- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.761
5 gun gecti 10 gunde gecer insallah
mesela benim goguslerde hic agrı yok
genellikle gogus agrısından sikayet ediyor arkadaslar asılamadan sonra
5 gun gecti 10 gunde gecer insallah
mesela benim goguslerde hic agrı yok
genellikle gogus agrısından sikayet ediyor arkadaslar asılamadan sonra
kızlar ne zamn bellı olcak sonuclarınız.
kızlar ne zamn bellı olcak sonuclarınız.
kızlar belirtilere fazla kafanızı takmayın derim. benim göğüslerim şişti karnım şişti son bir kaç günümü hamileymişim hissyle geçirdim. allahım tez zamanda gerçeğini göstersin hepimize.. sonra hüsran.. ilk bir damla kan geldi bir gün devamı gelmedi havalara uçtum sonra foss devamı geldi... sizi üzmek istemem ama hevesimiz sonra kursağımızda düğüm oluyor.. üzülmemek elde değil olumsuz olunca ama herşeye hazırlıklı olmak gerek.. umarım ikinizdende güzel haberler alırız.. bize de umut olur.
gönül senin bebiş nasıl büyüyomu o bizim topiğin ilk göz ağrılarından ona ii bak....
iyi bakıyorum teyzelerii..11. haftamıza gırdık 24 unde kontrolumuz var hem 2li test olcagız.inşallah sızde bebıslerınıze en kısa zamanda kavusacaksınız.kardes beklıyo teyzelerı sızden.lutfen moralınızı yuksek tutun.moral cok onemlı faktor hamıle kaldıgımda ben bunu anladım...
darısı sızlerın basına dua edıyorum sureklı ınsallah Allah'ım duyar dualrımızı...
adak adadım canım zaten allah nasıp ederse hamıle oldugumu ogrendıgım ılk 1 hafta ıcınde kurban kesecem bırde ıhtıyacı olan bır aılenın asılama masraflarını karsılayacagım bebegım baskasına da umut olsun:Saruboceq::Saruboceq:bundan daha guzel bı mutluluk olabılır mıhihoyyyt
ay ne güzel bi düşünce inş sonu çıkarda yapmak nasip olur canım sana heleki başkasının aşılamasına yardımcı olman bence dahada güzeli bilmiyorum ya bende bebeğim olursa bişeyler yapıcam artık çoluk çocuğa para veririm bende olmaz mı?
ay ne güzel bi düşünce inş sonu çıkarda yapmak nasip olur canım sana heleki başkasının aşılamasına yardımcı olman bence dahada güzeli bilmiyorum ya bende bebeğim olursa bişeyler yapıcam artık çoluk çocuğa para veririm bende olmaz mı?
slm kızlar nasılsınız oh bee bugün karşılaşabildik sonunda
gönülcüm hamişlik nasıl gidiyo canım
kız angellll canım nasılsın daha senin belirti için erken haa gülüm sen az sabır et çünkü bende yaptım ilk günler bi kasık ağrısı bi şişlik felan abooo ama fossss tabi neyse seni üzmüyücem sadece aklın hep başka yerde olsun bak ben kitap aldım 3 tane onları okuyucam aşılama sonrası ki aklımda olmsın canım
ayrederya canım sne nasılsın nasıl gidiyo bakımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?