteye gıren bebısını almadan cıkamazhihoyyytkızlar hepinizi çok özledim! selamlar.....
bu aralar iş ve ev yoğunluğu sebebiyle hiç giremedim siteye.bizim Nisan topiğini bulamayınca panik oldum başta ama sonra ayrederyacım bizim listeyi görünce çok mutlu oldum:)
Vallah ben bu ay da kendi halimde devam ediyorum çalışmalara ama çok takmıyorum önceki aylar gibi illa çalışalım bu dönem diye, artık Allah isterse verir diyorum 1,5 yıldır kendimi paraldım yok gıdakladım yok gıdaklıcam diye.Anladım ki bizim elimizde olan hiçbişey yok rabbim isterse adetteki ilişkiden bile verir ben 5 yıllık evliyim olucağı varsa olurdu napalım artık rabbim hayırlısını versin...
Arkadaşlar şu 10-15 gün içinde kısmetse taşınma durumum var fırsat buldukça girmeye çalışıcam ama giremezsem beni listeden silmeyin sakın olur mu umudum devam ediyoookaydirigubbakcemile
adak adadım canım zaten allah nasıp ederse hamıle oldugumu ogrendıgım ılk 1 hafta ıcınde kurban kesecem bırde ıhtıyacı olan bır aılenın asılama masraflarını karsılayacagım bebegım baskasına da umut olsun:Saruboceq::Saruboceq:bundan daha guzel bı mutluluk olabılır mıhihoyyytcanım inş hamiş olda herşey götür dr una canım değer bencede benimde olursa bu ayki aşılama dr uma bi hediye götürürüm artık inşş seninde bebeğin senle olur hayırlısı
kizlar gunaydın,
Ben 8 haziranda asılama oldum. Beklemedeyim, gunler gecmiyor. Asılama oldugum gunu saymazsam bugun 5. gunum , 10 gun daha var test yaptırmama ..
kasıklarımda agrılar var ama cok asırı degil, goguslerimde bir numara yok simdilik ama karnımda siskinligim var pantolonlarıma zor sıgıyorum.
Allah her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin..
kızlar hepinizi çok özledim! selamlar.....
angel87 benimde agrım vardı bugun dr gittim ama alttan ultrsonla bakmadı ustten baktı olabilir bu tur agrılar dedi. yani umut verici bisi soylemedi hatta asılamada tutma sansı cok da yuksek degil biliyorsun dime dedi..
bende zaten oyle cok hayaller kurmuyorum su an da
Hakkımızda hayırlısı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?