Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ab-ı Hayat canım diğer topikte okudum ikinci aşılamanmış hayırlısı olsun..... inş.tutunur meleğin...

canımsın sağol. çalışmalara devam.... ovl. 3 gündür çift görüyom aynı koyulukta değil ama çalışıyoz..:kedi: hayırlısı bakalım.

hadi bakimm bu ay inşş olcak canım durma yola devam..... slogan buydu demiii durmuyucaz zamanı gelene kadar devam edicez çalışmaya:jeyyar: ha bide benim aşılamada büyük ihtimal haftaya cuma olur öyle tahmin ediyorum

hadi hayırlısıııııııııııııı gelsin melekler durmak yok YOLA DEVAM..

canımsın sağol. çalışmalara devam.... ovl. 3 gündür çift görüyom aynı koyulukta değil ama çalışıyoz..:kedi: hayırlısı bakalım.

canım sen gene calısabılıyosun:kedi: dun dr yumurtaların var hala ılıskı olsun dedı ama koca nerrdeeeeee kaydirigubbakcemile3 bızım cocugun olmayacagı bellı adam aralıkta gelıyo martta santıyeye gıdıyo hangı arada tutturacak bılmem ayda 2 gunde zne gelır ondada yumurtlama guneme denk gelmıyo sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

adamı bulduğun gibi bin tepesine...:kedi: sırnaşık şey başka koca bulcak değilsin ya
tutar merak etme.....

Benim geçen ay ki ilk aşılamamda göğüs uçlarımda ve kasıklarımda ağrılarım vardı.Olmadı.Aşılamadan tam bir hafta sonra benim doktorum progeston tahlili yaptırdı.Yumurta çatlamış mı diye?Eğer çatlamamışsa hamilelik ihtimali yok.Siz yaptırıyor musunuz?

canım benim esimde morfoloji sorunu var cok da vahim degil ama
aşılama sırasında yapılan sperm analizinde ileri harketli %16 cıktı ve 15 milyon spermle asılama yapıldı
ben daha once hamile kaldım ama kalbi atmadı bebegimin 31 martta kurtaj oldum

canım ben dun gıttım dr a ultrasonla bktı bı kacı catlamamıs dedı tahlıl falan demedı:1no2:

Ben iki aşılamamda da yaptırdım.Aşılamadan tam bir hafta sonra.Aslında geçen ay benim için çok iyiydi.Yumurtam çok iyi çatlamıştı.Endometrium kalınlığı iyiydi.Bu ay geçen aya göre hepsi alt sınırda.Olursa gerçekten mucize olacak.Aşılama yapıldığında 6,4 endommetrium.Hayırlısı artık cumayı bekleyeceğiz.Bir yanım hiç test yaptırma diyor.Bu ay çok meraksızım galiba :)

vala canım ben galıba artık merak da etmıyorum ıne sonuc kocaman bır --------- olacagı ıcın kaydirigubbakcemile3 kızlar valla benım psıkolojım bozuldu sanırım bu kadar rahatlık olmaz lmaz:

13/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
mavioje.............................12/haziran 3.aşılama
mydaisy260621.................19/haziran 2.aşılama
piran2105..........................20/haziran
angeeel87.........................21/haziran(aşılama):Saruboceq: kaldı 6 gün
incemeşe..........................22/haziran 3.aşılama için gün sayıyor.
esterya.............................23/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
Abı-Hayat..........................?/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
ayrederya..........................23/haziran
catdog..............................28/haziran
ozlem82do........................29/haziran 2.aşılama
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama)
nesemeşe.........................Haziranda 2. aşılaması var dualarınızı bekliyor :Saruboceq:
maviumutolsun .................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
özgül23.............................(yola devam) aşılama için gün sayıyor.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp

SLM CANLARIIIIIM ben bugün iş görüşmesine gittim veee inş rabbimin izniyle olumlu oldu ümitlenebilirsin dediler bana inş okullar açıldığında başlarım rabbimin yardımıyla..aslında bu ay mayayla görüştük ve tüp bebek için start demiştik ama ben vazcaydım birazdaha kafa dağıtalım dedim belki kışa doğru olur inş. die düşündük eşimle.hem yazı tüp bebek stresiyle geçirmeyelim tatil yapalım kendimize dedik.bakarsınız beklenmedik bi anda bebişimiz bize ceeeee yapar rabbimin herşeye gücü yeter haaaaaaaaaaa bu arada hani arkadaşlar kafaya takmama formülü istemişlerya aslında çok basit tek yapacağımız şey bizim bu aşıydı tüp bebekdi bunları yaptırmamızın sebebinin belki rabbim bu yolları bize bebişimizle kavuşabilmemiz için sadece bi vesile kılmıştır vericek olacan yine rabbim diye bilmek.ben eminim sizler bunun aksini düşünmüyosunuz ama işte önemli olan bu düşünceyi sadece dilimizle deil kalbimize yerleştirebilmek inanın o zaman rabbim ol derse olmazlar olur dediğimiz zaman içimiz huzurla dolar rahat oluruz neyse çok uzattım lafı susuyorum

arkadaşlar dün bizim de aşılamamız oldu ama açılçası tutarsa çok şaşırırım çünkü bu ay başımıza gelmedik kalmadı bi kere klomene cevap veren yumoşlar puregonda kafayı yedirtti daha önceki iki aşılamam 12. gün yapılmıştı bu aşılama yumoşların gelişmemesi nedeniyle tam 19. güne sarktı aşılamaya giderken lastik patladı .... eczanem milli eğitimle anlaşmasını fesh etmiş rapor derdiyle çok uğraştık ilaçlar yetmeyince doz arttırıldı 50 mg la başlatıp 100 ile bitirdik burada kontrale gittiğim başka bi dr bu yumurtadan bişi olmaz dedi diyarbakırdaki olur yola devam dedi batman diyarbakır yolunu bilmem kaç kez teptik ....... kayınvalidem bize gelmişti okunmuş sular hatimler namaz niyaz elimizden geleni fazlasıyla yaptık gerisi Rabbime kaldı ol derse olacak olmazsa da biz üzülmeyeceğiz elimizden başka bişi gelmiyo çünkü bunda da bi hayır var deyip bekleyeceğiz bu arada ileri hızlı hareketli spermimiz bu ay %5 e düşmüş varikosek öncesi %0 idi ameliyattan 3 ay sonra %15 ile aşılama yaptık tutmadı artık biraz dinlenip tatil falan yapıp tüp bebeğe geçicez galiba Allah ' ım herkese ana baba olmayı nasip etsin inşallah tüm sonuç bekleyen arkadaşlarım Allah gönlünüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin sizleri çok iyi anlıyor fiilen tanışmasak da çoooooook seviyorum iyi ki bu site var

TATLIM HER SIKINTInın sonu ferahlıktır inş sende bebişine kavuşmak için çekmişsindir bu sıkıntıları rabbim bizi bizden daha ii tanıyo şuna eminimki hayatımızı bi dizi gibi izleyebilseydik belkide bu kadar üzülmeyecektik belkide başımıza gelecek kötü şeyler için yalvarıyoruz allaha bence en önemlisi herşeyi hayırlı olanı

canım işin hayırlı olsun inşallah olur sen çalış paralar kazan bebeğin de gelir arkasından.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…