Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım allah yardımcın olsun umarım aşılaman tutar benim de 1 aşıllamamda aksilikler peşimi bırakmadı.sonucunda tutmadı bu ay veya temmuzda 2 aşılamayı yapmayı düşünüyoruz.ayrıca bende d.bakırlıyım ama malatya da oturuyoruz.hemşeri sayılırız.d.bakırda hangi doktora görünüyorsun.haberin var mı d.bakır da dünyaca ünlü bi kadın doğum uzmanı çalışmaya başlamış onu da bi dene istersen...

kızlar yardım edın bana progestan kullanan var mı utrogestan dıy bı ılac yazmıs bana vajınadan kullanılacak dedı ama onu bulamadım progestan olur mu dedım olur dedı progestan 200 mg aldım bunu da mı vajınadan kullancam kullananınız var mı yoksa agızdan mı alcam:sm_confused:

canım ben balıkesirliyim batmanda eşimin zorunlu hizmeti dolayısıyla bulunuyoruz diyarbakırda euro fertil tüp bebek merkezine gidiyoruz doktorumuz talip gül kendisi prof ama bazı arkadaşlara verilen progesteron vs bana vermedi düşük dozla başlatıp kontrole geç çağırdı bi baktık yumurtalar gelişmemiş ne bileyim ya hep birilerine suç buluyoruz biraz da kader demeli galiba olacağı varsa olur su an kasık ağrısı ve meme ağrısı çekiyorum meme uçları acıyo valla eziyet resmen. dünyaca ünlü doktor kim bilmiyorum ama tek tüp bebek merkezi var biz tedaviye subattan önce oturduğumuz izmirde başladık tayin çıkınca yarım kaldıilk daha düne kadar içimde inanılmaz bi hırs vardı istiyor da istiyordum aksilikler mi bilmem beni kendime getirdi belki de buna ihtiyacım vardı şimdi sonuç olmsuz da olsa üzülmem kaydirigubbakcemile5

mrb canım sonucu almana az kaldı değil mi hayırlısı olsun senin için dua edicem sorduğun ilacı hiç kullanmadım o yüzden bişi diyemicem öptüma.s.

slm kızlar bende gün sayıyıyorum 5 günüm kaldı ama nasıl geçer bilmiyorum bikere urfada oturuyorum aşılamamı ankara.da yaptırdım ordan bursaya ailemin yanınına geçtim ordanda urfada seminerim var diye dondüünnm anlıcagınız hiiç yerimde durmadıımm..........buyüzden biraz umutsuzum bide yüzümde adet sivilcelerim ve karnımda hafif bir bir agrı adet olacağımı söylüyor elimden geldiğince pozitif olmalıyım çünkü bebişimi hayırsa eger çoooookk istiyorumm(((((dayanacak güc kalmadıı inanın.......
ANGEEELL ayrıca progestan 100 ml kullanıyoruuum ağızdan alıyorum 3 kezz 2şerli ve acayiiip baş dönmesi yapıyor bugun çook fena olduum düştüğüm yerden kalkamadıım........

slm fıstıklar nasılsınızz kimseler gelmemiş bugün fazla
sakinlinkim valla eşi bulduk bende piknüüüğğee gitttim yaaa ama ii geldi artık aşılama öncesi gezip keyfini çıkartıyorum sonra gezmek olmuyo yani

tatlım en iisini yapmışsın valla ben bugun yanlızım:gitme: kocişin programı var gelin bizde pijama partisi yapalım dicem ama şimdi siz kocişlerinizle kumru olmuşunuzdur:kedi:

evet canım gerçekten de biraz kader.ama inşallah bebişimize kavuşuruz.d.bakırdaki dünyaca doktor prof.dr mehmet murat inal..yüzyılın en iyi beyini ödülünü almış.en son duyduğuma göre d.bakır venividi hastahanesinde görev alıyormuş.bi bak istersen..allah yardımcın olsun.:Saruboceq: :Saruboceq:

angelciğim bende progeston kullanmıştım.ben günde 2 defa 1 tablet ağız dan alıyordum.ama vajinadan kullanılanı da var dedi doktor.ikiside aynı görevi görüyor.ben yarı vajinusum diye bana ağızdan alınanı verdi doktorum...

slm fıstığım en iyisini yapmışın.elazığda nereye pikniğe gittiniz.bak keşke bende elazığda olabilseydim.özledim...:gitme:

hayırlısı olsun işin. hemde biraz kafanı dağıtırsın..iyi olur. tatilinide yap. hiç belli olmaz ne zaman geleceği belki bu arada sana süpriz yapar bebişin.

mavioje aşılaman hayırlısı olsun. canım aksilikleri takma kafana hep birşeyler çıkıyor hiç belli olmaz olumsuz düşünme..

Son düzenleme:

ben kullandım ama ağız yoluyla almıştım.. ama bir arkadaş bana vajinal yolla da kullanabileceğimi söylemişti.. bence gerek yok. ama emin olmak için doktoruna sor..

hayırlısı olsun.....hayırlı haberlerini bekliyoruz.:ecrin_bebek:

tatlım en iisini yapmışsın valla ben bugun yanlızım:gitme: kocişin programı var gelin bizde pijama partisi yapalım dicem ama şimdi siz kocişlerinizle kumru olmuşunuzdur:kedi:

sizinle pijamada olmayı tercih ederdim emin olun. çatalcaya eşimin teyzesine gittik. teyzeler enişteler kayınvalidem hepsi orda bir tek ben yanlız genç aralarında.. onlara hizmet etmekten başka birşey yapmadım.. sıkıldım.. yoruldum...bugün dökülüyorum. birde geç geldik. dinlenemedim...:bbo:

15/6/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
mavioje.............................12/haziran 3.aşılama
zelal81...............................? haziran aşılama sonucu bekliyor..
mydaisy260621.................19/haziran 2.aşılama
angeeel87.........................21/haziran(aşılama):Saruboceq: kaldı 6 gün
incemeşe..........................22/haziran 3.aşılama için gün sayıyor.
esterya.............................23/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
Abı-Hayat..........................?/haziran (aşılama sonucu bekliyor)
ayrederya..........................23/haziran
catdog..............................28/haziran
ozlem82do........................29/haziran 2.aşılama
nessel...............................30/haziran
ayşen43............................3/temmuz (aşılama)
nesemeşe.........................Haziranda 2. aşılaması var dualarınızı bekliyor :Saruboceq:
maviumutolsun .................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
ukla..................................(yola devam)
özgül23.............................(yola devam) aşılama için gün sayıyor.
piran2105..........................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp
nurdannurdan....(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp [/QUOTE]

Son düzenleme:

ooooooyyyyyyyy canım benim yazdıklarını okuyunca kendim aklıma geldim inan aynı durumdayız hatta benimkiler daha zor insanlar neyseki şehirlerimşz farklı tabi arada sadece 2 saatlik yol var yine uzanıyo elleri.aman neyse allah huzur versin yuvalarımıza

hi. gitmek istemedim ama eşimin hatrı için birde orda demezlermi sizin geleceğinizi bilmiyorduk flan diye yani davetli bile değilmişiz... iyice tepem attı.. neyse geldi geçti...
ama dinlenemedim.... uykum var...mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…