Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

özlüyorsan bizi sık sık gir de haberimiz olsun senden... hayırlısı olsun aşılamam listeyi hemen düzeniyorum....

12/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
mavioje.............................12/haziran 3.aşılama
mydaisy260621.................19/haziran 2.aşılama
piran2105..........................20/haziran
angeeel87.........................21/haziran(aşılama):Saruboceq: kaldı 6 gün
incemeşe..........................22/haziran 3.aşılama
ayrederya..........................23/haziran
catdog..............................28/haziran
ozlem82do........................29/haziran 2.aşılama
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama)
nesemeşe.........................(yola devam)
maviumutolsun .................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
özgül23.............................(yola devam) aşılama için gün sayıyor.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp

Son düzenleme:

canım 7 8 yumurtam vardı sanırım 3 tanesı catlamamıs kıst gıbı duruyolardı aman zaten umudum yok acıkcası benımde kafama takılan 6.gun nasıl gordu keseyı acaba asılamadan once catlatma ıgnesı oldugum gun ılıskı olmustu o zmn olmus olabılır mı:kedi:zaten umutlanma dedı ılac verdı fıtıl onu da aradım bulamadım eczanelerde olmazsa ecza deposuna bakıyım

sen yine fazla kaptırma kendini ama hayırlısı olur inş. bende ii şeyler hissediyorum senin hk. olursa hep beraber bayram yaparız topikte....:teytey:

sen yine fazla kaptırma kendini ama hayırlısı olur inş. bende ii şeyler hissediyorum senin hk. olursa hep beraber bayram yaparız topikte....:teytey:

insallah canim hayirlisi neyse o olsun bastan beri umudum yok zaten dunde agladim biraz rahatladim acildim kotuye hazirlikliyim zaten uzulmeyecegime soz verdim negatif sonuca alistirdim kendimi olmazsa kaldigim yerden devam allah baska dert vermesin

insallah canim hayirlisi neyse o olsun bastan beri umudum yok zaten dunde agladim biraz rahatladim acildim kotuye hazirlikliyim zaten uzulmeyecegime soz verdim negatif sonuca alistirdim kendimi olmazsa kaldigim yerden devam allah baska dert vermesin

insan ister istemez üzülüyo bunca uğraş emek boşa gidiyo diye.. ama bende söz verdim kendime ilk gün ağladım aüladım :gitme: sonra ağlamıycam diye söz verdim kendime işlerim vardı yapılacak dişçi, kuaför vs. onlara sardım.. sonra toparladım kendimi bundada vardır bir hayır dedim... inş. allah çözümsüz dert vermesin neler var.. allah korusun...

angel canım inşallah vardır az kalmış zaten sabret doktor benzettiyse vardır bence yani kist mi kese mi anlar heralde yine de çok kapılma hayırlısını iste.inşallah vardır..........

kızlar hepinizi çok özledim! selamlar.....
bu aralar iş ve ev yoğunluğu sebebiyle hiç giremedim siteye.bizim Nisan topiğini bulamayınca panik oldum başta ama sonra ayrederyacım bizim listeyi görünce çok mutlu oldum:)
inşallah angeeldan güzel haberler alırız hadi canım bizi umutlandır....
Vallah ben bu ay da kendi halimde devam ediyorum çalışmalara ama çok takmıyorum önceki aylar gibi illa çalışalım bu dönem diye, artık Allah isterse verir diyorum 1,5 yıldır kendimi paraldım yok gıdakladım yok gıdaklıcam diye.Anladım ki bizim elimizde olan hiçbişey yok rabbim isterse adetteki ilişkiden bile verir ben 5 yıllık evliyim olucağı varsa olurdu napalım artık rabbim hayırlısını versin...
Arkadaşlar şu 10-15 gün içinde kısmetse taşınma durumum var fırsat buldukça girmeye çalışıcam ama giremezsem beni listeden silmeyin sakın olur mu umudum devam ediyoookaydirigubbakcemile
hepinize sevgiler bol bebişli günler:CüvCüv:

canım hakkında hayırlısı olur inş ve dr un gördüğü inşş kesedir canım

hoşgeldin canım boşver bencede takma kafana zamanı gelmiş ise olur zaten inş

özgulcum ınsallah dedıgın gıbı olur nasıp artık haftaya bellı olcak ak koyun kara koyun allahım tuttugunu dusunemıyorum dr umu baklavayla borekle beslemez mıyım o haberı verıncesırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

catdogcum canım ınsallah umut oluruz bebegımle sıze rabbım en kısa zamanda hepımıze yasatır ınsallah annelık sevıncını hergun dua edıyorum hepımıze rabbım hayırlı saglıklı omurlu evlatlar nasıp etsın.ev tasıyacakmıssın canım allah kolaylık versın zaten lısteye gıren bebısını almadan cıkamazhihoyyyt

canım inş hamiş olda herşey götür dr una canım değer bencede benimde olursa bu ayki aşılama dr uma bi hediye götürürüm artık inşş seninde bebeğin senle olur hayırlısı

canım inş hamiş olda herşey götür dr una canım değer bencede benimde olursa bu ayki aşılama dr uma bi hediye götürürüm artık inşş seninde bebeğin senle olur hayırlısı
adak adadım canım zaten allah nasıp ederse hamıle oldugumu ogrendıgım ılk 1 hafta ıcınde kurban kesecem bırde ıhtıyacı olan bır aılenın asılama masraflarını karsılayacagım bebegım baskasına da umut olsun:Saruboceq::Saruboceq:bundan daha guzel bı mutluluk olabılır mıhihoyyyt

kizlar gunaydın,

Ben 8 haziranda asılama oldum. Beklemedeyim, gunler gecmiyor. Asılama oldugum gunu saymazsam bugun 5. gunum , 10 gun daha var test yaptırmama ..
kasıklarımda agrılar var ama cok asırı degil, goguslerimde bir numara yok simdilik ama karnımda siskinligim var pantolonlarıma zor sıgıyorum.
Allah her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin..

canım gunaydın bende 6 hazıranda asılama oldum dedıgın gıbı saatler dondu sankı bana ınat :bbo:ben dun dr a gıttım canım kasıklarımda agrı var dedım utrasonla baktı catlamayan yumurtalar varmıs onlar sebep oluyomus benım goguslerımde sıs damarları belırgınlestı ve hafıf agrı var hakkımızda hayırlısı olsun allah saglıklı omurlu evlatlar nasip etsın hepımıze:Saruboceq::Saruboceq:

canım allah kolaylık versin taşınma işi zor valla bende yeni atlattım sonra kardeşimin evinide taşıdık.... kolay gelsin.... listeden çıkmak yok zaten biliyorsun. sadece üst sıralara kayabilirsin :dance: hayırlısıyla 3 e 5 ebakmıyo allahım vakti zamanı gelince veriyo.. bize de elbet verecek... biz başlıktaki gibi sabırsız anne adaylarıyız.. tekrar kolay gelsin . bizi ihmal etme..lmaz:

13/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
mavioje.............................12/haziran 3.aşılama
mydaisy260621.................19/haziran 2.aşılama
piran2105..........................20/haziran
angeeel87.........................21/haziran(aşılama):Saruboceq: kaldı 6 gün
incemeşe..........................22/haziran 3.aşılama için gün sayıyor.
esterya.............................23/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
Abı-Hayat..........................?/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
ayrederya..........................23/haziran
catdog..............................28/haziran
ozlem82do........................29/haziran 2.aşılama
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama)
nesemeşe.........................(yola devam)
maviumutolsun .................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
özgül23.............................(yola devam) aşılama için gün sayıyor.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp

Son düzenleme:
angel87 benimde agrım vardı bugun dr gittim ama alttan ultrsonla bakmadı ustten baktı olabilir bu tur agrılar dedi. yani umut verici bisi soylemedi hatta asılamada tutma sansı cok da yuksek degil biliyorsun dime dedi..
bende zaten oyle cok hayaller kurmuyorum su an da
Hakkımızda hayırlısı diyorum

bana da ustten baktı canım yumurtaları gosterdı catlamamıs 2 3 tanesı agrıya o sebep oluyomus asılamadan sonra normal de demedı agrıyı ufff yaaaa nerde terslık var benı buluyo zaten mafoldumben bende dedım zaten dr a kendımı 2. asılamaya hazırlıyorum dıye benım ıcımde de bısey yok tutmayacak sanırım umarım yanılırız allah yardımcımız olsun

5 gun gecti 10 gunde gecer insallah
mesela benim goguslerde hic agrı yok
genellikle gogus agrısından sikayet ediyor arkadaslar asılamadan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…